- 21 Mayıs 2014
- 408
- 402
- 29
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.121
E kampusteki sorulardan çıkıyor mu ben o kadar çalıştım. 1 tane bile cikmadi.kafayi yiyecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısı çıkmaz tabi ama en azından test çözmeyi öğrenirsin..E kampusteki sorulardan çıkıyor mu ben o kadar çalıştım. 1 tane bile cikmadi.kafayi yiyecegim
Konulari pekistirmek adina faydali ama sinavda ciktigini gormedimE kampusteki sorulardan çıkıyor mu ben o kadar çalıştım. 1 tane bile cikmadi.kafayi yiyecegim
Bence kampusle filan hep zaman kaybi. Yardimci kitaplar daha cok ise yariyor ordada test var vede cikiyor birebir.
Ben egem yayinlarindan çalışıyorum 55 60 puan alacak kadar soru geliyorhangi yardımcı kitap iyi sizce yayın olarak
gerçekten yeni sisteme göre o kadar soru geliyor mu 4 yanlış 1 doğruyu götürünce bitirdi beniiiiBen egem yayinlarindan çalışıyorum 55 60 puan alacak kadar soru geliyor
internet ten baktım da biraz önce çıkmış sınav soruları diye var ama doğru muBen egem yayinlarindan çalışıyorum 55 60 puan alacak kadar soru geliyor
gerçekten yeni sisteme göre o kadar soru geliyor mu 4 yanlış 1 doğruyu götürünce bitirdi beniiii
canım bu kitap olur mu
Yok kuzum kapalıdırbayanlar yarın aöf bürosu açık olur mu?
tüh ya.belgeler geldi deniyodu.alamasak ne zamana kadar bekletirler acaba belgemizi=)Yok kuzum kapalıdır
Baktim siteye henuz yokSinav giris belgeleri açıklandı mi?