2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Hepten çöp olmaz muhakkak ki lisansa tamamlamak için bir program açılır bir şey olur,en fazla zaman kaybedersin ama tümden çöp yapmazlar, yapılmasın haksızlık
evet ilitam var zaten lisansa tamamlamak için.
ama şimdi her şeyimi ona göre ayarlamıştım hiç hesapta yoktu bu durum.
bakalım artık hayırlısı.:KK5:

Moral bozma kuzum bazen çalışırken banada geliyor o his sanki hiç anlamadım çok karışık gibi, ama sınavda o kadar detay sormuyorlar en azından soruların tümü detay değil kolaylarıda var, iyi düşün iyi olsun. Son günler artık stres yaparak canını yorma, tatile odaklan, güzel şeyler düşün :KK19:

Moral bozma kuzum bazen çalışırken banada geliyor o his sanki hiç anlamadım çok karışık gibi, ama sınavda o kadar detay sormuyorlar en azından soruların tümü detay değil kolaylarıda var, iyi düşün iyi olsun. Son günler artık stres yaparak canını yorma, tatile odaklan, güzel şeyler düşün :KK19:

Haklısın canım birbirine yakın çok formüller var Ayşe ile ayşecik gibi mesela çalışırken zor geliyor odaklanmak güzel başlamıştım ama tempom düştü stresim arttı ergenler gibi sivilce filan çıkarıyorum bi de :KK70: notlarım da çok iyi gelmediği için finalde de yine benzer performans sergilemem gerekiyor hani yüksek alsaydım şimdikinden biraz düşük alsaydım sorun çıkmazdı ama işte böyle düşüne düşüne stres yapıyorum kendime . Tatili şimdiden düşünüyorum canım şimdiden moda girdim bile :p CuriousCat CuriousCat

Haha bende uykumda bile dersle uğraşıyorum, ya kabus görüyorum sınava girmişim okuyamıyorum soruları yetiştiremiyorum, ya da gecenin bir vakti uyanıyorum uykumda konu tekrarı yapıyorum uyanınca kitap arıyorum şimdi okuyordum nerede diye.. Minik not al kuzum, mesela soru çözerken yapamadığın konu hakkında ufak ufak, hep elinin altında dursun baka baka aklına yer ediyor sonra.. Motivasyon kaybı bendede var yoruldum artık okuyorum ama zihnim çok dolu olmuyor artık ne gelirse demekten başka çarem kalmadı. Son bir kaç gün direnin hatunlar En Büyük KK

İktisat ve proje yönetimi diyorum başka da bişey demiyorum ...

Proje yönetimine daha gecmedim ama iktisat son ünite hariç çalıştım bugun
Özellikle 6.ünite ayyynen dediğin gibi cok fena hiçbir sekilde kafam basmadı yani. İyi ki çan eğrisi var diyorum yani biz anlamadıysak baskaları da zorlanmıstır:KK70:
Bilişim hukukuna baktın mı?

Proje yönetimine daha gecmedim ama iktisat son ünite hariç çalıştım bugun
Özellikle 6.ünite ayyynen dediğin gibi cok fena hiçbir sekilde kafam basmadı yani. İyi ki çan eğrisi var diyorum yani biz anlamadıysak baskaları da zorlanmıstır:KK70:
Bilişim hukukuna baktın mı?

Baktım canım orda da kanunlar var bir de alınacak ceza süreleri kafa karıştırıcı yani ama en çok proje yönetimi aşırı ezber ve iktisat da hani formül var ama mesela önce formülü anlamak için kolay öğrenebilelim diye birşeyler gösterirlerdi hoşuma giderdi . Şimdi formülü anlayabileceğim birşey bulamadım yani ezber gerekli yine matematikte boğuluyorum diye ama mantığını anlayınca her türlü soruyu çözebiliyorsun sonuçta . Bi de ünitelerim bitmedi kızları uyutayım çalışayım diyorum onlar uyuyasıya ben de uyuyorum :KK53: kaç gündür çalışamadım yumurta kapıya dayandı nolcak şimdi :KK45:

Baktım canım orda da kanunlar var bir de alınacak ceza süreleri kafa karıştırıcı yani ama en çok proje yönetimi aşırı ezber ve iktisat da hani formül var ama mesela önce formülü anlamak için kolay öğrenebilelim diye birşeyler gösterirlerdi hoşuma giderdi . Şimdi formülü anlayabileceğim birşey bulamadım yani ezber gerekli yine matematikte boğuluyorum diye ama mantığını anlayınca her türlü soruyu çözebiliyorsun sonuçta . Bi de ünitelerim bitmedi kızları uyutayım çalışayım diyorum onlar uyuyasıya ben de uyuyorum :KK53: kaç gündür çalışamadım yumurta kapıya dayandı nolcak şimdi :KK45:

Benim iktisatta tek ezberlediğim formul 1/MPS ve 1/1-MPC. Diğerlerini ezberlemeye calısmıyorum bile cunku cok ugrastırır hangi harf neyi temsil ediyor C,Y, I, M vs vs. önce onu ezberlicem de sonra hangisi dışa açık hangisi dışa kapalı hangisi neyin sonucunu veriyor karman corman. Vaktim kalmadı o kadar ezberleyecek:KK48:

Proje yönetimi iki üniteyi bitirdim mola verdim kalanına bakcam birazdan. Şimdilik vizedeki kadar karısık gelmedi ama diğer iki ünite nasıl acaba. Keşke vize konuları olmasa.

Ay alırız kız o kadarını da. 6-7 soru yapsak 30u geciyor zaten.
Gecen dönem muhasebeden kesin kaldım derken 37 ortalamayla BC almışım. Yaparız o kadarını

Ben de muhasebeden geçerim zannediyordum vizem 43.75ti ama finalde nasıl olduysa 0 çekmişim ve kaldım :/ nasıl oldu anlamadım itiraz ettim yine sonuç değişmedi

Ay alırız kız o kadarını da. 6-7 soru yapsak 30u geciyor zaten.
Gecen dönem muhasebeden kesin kaldım derken 37 ortalamayla BC almışım. Yaparız o kadarını
İşte bu doğru yanlış olayı olmasa. . Geçen 25 aldım dersten :KK43: zaten onu toparlanmam diye korkuyorum. .

Ben de muhasebeden geçerim zannediyordum vizem 43.75ti ama finalde nasıl olduysa 0 çekmişim ve kaldım :/ nasıl oldu anlamadım itiraz ettim yine sonuç değişmedi

Kendin hesapladın mı sorulara bakıp puanını? Farklı mı cıkıyor sen hesapladıgında

İşte bu doğru yanlış olayı olmasa. . Geçen 25 aldım dersten :KK43: zaten onu toparlanmam diye korkuyorum. .

Bu dogru yanlış olayının gelmesi bir yandan iyi oldu diyorum ben ama bir yandan da neden bize denk geldi diye hayıflanıyorum

Kendin hesapladın mı sorulara bakıp puanını? Farklı mı cıkıyor sen hesapladıgında

Bu dogru yanlış olayının gelmesi bir yandan iyi oldu diyorum ben ama bir yandan da neden bize denk geldi diye hayıflanıyorum
Aynen millet bedavadan mezun oluyormuş ama işte tam benim girdiğim sene olmak zorunda mıydı? ?

....

Yok canım ben kendim hesaplamıyorum hiç ayrıntıcıyımdır ama didik didik hesaplamayı sevmiyorum hiç bakmıyorum o yüzden . Ben sadece dersten geçemediğime şaşırdım çünkü o kadar da kötü değildi. Hani sıfır alacak kadar . Yani ne bileyim. Kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum , hem çan eğrisi de düşük olduğu için mutlaka geçerim diye düşünüyordum olmadı. Ama içime öyle doğuyor ki bu dönemden birkaç dersim kalacak.

Son 2 ünitem kaldı yaa bilişim hukukundan, ya
Yok canım ben kendim hesaplamıyorum hiç ayrıntıcıyımdır ama didik didik hesaplamayı sevmiyorum hiç bakmıyorum o yüzden . Ben sadece dersten geçemediğime şaşırdım çünkü o kadar da kötü değildi. Hani sıfır alacak kadar . Yani ne bileyim. Kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum , hem çan eğrisi de düşük olduğu için mutlaka geçerim diye düşünüyordum olmadı. Ama içime öyle doğuyor ki bu dönemden birkaç dersim kalacak.

İnşallah öyle olmaz... alttan ders bırakmak en korktugum sey

X