2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Aynen benimde tek vaktim 10 12 arası işte gece. Bide ben diyet yapıyorum açlığumın tavan yaptığı saatler o saatler biraz kafam basmıyo :KK70:
Kız bende diyet yapıyorum.. o saatlerde yarım sütle üstü su nescafe yap yanına bi kuru incir.. açlığı bastırıyor :))

O bölüm yıllar önce kapatıldı yok artık.
Kuzum bir sey soracagim..
Kayit yenileme ve ders ekle islem tarihi geldi cok sukur..
Ikinci sinifa gectim.
Simdi ben sadece sisteme girip kayit yenileme yapacagim demi ? Alttan dersim yok. Sistemde kayit yenileme yaptiktan sonra mi ne kadar yatiracagim cikacak mi karsima ?

Kuzum bir sey soracagim..
Kayit yenileme ve ders ekle islem tarihi geldi cok sukur..
Ikinci sinifa gectim.
Simdi ben sadece sisteme girip kayit yenileme yapacagim demi ? Alttan dersim yok. Sistemde kayit yenileme yaptiktan sonra mi ne kadar yatiracagim cikacak mi karsima ?
Evet sistem de çıkacak.

Kızlar ben kayıt yenilememi yaptım.. bütün dersleri ekledim . 275 tl diyo.. bide katkı payı 35 tl diyo onu pek anlamadım.. şimdi ziraat bankasına para yatırma kaldı.. sonrasında hesabım aktifleşmiş diye bakıcam.. kitaplarımı da aldım mı tamamdır :KK66: Huy Meselesi Huy Meselesi

Kızlar ben kayıt yenilememi yaptım.. bütün dersleri ekledim . 275 tl diyo.. bide katkı payı 35 tl diyo onu pek anlamadım.. şimdi ziraat bankasına para yatırma kaldı.. sonrasında hesabım aktifleşmiş diye bakıcam.. kitaplarımı da aldım mı tamamdır :KK66: Huy Meselesi Huy Meselesi
Ben de yaptım internetten yatırdım 275 civarı 35 tl senlik değil.onu senden istemez.

Ya üstten ders alamıyorum.
30 kredilik ders sectiriyor sadece. Deneyen var mı? Sizde cıkıyor mu?
45 kadar alırsın.alttan dersim 2.sınıfın derslerini aldım 45 kadarda ekledim hatta sonra bazı dersleri çıkardım 26-27 arası aldım harç yükseliyordu biraz hem de sözellere ağırlık verdim.Kaçıncı sınıfsın ve kaçı istiyorsun.

45 kadar alırsın.alttan dersim 2.sınıfın derslerini aldım 45 kadarda ekledim hatta sonra bazı dersleri çıkardım 26-27 arası aldım harç yükseliyordu biraz hem de sözellere ağırlık verdim.Kaçıncı sınıfsın ve kaçı istiyorsun.

2.sınıfım. Alttan dersim yok.
3.yarıyıl derslerim gorunuyor sistemde. 5. yarıyıldan ders alacaktım. Ama sadece bu donemin dersleri gorunuyor baska secebileceğim ders yok. Toplam 30 kredilik ders var hepsi de bu guz donemine ait. Kılavuzunu da okudum, orada da 45 krediye kadar secebileceğimiz gorunuyor ama bende sadece 30kredilik ders var.
Telefonla ulaşamadım mail attım cevap bekliyorum. İnşallah benim bölümüme özgü bir sey değildir.

kızlar internetten ödeme yapmaya çalışıyorum ama ziraat bankası kartım yok. Akbank ve Garanti ile denedim ama olmuyo sürekli hata veriyor sadece ziraat ile mi ödeme yapılıyor netten? Yapabilen var mı, nerede yanlış yapıyorum?

kızlar internetten ödeme yapmaya çalışıyorum ama ziraat bankası kartım yok. Akbank ve Garanti ile denedim ama olmuyo sürekli hata veriyor sadece ziraat ile mi ödeme yapılıyor netten? Yapabilen var mı, nerede yanlış yapıyorum?
Hayır şart değil ben de başka kart ile yatırdım.

X