- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.101
Kızlar ben geldim
Şükürler olsun bende hepsini geçmişim hadi bakalım 1 dönem kaldı
Şükürler olsun bende hepsini geçmişim hadi bakalım 1 dönem kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün kitabı tek tek okuyup not alıyorum kitabın yanına.. bazen de deftere.. sonra notlara bakıp sayfayı hatırlıyorum ..kitap kitap gidiyorum.. sonra sınava kadar telden çıkmış soruları çözüyorum..Ya kızlar nasıl çalışıyor sunuz lütfen bana da söyleyin geçen sene mezun olmam gerekiyor du ama olamadım bu dönem de kaldım 4 dersim kalmis kafayı yicem lutfen ya hepinizi cok cok tebrik ederimmm ışletme okuyorum
bende işletme okuyorum ama ben aöf kitaplarından çalışmadım.Özet kitaplar var onlara çalıştım. Çıkmış sorular aöf kampüs de deneme sınavları oluyor onları çözüyorum. Ama sürekli tekrar ederek geçtim.Ya kızlar nasıl çalışıyor sunuz lütfen bana da söyleyin geçen sene mezun olmam gerekiyor du ama olamadım bu dönem de kaldım 4 dersim kalmis kafayı yicem lutfen ya hepinizi cok cok tebrik ederimmm ışletme okuyorum
Ayy benimki de 3.02Ortalama açıklanmış!
Yehuuuu! 3.69 :)
Gelsin o zaman Yüksek Onur Belgesi!
ben Murat yayılarını kullandım memnundum.Egem hakkında bilgim yok.Kızlar iLahiyat bölümü için ek kaynak olarak hangi yayını önerirsiniz. Murat veya Egem . Sizce ?
Benim kitaplar aşırı kalım bu dönem.. 280 sayfalık bile varkitapları daha yeni aldım.sınava 45 gün var ama bu dönem konu sayıları az.ona güvenerek ağırdan alıyorum
bu arada artık onur-yüksek onur belgesi verilmiyormuş.kendimiz bilgisayardan çıkartabilirmişiz
Ben ek kaynak hiç almadım.. sadece aöf ün verdiği kitaplar..Birde ek kaynak olarak murat yayınlarının konu anlatımlı test kitabini aldım. Pekte iyi sayilmaz. Okadar özet geçmiş ki soruları çözmeye kalktığınızda ben bu konuyu çalışmadım iyi okumadım herhalde diyorsunuz kobu dönüp bakınca soruyla alakalı hiçbir anlatım mevcut değil . Saçma ://
Aofnin verdiği kitaplar destan gibi anlatiyor diye bende özet ek kaynaktakiler diye aldim. Ama maaleaef eksik bilgi cok oluyor. Ya ikisinden çalışacaksın ya da sadece aöfnin verdigi kitaplarıBen ek kaynak hiç almadım.. sadece aöf ün verdiği kitaplar..
bölümünüz neydiKızlar kayıt yaptınız mı? Ben sıcağı sıcağına ilk günden yaptım şükür .. şimdi staj işlerim kaldı hala okul bulamadım
Çocuk gelişimi..bölümünüz neydi