- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.341
Sorma herkes aynı dertten muzdarip bu dönem genel şikayet süreden batarsak beraber batıcaz yaniBu akşam bir dersi bitirmeye çalışacağım. Geriye 3 dersim kalıyor. Belki öyle böyle yetişir ama istediğim kadar tekrar yapamayabilirim. 3 dönemdir notlarim çok güzel geldi. Artık bu bir gurur meselesi
Geçen dönem bende de öyle bir ünite vardı. O çöpten ne sorular çıkarmışlar! Aman dikkat.Güya 2-3 gün önce baslayacaktım çalışmaya baslayamadım. Bugun basladım.
Matematik bitti.
Temel bilgi teknolojileri de bitmek üzere. 6.ünitesi resmen çöp bomboş gereksiz laf olsun diye ünite yapmıslar.
10 gün kalmış asılma vakti artık
hepimize hayırlı ramazanlar
son dönemde fire verdim.hiçbir şey yetişmiyor.şurada sınava bir hafta kalmış.aöf ilahiyat hakkında söylentiler var o da ayrı bi moral bozukluğu.sizlerden ne haber?
Çöktüm şuan, Topluma hizmet eğitiminin çıkmış sorularını çözdüm ve öldüm, çalıştığım nereye gitmiş, ağlayınca geçse oturur ağlarım o denli içim üzüldü. Şu sınav bitsin gitsin artık ruhen yıprandım..
Benim de geçen vizelerde kötü gelen dersim mahvetti. .onun yüzünden diğer derslere pek çalışamadım.. inşallah bu hafta hepsini yetiştiririm
Yalnız değilsin. Ben de çalışamadım. Herkes böyleyse çandan kurtarırızhepimize hayırlı ramazanlar
son dönemde fire verdim.hiçbir şey yetişmiyor.şurada sınava bir hafta kalmış.aöf ilahiyat hakkında söylentiler var o da ayrı bi moral bozukluğu.sizlerden ne haber?