2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

normalde tek derse bile 205 üstünde istiyorlar ama sonradan eklendi için en fazla 50 olur belki aslında sistem de yazması gerek aeben aeben yazmadı mı?
Yok kuzum yazmadı . Çagrı merkezinede sordum daha kayıtlarına düşmemiş onlarda bilmiyorlar .
Dersler eklensine düzgün şeklide parasında değilim , sene kaybetmeyim boş yere .

Ben bu yılda dondurdum kızlar hala 2.sınıfım şehir dışına taşınma ev tutma 1 ay için de 2.eve geçtik kardeşimle bir sürü masrafım/masrafımız oldu sonuçta şehir dışına taşınma az masraf değil hele ki 1000 km gitmek daha zor ama buradayım her konuda yardımcı olurum :KK70::KK70:
Can saglıgı olsun bulcam :KK60:

iletişim ünite 2de bitti, yarın psikolojiye geçerim, önce 1'i okur sonra 2 ye başlarım yine, 10'undan sonra programımı günceleyeceğim. :kahve:

Türk Dilinden çıkmış soru çıkmıyor sanırım teknoloji dersi gibi.
nasıl yani çıkmış sorular kitabında yok mu?daha kitabı almadım da.daha çalışmaya da başlamadım gerçi.of ya bu vizelere yetişemeyeceğim belli oldu,vize konuları finalde de çıkacak tabi.ilk sene çalışıp ikinci sene sürünenler kervanına katılıyorum aferin bana:cry:

nasıl yani çıkmış sorular kitabında yok mu?daha kitabı almadım da.daha çalışmaya da başlamadım gerçi.of ya bu vizelere yetişemeyeceğim belli oldu,vize konuları finalde de çıkacak tabi.ilk sene çalışıp ikinci sene sürünenler kervanına katılıyorum aferin bana:cry:
Mikrom türk dili ve ilke ve inkilaplar özet kitabında yok ! Ayrı bir kitapcık var bu iki dersin oda 10 tl .
Fakat soru kitapcıgında bu iki dersin çıkmış soruları var canım :KK66:

canım bende henüz başlamadım daha 1.sinifim dert etme daha zaman var

Mikrom türk dili ve ilke ve inkilaplar özet kitabında yok ! Ayrı bir kitapcık var bu iki dersin oda 10 tl .
Fakat soru kitapcıgında bu iki dersin çıkmış soruları var canım :KK66:
cidden mi ya.özet kitabı aldım ama hiç söylemediler.sağol söylediğin için,sen de olmasan yandık:KK36:

Kızlar facebookta sorumluluk üniteleri yayınlanmış Anadolu Üniversitesi sayfasında. Telefondan öğrenci sayfama baktım orada daha çıkmamış akşama birde pcden bakarım hukuk 3-5 görünüyor, temel bilgi teknolojileri belirtilmemiş benim bölümüm için 10 unda e kampüs açılınca belli olur oda sanırım

3-5 derken canim yani kac unite calisilacak anlamadim ben :) unite 1 2 3 4 5 ten mi sorumluyuz . Benimde 3-5 gorunuyor
digerleri 1-4

Yok cnm kitap da var da sanki çıkmış soru sormamışlar gibi geldi bana.

Çıkmış sorular kitabında 2013 den itibaren var powerim :KK66:
80 ler izliyor musun bilmiyorum ama ben yine de yapayım replikimi :KK66:
Fethicim öpücem:KK15:
Çok sevindim çıkıyor olmasına. Psikoloji ve fıkıh çıkmış soruları bitirdim ders kitabına bakmayi düşünmüyorum geçen sene gibi inş yine geçerim rahatlıkla.

sadece 3-4-5 sanırım balım ilk 2 ünitede hata mı varmış, değişiklik mi olmuş, yinede e-kampus açılınca kesin bilgi alırız
Sadece 3-4-5 olmaz canım e-kampüs açılınca bakarsın zaten güncelleme var o yüzden geç kaldılar.

80 ler izliyor musun bilmiyorum ama ben yine de yapayım replikimi :KK66:
Fethicim öpücem:KK15:
Çok sevindim çıkıyor olmasına. Psikoloji ve fıkıh çıkmış soruları bitirdim ders kitabına bakmayi düşünmüyorum geçen sene gibi inş yine geçerim rahatlıkla.
Denk gelirse İzliyorum powerim :-):KK60:

canlarim ben daha yeni başladım 1.ci sınıfa nasıl bir yol izlemek gerekiyor. neleri takip ediyorsunuz. nasıl bir çalışma yapmak gerekiyor. piyasadaki yardimci kitaplar gerçekten faydali mı. bölüm sosyal hizmet.

canlarim ben daha yeni başladım 1.ci sınıfa nasıl bir yol izlemek gerekiyor. neleri takip ediyorsunuz. nasıl bir çalışma yapmak gerekiyor. piyasadaki yardimci kitaplar gerçekten faydali mı. bölüm sosyal hizmet.
Sosyal hizmetlerin kolay oldugunu duymuştum , ek kitaba ihtiyac varmı bilmiyorum . Ben ilahiyat okuyorum bizin konular baya zorluyor derste çok olunca yetiştiremiyorum o yüzden murat yayınlarının özet kitabı var ve çıkmış soru kitapçıgı onları ediniyorum .
Netden çıkmış sorularına bir bak istersen sorular seni zorluyormu ? Burdada sosyal hizmek okuyan arkadaşlar vardı sana öneride bulunacaklardır . Başarılar dilerim :KK68:

X