2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bahar doneminde , bahar yorgunluguna kapılmadan erkenden çalısmalara baslayayim dedim..
2. Donem icin ek kaynak daha almadim..
Kitaplari calistiktan sonra almayi dusunuyorum bu sefer.
Matematik icin gerekiyor..

Kitaplara goz gezdirdim..

Oncelikli calisilacak derslerimi belirledim..

- saglik kurumlari mevzuati
-saglik hukuku
-saglik hizmetleri pazarlamasi

Sağlik kurumlari mevzuati Unite 1'e yarın başlıyorum.. Herkese simdiden kolay gelsin..

Bu donem ki derslerim ;

Temel Bilgi Teknolojileri II
Sağlık Hukuku
İktisada Giriş II
İşletme Fonksiyonları
Matematik II
Sağlık Hizmetleri Pazarlaması
Sağlık Kurumları Mevzuatı
Ingilizce

Bahar doneminde , bahar yorgunluguna kapılmadan erkenden çalısmalara baslayayim dedim..
2. Donem icin ek kaynak daha almadim..
Kitaplari calistiktan sonra almayi dusunuyorum bu sefer.
Matematik icin gerekiyor..

Kitaplara goz gezdirdim..

Oncelikli calisilacak derslerimi belirledim..

- saglik kurumlari mevzuati
-saglik hukuku
-saglik hizmetleri pazarlamasi

Sağlik kurumlari mevzuati Unite 1'e yarın başlıyorum.. Herkese simdiden kolay gelsin..

Bu donem ki derslerim ;

Temel Bilgi Teknolojileri II
Sağlık Hukuku
İktisada Giriş II
İşletme Fonksiyonları
Matematik II
Sağlık Hizmetleri Pazarlaması
Sağlık Kurumları Mevzuatı
Ingilizce
Margam ata aöf sınavları açıklamışşş
Screenshot_2017-02-16-22-13-24.png

Ders calisamadim diyip ders calisanlardansin demek ki bizi kandirdin hahaha
Yok aşkım valla calismadim hani aa alıcak kadar calismadim en azindan millet dusuk almış :KK70:

Varya yarin calisirim dedim Ama yapacak bir sey bulamadim.
Oturdum ders calistim , cok aciktim yemek arasi verdim...
Bugun tv de bir sey de yok.

Sende kitaplarini alinca basla himeeen..
Bende 1 roman okudum 2.ye basladim begenmedim bıraktım simdi burdan kızlardan kitap aliyorum 2. El bi yandan onlari okuyacagim bi yandan derslere baslayacagım kuzum :)

Yok aşkım valla calismadim hani aa alıcak kadar calismadim en azindan millet dusuk almış :KK70:

Bende 1 roman okudum 2.ye basladim begenmedim bıraktım simdi burdan kızlardan kitap aliyorum 2. El bi yandan onlari okuyacagim bi yandan derslere baslayacagım kuzum :)
Keyifli okumalar canimmmm.
Ben simdiden basladim.
Bahar geldiginde mayistigim aklima geldi.
Hele birde havalar azicik guzellesince insanin evde durasi gelmiyor..
Okul yillarimdada boyleydim ben, bahar geldi mi kopuyodum derslerden :KK70:

Keyifli okumalar canimmmm.
Ben simdiden basladim.
Bahar geldiginde mayistigim aklima geldi.
Hele birde havalar azicik guzellesince insanin evde durasi gelmiyor..
Okul yillarimdada boyleydim ben, bahar geldi mi kopuyodum derslerden :KK70:
Heeee bende son gece sabaha kadar ders calisiyodum :KK70:
Bende esim gelince tasincam falan vaktim olmaz calismaya diye baslayacagim kuzum

Acaba öyle mi yapsam bulca :KK43:
Yoksa hic kayit yenilemesem mi birisinde. Yada mesela ata aöfye girmesem kaldığım derslerin hepsinden butunlemeye girebilir miyim?
hem vize hem final çakışıyor anadolu üniversitesinin başka değişeceğini zannetmem artık.Erzurumda ki bütünleme olayını tam bilmiyorum ama Anadolunun sınavlarına girmezsen dönem uzar diğer tarafta telefi sınavı var en azından.Mail at istersen okula.

Olmayacak duaya amin denmez' diyerek ümidini kırmayın kimsenin. Ümidi var eden de, duaları kabul edip etmeyecek olan da Allah'tır.Hayırlı Cumalar.

hem vize hem final çakışıyor anadolu üniversitesinin başka değişeceğini zannetmem artık.Erzurumda ki bütünleme olayını tam bilmiyorum ama Anadolunun sınavlarına girmezsen dönem uzar diğer tarafta telefi sınavı var en azından.Mail at istersen okula.
Gunaydin bulcam aradim aöfyi vize ve final girmeyince otomatik kalınıyormuş. Boylece butünlemeye girmeye hak tanınıyormuş. Umarım dogrudur umarim ordaki kız dogru soylemistir

Gunaydin bulcam aradim aöfyi vize ve final girmeyince otomatik kalınıyormuş. Boylece butünlemeye girmeye hak tanınıyormuş. Umarım dogrudur umarim ordaki kız dogru soylemistir
bütün derslerden 2 kere gireceksin o zaman.kayıt yenileme yapman gerek mi peki bütünleme için.

Gerekmiyormuş bulca kız oyle soyledi onlardan otomatik kalındıgı için butlere girmeye hak kazanıyormuşsun
Anadolu üniversitesinde son sınıfların girdiği tek ders sınavı için en az bir dönem kayıt yenilemek var şartı var o dersin sınavına girilmiş olması şartı var güz dönemi yenileme yapıldıysa bahar dönemi yapılmasına gerek yok diyorlar sadece.

X