2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bu şekilde ortalamadan kurtaramam dimi?? Bakim inş 50 alim en azından. .

Canım finale kaç almamız gerektiğini nasıl hesaplıyoruz? Benim notları hiç söylemiyim her telden çalmışım genel olarak idare eder .. ama istediğim gibi değil tabii ki .

Marga ve curious tebrik ederim ikinizi de

25*0.3 ten 7,5 puan geliyor ortalamaya geçme notu 40 desek, 32,5 puan içinde finalde 46+ alman lazım yani kurtarırsın 50+ hedefleyip rahatça hippotalamus
Geçen dönem tbt 11 almıştım. Bilgisayar kullanmayı biliyorum diye hiç çalışmamıştım. Finalde sadece çıkmış soruları çözerek 78 aldım ve kurtardım.. bb geldi. . İnş yine kurtarırım..

Teşekkür ederim..

Bölümden bölüme değişir. Çan eğrisi de olduğu için ortalama önemli. Benim bolumumde notlar çok düşük olduğu için 30 ortalama ile bile gecebiliyorum. Ama genelde finalden en az 50 alacak kadar çalışmış olmak gerekir. Ve not ortalamasınin 2 nin altına düşmemesi gerekiyor çan eğrisine giremeyince kalmamak için.

Ortalama konusunda sıkıntım Yok çok şükür , geçen dönemden muhasebe dersim kaldı maalesef , onu dA ilk sınavda yine birşeyler yapabilmiştim ama finalde 0 çekmişim nasıl olduysa .. o yüzden kaldım o dersten , hem de hiç sevmediğim bi ders :/ en azından koşullu geçer şeklinde bi not alsaydım kurtarırdım... bakalım finalde ne olacak :)

O zaman geçen dönem bolumun genel not ortalaması na bakarak tahmin yurutebilirsin. Mesela bir dersten 85 ortalaman vardır BA harf notun gelir. O zaman anlarsın ki o ders genelde yüksek notla geçilmiş. Mesela benim geçen dönemki bir dersimin ortalaması 55 ama harf notum BA. :))

Tiramisu35 senin proje yönetimi kaç geldi canım?

43.75 canım. Çok tanım içinde tanım olan dersleri sevmiyorum Yani aşırı ezber gerektiriyor , çalışırken gıcık olmuştum bi kere okudum geçtim sadece . Her ne kadar sözel de olsa böyle çalışınca mantığa yatan bi açıklaması olan o şekilde hatırlayabileceğim şeyleri srviyorum. Proje yönetimi omlardan biri değil maalesef :/ yalnız çalışmadım filan dedin 70-80 almışsın çıtayı yükseltmesene kuZum

Kızz benim de 43.75 Ben de özetten okudum sadece bir de cıkmıs soruları çözmüştüm. Hepsi birbirine benziyor konuların karmakarısık ya.
Çalıştım ama son 3-4 gün çalıştım işte taze bilgilerle girmiş oldum iyi oldu

Bizim final sınavından 60falan almamız lazım projede.

Bunu demeyeydin iyiydi :/ sevmiyorum o dersi ya aşırı ezber geliyor bana . Valla bi şekilde ayarlıcaz daha çalışmaya başlamadım ben o derse . Beni neler bekliyor hiç bilmiyorum açıkcası

Sınava çok az kaldı. Galiba yetistiremeyecegim. Bu saatten sonra sınavı ertelemezler de. Çok gerildim.

Bu akşam bir dersi bitirmeye çalışacağım. Geriye 3 dersim kalıyor. Belki öyle böyle yetişir ama istediğim kadar tekrar yapamayabilirim. 3 dönemdir notlarim çok güzel geldi. Artık bu bir gurur meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…