- 20 Temmuz 2016
- 68
- 81
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.721
bulca nasıl yapıcam anlatır mısın lütfen kafayı yicem ya uğraşıyorum sabahtan beriHayır şart değil ben de başka kart ile yatırdım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bulca nasıl yapıcam anlatır mısın lütfen kafayı yicem ya uğraşıyorum sabahtan beriHayır şart değil ben de başka kart ile yatırdım.
Ben gecen donem o 35 leride odedim ne oldugunu bilmedenBen de yaptım internetten yatırdım 275 civarı 35 tl senlik değil.onu senden istemez.
Hayirli olsun ♡cocuk gelisimi 1. sinifa kaydoldum :)
tesekkür ederimmmHayirli olsun ♡
Evet sadece isim soyisim yazılmıyor.kartın üzerinde ki isim yazan yere sadece adımı mı yazıcam acaba soyad olmucak mı
Ya üstten ders alamıyorum.
30 kredilik ders sectiriyor sadece. Deneyen var mı? Sizde cıkıyor mu?
Ben üstten ders aldım. Direkt ekranda çıktı. Toplam 44 kredi aldım.Bende alamadım üstten, 7 ders görünüyordu seçilebilir, bu döneme ait, sanırım sosyal hizmette alınmıyor.
benimde 310 ve 35 katkı parası mıdır nedir bi de o varBen de yaptım internetten yatırdım 275 civarı 35 tl senlik değil.onu senden istemez.
Ben üstten ders aldım. Direkt ekranda çıktı. Toplam 44 kredi aldım.
benden niye alıyorlar ? örgünede kayıtlıydım ondan mı acaba ?Niye benden 35 lira almadılar acaba?
bulca Aöf öğrenci işleri müdürü olarak fikrin nedir?benden niye alıyorlar ? örgünede kayıtlıydım ondan mı acaba ?
Yaptıkları hatadan dolayı indirim isteMail attıktan sonra üstten ders alma kısmı düzeldi. İyi ki ödememişim harcı ya.
@CuriousCat sen de tekrar bir bak istersen
Yaptıkları hatadan dolayı indirim iste
benden niye alıyorlar ? örgünede kayıtlıydım ondan mı acaba ?
Anladim kuzum. TesekkurlerEvet canım o yuzden.
Devlet sadece 1 üninin katkı payını karsılıyormuş .Sayfada öyle yazıyor.
Evet ondan anasayfada da yazıyor.benden niye alıyorlar ? örgünede kayıtlıydım ondan mı acaba ?
Başka okulda kaydın yoksa almazlar öğrenci sayfasında da yazıyor.Niye benden 35 lira almadılar acaba?