2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bu akşam bir dersi bitirmeye çalışacağım. Geriye 3 dersim kalıyor. Belki öyle böyle yetişir ama istediğim kadar tekrar yapamayabilirim. 3 dönemdir notlarim çok güzel geldi. Artık bu bir gurur meselesi :KK51:
Sorma herkes aynı dertten muzdarip bu dönem genel şikayet süreden batarsak beraber batıcaz yani

Bugün sağlık hizmetleri pazarlaması 'nı bitirdim.. ünite 5-6-7-8 bitti
Ve ünite sonundaki soruları + uygulamadan çıkmış soruları çözdüm..

merhaba hanımlar bölümünde ingilizce dersi olan varmı?nasıl çalışıyorsunuz? ben kitaba fazla bakmadım ve nasıl çalışacağımı da bilmiyorum.tavsiyeleri olan varmı?

Güya 2-3 gün önce baslayacaktım çalışmaya baslayamadım. Bugun basladım.
Matematik bitti.
Temel bilgi teknolojileri de bitmek üzere. 6.ünitesi resmen çöp bomboş gereksiz laf olsun diye ünite yapmıslar.

10 gün kalmış asılma vakti artık

Güya 2-3 gün önce baslayacaktım çalışmaya baslayamadım. Bugun basladım.
Matematik bitti.
Temel bilgi teknolojileri de bitmek üzere. 6.ünitesi resmen çöp bomboş gereksiz laf olsun diye ünite yapmıslar.

10 gün kalmış asılma vakti artık
Geçen dönem bende de öyle bir ünite vardı. O çöpten ne sorular çıkarmışlar! Aman dikkat.

Etkili iletişim dersi olan güzel arkadaşlarım Ünite 7-8 testleri hatalı, konuyla alakası olmayan sorular barındırıyor eski kitaptan kopyala yapıştır yapılmış herhalde, lütfen tereddütte kaldığınız cevapları konuda bulup kontrol edin, sınavda çıkarsa yok yere -6,25 puan yazık olmasın :KK200:

Tablete anadolu üni programını indirdim. . Ders anlatım videoları, çıkmış sorular özetler falan var. .daha önce bulamadım. . Son 1 hafta kala izlemeye çalışıcam. .

Çöktüm şuan, Topluma hizmet eğitiminin çıkmış sorularını çözdüm ve öldüm, çalıştığım nereye gitmiş, ağlayınca geçse oturur ağlarım o denli içim üzüldü. Şu sınav bitsin gitsin artık ruhen yıprandım..:kızgın:

hepimize hayırlı ramazanlarEn Büyük TÜRKİYE

son dönemde fire verdim.hiçbir şey yetişmiyor.şurada sınava bir hafta kalmış.aöf ilahiyat hakkında söylentiler var o da ayrı bi moral bozukluğu.sizlerden ne haber?:KK52:

Ne söylentisi var merak ettim

Çöktüm şuan, Topluma hizmet eğitiminin çıkmış sorularını çözdüm ve öldüm, çalıştığım nereye gitmiş, ağlayınca geçse oturur ağlarım o denli içim üzüldü. Şu sınav bitsin gitsin artık ruhen yıprandım..:kızgın:

Daha 1 hafta var sen halledersin mutlaka.
1 haftacık daha sık dişini sonra tatilll cok sukur

Benim de geçen vizelerde kötü gelen dersim mahvetti. .onun yüzünden diğer derslere pek çalışamadım.. inşallah bu hafta hepsini yetiştiririm

Bu dönem güz döneminden daha cok zorlandım ben de ya. Keşke vize konuları sorulmasa sadece 4 ünite olsa :KK45:

3 dersim bitti
Tbt 2
Mat 2
Yeni iletişim teknolojileri

Geriye kaldı 4 ders
İktisada giriş 2
İşletme fonksiyonları
Bilişim hukuku
Ve basımın belası Proje yönetimi

Bugun de işletmeyi halledicem
Bilişim hukukuna biraz baktım da baya ezber var zart sayılı kanun zurt yılı falan diye yandım.

geçici öğretici alımında yalnızca imam hatipliler ve ilahiyat fakültesi mezunları alındı,önlisanslar dahil edilmedi.önlisans ilahiyat devri kapanıyo deniyo.inşallah doğru değildir.kadrolu alımda da aynı şeyi yaparlarsa felaket.onca emek çöp:KK61:

X