- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.321
Bu şekilde ortalamadan kurtaramam dimi?? Bakim inş 50 alim en azından. .Brnde tebrik ederimmm ❤O iki dersten ne kadar puan alman gerektigini hesaplayip ona gore calis sinavda emin olduklarini yap verirsin insallah kuzusum.
Ben bu vizede ingilizceden korktum.
Bilmedigim kelimeler vs vardi hep.
Ortalarda bir not 66 almisim ama inan seviniyorum.
Dusuk gelseydi morelim bozulurdu benim.
Finalde biraz daha yuksej not almaya calisicam yani oturup ingilizce calismam sart benim.
Oyle gelisi guzel degil adam akilli..
Yirtmisim..
TebriklerHuy Meselesi ve CuriousCat topigin yüz aklari
Benim iki ders çok düşük diğerleri idare eder. Güz dönemi ara sınav a göre baya iyi ama. Hic istediğim gibi değil tabiki. Yine asiri zordu. Nereden ne sorsam da yapamasinlar diye.Dusuk derslerimden 40 alsam geçiyorum. Finaller çok önemli tabi. Hayırlısı.
Geçen dönem tbt 11 almıştım. Bilgisayar kullanmayı biliyorum diye hiç çalışmamıştım. Finalde sadece çıkmış soruları çözerek 78 aldım ve kurtardım.. bb geldi. . İnş yine kurtarırım..25*0.3 ten 7,5 puan geliyor ortalamaya geçme notu 40 desek, 32,5 puan içinde finalde 46+ alman lazım yani kurtarırsın 50+ hedefleyip rahatçahippotalamus
Bölümden bölüme değişir. Çan eğrisi de olduğu için ortalama önemli. Benim bolumumde notlar çok düşük olduğu için 30 ortalama ile bile gecebiliyorum. Ama genelde finalden en az 50 alacak kadar çalışmış olmak gerekir. Ve not ortalamasınin 2 nin altına düşmemesi gerekiyor çan eğrisine giremeyince kalmamak için.Canım finale kaç almamız gerektiğini nasıl hesaplıyoruz? Benim notları hiç söylemiyim her telden çalmışımgenel olarak idare eder .. ama istediğim gibi değil tabii ki .
Marga ve curious tebrik ederim ikinizi de
Bölümden bölüme değişir. Çan eğrisi de olduğu için ortalama önemli. Benim bolumumde notlar çok düşük olduğu için 30 ortalama ile bile gecebiliyorum. Ama genelde finalden en az 50 alacak kadar çalışmış olmak gerekir. Ve not ortalamasınin 2 nin altına düşmemesi gerekiyor çan eğrisine giremeyince kalmamak için.
O zaman geçen dönem bolumun genel not ortalaması na bakarak tahmin yurutebilirsin. Mesela bir dersten 85 ortalaman vardır BA harf notun gelir. O zaman anlarsın ki o ders genelde yüksek notla geçilmiş. Mesela benim geçen dönemki bir dersimin ortalaması 55 ama harf notum BA. :))Ortalama konusunda sıkıntım Yok çok şükür , geçen dönemden muhasebe dersim kaldı maalesef , onu dA ilk sınavda yine birşeyler yapabilmiştim ama finalde 0 çekmişim nasıl olduysa .. o yüzden kaldım o dersten , hem de hiç sevmediğim bi ders :/ en azından koşullu geçer şeklinde bi not alsaydım kurtarırdım... bakalım finalde ne olacak :)
Nasıl dersler??Ayy cok sukur acıklanmıs sonuclar banlı oldugum için konuyu okuyamadım ancak yeni görebildim sonucları.
Herkese tebriklerrrrrr
Nasıl dersler??
Tiramisu35 senin proje yönetimi kaç geldi canım?
43.75 canım. Çok tanım içinde tanım olan dersleri sevmiyorum Yani aşırı ezber gerektiriyor , çalışırken gıcık olmuştum bi kere okudum geçtim sadece . Her ne kadar sözel de olsa böyle çalışınca mantığa yatan bi açıklaması olan o şekilde hatırlayabileceğim şeyleri srviyorum. Proje yönetimi omlardan biri değil maalesef :/ yalnız çalışmadım filan dedin 70-80 almışsın çıtayı yükseltmesene kuZum
Kızz benim de 43.75Ben de özetten okudum sadece bir de cıkmıs soruları çözmüştüm. Hepsi birbirine benziyor konuların karmakarısık ya.
Çalıştım ama son 3-4 gün çalıştım işte taze bilgilerle girmiş oldum iyi oldu
Bizim final sınavından 60falan almamız lazım projede.
yetiştirirsin ne kadar kaldı? olabildiğince sakin oku kitapları mantığını kavramaya çalış yapabilirsinSınava çok az kaldı. Galiba yetistiremeyecegim. Bu saatten sonra sınavı ertelemezler de. Çok gerildim.