2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bende 2 ders bitirdim 1 derstende 1 ünite bitirdim
Yani daha 6 dersim var sayılır. Bide sosyolojinin ilk 4 ü en baştan çalışmam lazım yani 7 ders sayıyorum :işsiz:
Motivasyon sıfır. Sürekli uyuyorum falan.
Vizelerde olduğu gibi son 2 hafta cayır cayır çalışcam heralde. Sıkışığa gelmeden yapmam zaten pis bir huyum :işsiz:

beni de ekler misiniz:) Atatürk Üniversitesi - Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bir de herkes Anadolu öğrencisi mi merak ettim:KK15:

vizede gelmemişti.hatta bürodakiler sınava girerken şart değil sorun olmaz demişlerdi.
belki şimdi gelmiştir.
sanki geçen senelerde kimlikler bürolara geldiğinde sms geliyodu diye hatırladım da.
Yok gelmemişti.. bem ilk aldığımda vize zamanı almıştım.. alırsın inş :KK66:

Kızlar günaydın.

Kullanıcı adımı değiştirdim ben eski DilberiRana :)

Finallere az kaldı 10 dersi nasıl yetiştireceğimi bilemiyorum.Bebekle çok çok zor.Vize notlarım iyi olduğu için artık ne yapabilirsem o kadar.

Memleketten annemin gelmesini bekliyorum o kızıma bakacak ben bikaç gün derslere asılacağım.

kimlikler hala gelmemiş.ilk dönem bitecek neredeyse hala kimlik yok ortada ilginç.
sms gelecekmiş bürolara geldiğinde.

bende uzaktan eğitim okuyorum. Hafta sonu sınav var.Her sayfadan 10 tane soru çıkarıcam kendime geçmem lazım. off

Yaa cok saçma bir durum var bir dersimle ilgili
Soru windows ilk kez kac yılında piyasaya sürüldü
Kitapta şöyle yazıyor 1982de duyuruldu ama ilk kez 1985te piyasaya sürüldü
1985i işaretliyorum ama dogru cevap 1982 diyor
Sınavda cıkmasa bari :KK70:

4 dersim kaldı
Her gune 1 ders bitircem bakalım

Canım ben çok fenayim dersleri bitiremedim hiç bi fikrim de yok :| artık calisasim da kalmadı geçen sene oğlum oglenciydi gece çalışıyordum sabah Gec kalkabiliyordum. 1 ay kala böyle azar azar çalışıyordum 2 hafta kala da geceleri geç saatte çalışıyordum bana yetiyordu . ben yazarak çalışıyorum çünkü. Bu sene oğlum sabahçı 6'da kalkiyorum . gece çalışma şansım kalmadı çünkü çocuklar zaten 24te yatıyor. İş yerinde calismaya çalışıyorum ama verimli olmuyor bölünüyor sürekli çalışmam haliyle. O yüzden istek de kalmadı. Eskiden daha hevesliydim. İşletim sistemlerini hiç sorma ben 1.25 almisim nasıl basardimsa. İşin garibi 10 yıldır son kullanıcı bilgisayar desteği veren bi insanım :KK70: nasıl olacak hiç bilmiyorum

Canım ben çok fenayim dersleri bitiremedim hiç bi fikrim de yok :| artık calisasim da kalmadı geçen sene oğlum oglenciydi gece çalışıyordum sabah Gec kalkabiliyordum. 1 ay kala böyle azar azar çalışıyordum 2 hafta kala da geceleri geç saatte çalışıyordum bana yetiyordu . ben yazarak çalışıyorum çünkü. Bu sene oğlum sabahçı 6'da kalkiyorum . gece çalışma şansım kalmadı çünkü çocuklar zaten 24te yatıyor. İş yerinde calismaya çalışıyorum ama verimli olmuyor bölünüyor sürekli çalışmam haliyle. O yüzden istek de kalmadı. Eskiden daha hevesliydim. İşletim sistemlerini hiç sorma ben 1.25 almisim nasıl basardimsa. İşin garibi 10 yıldır son kullanıcı bilgisayar desteği veren bi insanım :KK70: nasıl olacak hiç bilmiyorum

Hem çocuk+çalışıyorsun normal canım bende cocuk yok ona ragmen cok zor:/
Vizelerde benim de en dusuk dersim işletim sistemleriydi. Ve bu donem daha daha zor her satırı ezberlemek gerekiyor öyle sıkıldım ki.
O zaman sen bolbol soru çözerek calısacaksın gerçi işletim sistemlerinde deneme bile yok:/
Kimsede gecen yılki heves yok

X