- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.301
Canım çok sağol. Matematiğe ara verdim, aslında çalışma sistemim yanlış mı bilmiyorum ama dikkatim dağılmasın diye bi dersi bitirerek diğer derse geçiyorum hep , karma çalışmıyorum Yani. Son ünite kaldı bakalım. Şimdi bilişim hukuku çalışıyorum , hukuk sıkıcı ve karmaşık geliyor bana , kanun maddeleri , alacağı cezalar vs hepsi birbirine yakın rakamlarla dolu ve karıştırmak çok kolay . Tabii herşeyin kanun maddesini bendini yada işte kaç yıl ceza alacağını vs sormuyorlar ama bazen soruların içinden çıkıyor 1-2 tane . Hangisini soracaklarını bilemediğim için hepsine çalışmak gerekli tabii bu yüzden kafa karıştırıcı .
Bazı kitaplar çok zevkli , hani gündelik yaşamdan veya bi kitaptan bi filmden bahsedebiliyor, öyle olduğu zaman not alıyorum tekrarsan bakıyım diye , mesela akıl oyunlarını izlemiştim ama şimdi izlesem benim için daha bi anlam taşır sanki , yada Matrix serisini..
Süre biraz daha mı uzun olsaydı diye düşünmekten kendimi alamıyorum , şu an için olumsuz bir durum yok ama plansız çalışıyorum hani ya yetiştiremeSem kaygısı Yok değil içimde ... inşallah olumsuz bi durum olmaz , rahatça atlatırız :)
Bende unite unite calisamiyorum.
Bir ders bitirir oyle gecerim yeni derse.
Daha iyi oluyor oyle =)
Şoyle 20 sinden sonra sıķı bi sekilde calismayi planliyorum geri kalan derslerimi..
Bu donemi sevdim ben ya , zor dersim hic yok =)