2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Kızlar bu mat2ye nerden çalışayım , AA'nın kendi videoları var TRT okul üzerinden ama pikselleri acayip düşük hoca tahtaya birşey yazınca kesinlikle anlaşılmıyor , diğer güncel videoları da çok kısa bi konuyu 10 dkda filan anlatıyor .. final konuları da biraz değişik konular açıkcası her yerde videosu Yok doğru düzgün ... nerden çalışabilirim nasıl yapabilirim ? Huy Meselesi Huy Meselesi CuriousCat CuriousCat Evelynn Evelynn @Gul-berg

Tam adamına sordun :KK70: Bana da yollayın kız kimmiş o adam Huy Meselesi Huy Meselesi

Ay rüyamda sonuclar acıklanmıs
Geometriden 100 almısım nasıl seviniyorum
İşin üzücü tarafı geometri dersim yok :KK70:

Ay rüyamda sonuclar acıklanmıs
Geometriden 100 almısım nasıl seviniyorum
İşin üzücü tarafı geometri dersim yok :KK70:
Baktim ama daha aciklanmamis =)
Kuzum, ben vizeye yasar hocayla matematik kanalindan calistim. Hic yanlisim yok matematikten. Sadece sozelimsi ve yeni stil soruyu bos birakmistim . Bosum var.
Simdi ikinci donem konularina bakacagiz , var mi yok mu diye..

Üzücü mü :)) aman bana geometri deme canım hani matematik neyse de geometri ile yıldızım hiç barışmadı nedense :KK70:

Çookkkk severim. En sevdiğim ders geometriydi hatta:KK48:

Baktim ama daha aciklanmamis =)
Kuzum, ben vizeye yasar hocayla matematik kanalindan calistim. Hic yanlisim yok matematikten. Sadece sozelimsi ve yeni stil soruyu bos birakmistim . Bosum var.
Simdi ikinci donem konularina bakacagiz , var mi yok mu diye..

Tamam canım ben de bakayım o hocaya.
Ben kaç boş bıraktım kaçını yanlış yaptım hiç bilmiyorum. Artık sonuclar gelince surpriz olcak.

Canim matematik köyü diye bir kanal buldum.
Cizge kuram ve oyunlar kuraminin konu anlatimi var. Sanirim bizim konular. Video icerigini incelemedim henuz.

Oyunlar kuramı ne acaba ya ne anlatacaklar acaip merak ediyorum

Matematik köyünde Ali hocanın anlatımı var , hatta oyunlar kuramı için 4 tane mi 5 tane mi videosu mevcut , yalnız Videolar çok uzun ve bayağı konuşma içeriyor , video süreleri de uzun , oturup izlemek zor hepsi açıkcası . Yani mesela bi videoyu 10 dk filan izlediğimde aşağı yukarı fikir oluşuyor kafamda konuya dair , bir de izlediğim videolarda genelde hocalar tek oluyor anlatıyor Ali hocanın videoları sınıfta öğrencilerle çekiliyor , benim için dikkat dağıtıcı oluyor açıkcası . Belki az süre kalmasaydı oturup zevkle izlenebilecek birşey ama şu an için değil :)

Çok yorgunumm.. Başından tahmin etmiştim finaller için bu kadar sürenin az geleceğini ama bu kadarda eziyetli olmaz sanıyordum. İnsanlıktan çıktım, çalışmazsam huzursuz oluyorum, çalışınca yorgunum birde kitaplar tutarsız. Anne çocuk sağlığı dersi 6. ünite ilk yardımla ilgili ama yarısından fazlası ilk yardım kitabıyla uyumsuz.. Aynı sorun bazı tarihlerdede var TEH- Çocuk hakları sözleşmesi 1990 derken Sosyal hizmet kuruluşları 1989 diyor.. Daha böyle neler neler.. Zaman az hata çok, sabrımın sonu.. 5 Haziranı iple çekiyorum :kızgın:

Çok yorgunumm.. Başından tahmin etmiştim finaller için bu kadar sürenin az geleceğini ama bu kadarda eziyetli olmaz sanıyordum. İnsanlıktan çıktım, çalışmazsam huzursuz oluyorum, çalışınca yorgunum birde kitaplar tutarsız. Anne çocuk sağlığı dersi 6. ünite ilk yardımla ilgili ama yarısından fazlası ilk yardım kitabıyla uyumsuz.. Aynı sorun bazı tarihlerdede var TEH- Çocuk hakları sözleşmesi 1990 derken Sosyal hizmet kuruluşları 1989 diyor.. Daha böyle neler neler.. Zaman az hata çok, sabrımın sonu.. 5 Haziranı iple çekiyorum :kızgın:

Yaparsin sen kuzum kendini bu kadar cok yorma..

Finallere calismaya baslamadim henuz, bende ufaktan calismaya baslasam iyi olacak..

Matematik köyünde Ali hocanın anlatımı var , hatta oyunlar kuramı için 4 tane mi 5 tane mi videosu mevcut , yalnız Videolar çok uzun ve bayağı konuşma içeriyor , video süreleri de uzun , oturup izlemek zor hepsi açıkcası . Yani mesela bi videoyu 10 dk filan izlediğimde aşağı yukarı fikir oluşuyor kafamda konuya dair , bir de izlediğim videolarda genelde hocalar tek oluyor anlatıyor Ali hocanın videoları sınıfta öğrencilerle çekiliyor , benim için dikkat dağıtıcı oluyor açıkcası . Belki az süre kalmasaydı oturup zevkle izlenebilecek birşey ama şu an için değil :)
Canim bugun matematik calistim.
Korkulcak hic bir sey yok, bu konularda kolay..
Calismaya basladiginda takildigin yer olursa yardimci olurum.
Bilgin olsun

Ve bende calismaya basladim.

Vize ile finallerin arasinin cok uzun olmamasina sevinenlerdenim..

Cunku vize konularini unutmadim.
Birde vize konularini tekrar etmekle ugrasacaktim iyi oldu surenin kisa olmasi.

J
Bilgin olsun

her mesaj da acaba açıklandı mı haber mi veriyorlar diye kalbim çarpıyo..

Bende bi kitabı bitirdim ikinciyi bugün bitiririm inşallah. .

Bilgin olsun

Canım çok sağol. Matematiğe ara verdim, aslında çalışma sistemim yanlış mı bilmiyorum ama dikkatim dağılmasın diye bi dersi bitirerek diğer derse geçiyorum hep , karma çalışmıyorum Yani. Son ünite kaldı bakalım. Şimdi bilişim hukuku çalışıyorum , hukuk sıkıcı ve karmaşık geliyor bana , kanun maddeleri , alacağı cezalar vs hepsi birbirine yakın rakamlarla dolu ve karıştırmak çok kolay . Tabii herşeyin kanun maddesini bendini yada işte kaç yıl ceza alacağını vs sormuyorlar ama bazen soruların içinden çıkıyor 1-2 tane . Hangisini soracaklarını bilemediğim için hepsine çalışmak gerekli tabii :p bu yüzden kafa karıştırıcı .

Bazı kitaplar çok zevkli , hani gündelik yaşamdan veya bi kitaptan bi filmden bahsedebiliyor, öyle olduğu zaman not alıyorum tekrarsan bakıyım diye , mesela akıl oyunlarını izlemiştim ama şimdi izlesem benim için daha bi anlam taşır sanki , yada Matrix serisini..
Süre biraz daha mı uzun olsaydı diye düşünmekten kendimi alamıyorum , şu an için olumsuz bir durum yok ama plansız çalışıyorum hani ya yetiştiremeSem kaygısı Yok değil içimde ... inşallah olumsuz bi durum olmaz , rahatça atlatırız :)

Bilgin olsun

Yaa kolay mı gercekten matematik? Ay hadi inşallah. O bahsettiğin yaşar hocayı izleyerek mi çalıştın?

Yaa kolay mı gercekten matematik? Ay hadi inşallah. O bahsettiğin yaşar hocayı izleyerek mi çalıştın?

Yasar hoca yeni video yuklemeye baslamis ama henuz bizim final konulari yok tatlim.
Baslik olarak konulari anlatan bir video
Ve cizge kuramina ait 2 soruluktu sanirim bir video var yeni yuklenen.. suan icin yetersiz , yukledigi an denk gelirsem haber veririm size..

Aof nin konu anlatim ve maximum 10 tane cozumlu video sorularina bak, oradaki puf noktayi anla gerisini cok rahatlikla yaparsin oyle soyleyeyim..

Atiyorum cizge kuramindan
Derecelerle ilgili sorular gelebilir..
Kose sayisi kenar sayisi ile ilgili sorular
Atiyorum hangi renk ile boyanir boyanmaz ..
Kan renge ihtiyac vardir vs gibi sorular..

Gercekten kolay..

Sifreleme ile ilgili bir unitemiz var final konularinda.
Sirf formul yani, baska hic bir sey degil,
Birazda moduler aritmetik ,bilgisi varsa rahat yapar..
Iste 15 in 7 ye bolumunden kalan gibi sen bilirsin matematik bilgin var..

Sen başlâ.. inan yaparsin

Son düzenleme:
X