2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

canlarim ben daha yeni başladım 1.ci sınıfa nasıl bir yol izlemek gerekiyor. neleri takip ediyorsunuz. nasıl bir çalışma yapmak gerekiyor. piyasadaki yardimci kitaplar gerçekten faydali mı. bölüm sosyal hizmet.
Kitaplarını verdiler mi?

Tahmin ettiğim gibi e kampüs açılmadan pert, bakalım gün içinde açılacak mı
Şimdiden böyleyse sınav yeri ve sonuçları açıklanınca sen gör asıl o zaman hiç açılmaz heralde :KK70: 2 milyonun üzerinde kayıtlı ögrenci var sistem hepten çöker.

Sosyal hizmetlerin kolay oldugunu duymuştum , ek kitaba ihtiyac varmı bilmiyorum . Ben ilahiyat okuyorum bizin konular baya zorluyor derste çok olunca yetiştiremiyorum o yüzden murat yayınlarının özet kitabı var ve çıkmış soru kitapçıgı onları ediniyorum .
Netden çıkmış sorularına bir bak istersen sorular seni zorluyormu ? Burdada sosyal hizmek okuyan arkadaşlar vardı sana öneride bulunacaklardır . Başarılar dilerim :KK68:
teşekkür ederim canım çok sağol. Rabbim yardımcımız olsun. ..kolaylıklar diliyorum. ..

Kitaplarını verdiler mi?
canım evet kitaplarimi aldım çok şükür hukuk kitabını Netden indirecekmisiz. birde sosyal hizmete giriş kitabı ellerinde kalmamış. başka buroya gidip alabilirsin dediler. bir o eksik canım onu da bulursam tamamdır. iyiki bana söyledin canım yoksa ben kitap veremeyecek diye kim bilir ne zaman gidecektim. belki de hiç biri kalmamış olacaktı.

canım evet kitaplarimi aldım çok şükür hukuk kitabını Netden indirecekmisiz. birde sosyal hizmete giriş kitabı ellerinde kalmamış. başka buroya gidip alabilirsin dediler. bir o eksik canım onu da bulursam tamamdır. iyiki bana söyledin canım yoksa ben kitap veremeyecek diye kim bilir ne zaman gidecektim. belki de hiç biri kalmamış olacaktı.
Başka bürodan alamazsın vermezler.Herkesin kitabı kendi kayıtlı bürosuna gelir ögrenci sayısına göre ama eksik ama tam.

aaaa ama öyle dediler canım ne yapsam ki
E-kampüsten indir yada ek kitap al.Geçen seneydi benim de 1 kitabım eksikti gelir dediler şu gün büroya gelin alın.Dedikleri gün geldi kitap bildirmeleri gerek onların sonuçta bir tek sizin değildir eksik olan kitap.

E-kampüsten indir yada ek kitap al.Geçen seneydi benim de 1 kitabım eksikti gelir dediler şu gün büroya gelin alın.Dedikleri gün geldi kitap bildirmeleri gerek onların sonuçta bir tek sizin değildir eksik olan kitap.
Bulca bu aof verdigi kitaplari okul bittikten sonra geri verebilir miyiz..

Bulca bu aof verdigi kitaplari okul bittikten sonra geri verebilir miyiz..
Bilmem ben vermedim duruyor evde bir köşede :KK70: ama 2.sınıfa geçmeyi garantilemeden verme kitaplarını eğer altan dersin kalırsa elinde ki kitaplarını vermiyorlar var diye.

canım ben sordum kitap gelir mi dedim bu buroya gelmez ama diğer burolara bakın dedi iki tane büro ismi söyledi. bana uzak yerler yarın bakayım diye düşündüm ama şimdi senden duyunca canım hiç gitmesem mi acaba diyorum

canım ben sordum kitap gelir mi dedim bu buroya gelmez ama diğer burolara bakın dedi iki tane büro ismi söyledi. bana uzak yerler yarın bakayım diye düşündüm ama şimdi senden duyunca canım hiç gitmesem mi acaba diyorum
Hangi büroya kayıtlıysan bütün araç-gereçlerin oraya gider.Kitap,ögrenci kimliği vs.Ama yinede gitmek istiyorsan git.

Hangi büroya kayıtlıysan bütün araç-gereçlerin oraya gider.Kitap,ögrenci kimliği vs.Ama yinede gitmek istiyorsan git.
anladım canım çok sağol o zaman beni oyalamak için söylediler heralde çünkü ben biraz sorguladim. canım gitmeyecegim ancak yolum düşerse sorarım çok sağol.

Arkadaşlar kayıt yenileme yaptım. aöf'ten ders kitaplarını indirmek istiyorum ama bir sorunmu var ders kitapları yok. ilk yıl hep ordan indirip çalışmıştım. biri bu konuda beni bilgilendirebilir mi lütfen.

Arkadaşlar kayıt yenileme yaptım. aöf'ten ders kitaplarını indirmek istiyorum ama bir sorunmu var ders kitapları yok. ilk yıl hep ordan indirip çalışmıştım. biri bu konuda beni bilgilendirebilir mi lütfen.
Bugün sistemin açılması gerekti ama hata veriyor.

X