2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

bugünkü oturumlar da çok güzel geçti

Allah'a şükür 10 dersi de geçeceğimi düşünüyorum:)

hakkınızda hayırlısı

Bir dönem daha bitti hayırlı olsun herkese ama çok yoruldum bugün,hava yağmurluydu giderken hem sabah hem öğleden sonra olunca sabah karanlıkta çıktım yola bir de ne göreyim yağmur yağıyor :)

Almadım ama sınav çıkışı konuştuklarım zordu diyor.

Ya aslında çalıştığım yerlendendi ama karıştırdım hepsini bilmiyorum nasıl gelecek üzüldüm açıkcası . Çok benziyor birbirine Sorular aslında yapılışları basit ama çözüm yolunu bilmek gerek. Bir de mesela soruda 2 değer soru çözümü işin yeterliyse de soruda 5 değer verilmiş kafa karıştırıcı oldu. Aslında istatistiği sevdim sayısal dersleri seviyorum . Sonuçları dört gözle bekliyorum inş alta ders kalmaz :)

Senden bildirim görünce hah dedim acıklandı sonuclar :KK48:
İyidir bulcam sen nasılsın
Teşekkür ederim ben de iyiyim :) vize sonuçları salı günü açıklanmıştı yarın açıklanır belki,final de harf notu ve not ortalaması belirleniyor ya gecikirse ondan gecikir biraz ama ben yarına bekliyorum :KK48:

çok şükür kaldığım ders yok.sonuçlar beklediğim gibi.harf notları beklediğim gibi değil.
sınıf yönetiminden 74 küsürle ba almışım.naptı herkes 100 mü aldı acaba.ab olaydı bari:KK53:

X