- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.241
Dünkü güzel geçti ama bugün baya zorladı.Silgi pislikleriyle doluydu sıramın üzeri, ne kadar hararetli çözmüşsem artık matematiği haha
Senin nasıl geçti..
Öyle dene mikrom .ağlamak istiyorum yaa.
kelam berbat geçti.gelince kitaptan baktım bir sürü yanlışım var.
arapça da hayal kırıklığı.şık eşitliği bile yapamadım.
Geçmiş olsun ...@Tiramisu35 hastanedeydim o saate kadar canım zehirlenmişim serum takılı ders calıstım valla
Ay o k li soru cıkmıs sorularda hiç görmedim ben ya ne mana sormuslarsa.
Ya bu piyasa fiyatıyla alakalı bir soru vardıya p'leri birbirine eşitleyip çözüyoduk. İşlem hatası mı yaptım ne yaptım ay bir türlü çıkaramadım sonuc.
Bir de ben sanırım e üzeri 2x gibi soruları calısmamısım onlara da bönbön baktım
Kötüydü yani benim
Kolay gelsin canim ben biraz dinlenip oyle calismaya baslayacagim.Yarın çalışmaya başlasam ancak yetişir. Sanırım sınav modundan hiç çıkmasam daha iyi.
Kolay gelsin canim ♡ iyi calismalarBen şimdiden başladımÖnceden sadece okuyup özetlemediğim bir kaç final konum vardı, onları özetliyorum şuan.. Birde bu kez bir değişiklik yaptım, kalite elçilerine başvurup katılmıştım, şuan özetlerimi deftere değil, soru şeklinde e-kampuste yazıyorum, hem özet çıkar hem e kampuse soru yaz zor oldu vizelerde, bakalım böylede verim alırım inşallah
Bide kötü geçti diyosun. ..Halkla ilişkiler:100
Temel ilkyardım bilgisi:100
Anne ve çocuk sağlığı:100
Sosyal hizmet kuruluşları:93,75
Temel Hizmet Eğitimi:93,75
Etkili iletişim:87,5
Girişimcilik:87,5/81,25-- tek cevabımdan emin değilim değiştirmiştim ama doğruya yoksa yanlışa mı hatırlayamadım
canım sınav yerini öğrenmek için girdiğin yerden gir, sınav işlemleri var orada itiraz kısmından bildirebilirsinBir derste 3. üniteye kadar sorumluyduk ama 4. üniteden 3 tane soru sormuşlar. Sizce bunu nereye yazabilirim?
Hemen yazdım. Çok teşekkür ederim. Inşallah sonuçlanır.canım sınav yerini öğrenmek için girdiğin yerden gir, sınav işlemleri var orada itiraz kısmından bildirebilirsin
Bizde de bi soruda iki tane aynı şıktan vardı. .Bir derste 3. üniteye kadar sorumluyduk ama 4. üniteden 3 tane soru sormuşlar. Sizce bunu nereye yazabilirim?
Biri elbet yazar diye ilk önce yazmak istemedim. Sonra herkes aynı şekilde düşünürse aöf durumdan haberdar olmayabilir diye düşündüm. Bildirmekte fayda var.Bizde de bi soruda iki tane aynı şıktan vardı. .
Sınav çıkışı iki kişi Arapça'dan dert yanıyordu. Bence yalnız değilsinkelam ve Arapçadan düşük bekliyordum.
yaşayan dünya dinleri düşüğe yakın.rehberlik çok düşük.iki tane yanlış olduğunu düşündüğüm soru var.inşallah o ikisi iptal olur da biraz yükselir notum.
Bölüm neydi senin??Biri elbet yazar diye ilk önce yazmak istemedim. Sonra herkes aynı şekilde düşünürse aöf durumdan haberdar olmayabilir diye düşündüm. Bildirmekte fayda var.