- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.021
Iste 20 sinde basliyor bebegimDiger okulun kayitlari ne zaman basliyor kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste 20 sinde basliyor bebegimDiger okulun kayitlari ne zaman basliyor kuzum
Iste 20 sinde basliyor bebegim
Margam ata aöf sınavları açıklamışşşBahar doneminde , bahar yorgunluguna kapılmadan erkenden çalısmalara baslayayim dedim..
2. Donem icin ek kaynak daha almadim..
Kitaplari calistiktan sonra almayi dusunuyorum bu sefer.
Matematik icin gerekiyor..
Kitaplara goz gezdirdim..
Oncelikli calisilacak derslerimi belirledim..
- saglik kurumlari mevzuati
-saglik hukuku
-saglik hizmetleri pazarlamasi
Sağlik kurumlari mevzuati Unite 1'e yarın başlıyorum.. Herkese simdiden kolay gelsin..
Bu donem ki derslerim ;
Temel Bilgi Teknolojileri II
Sağlık Hukuku
İktisada Giriş II
İşletme Fonksiyonları
Matematik II
Sağlık Hizmetleri Pazarlaması
Sağlık Kurumları Mevzuatı
Ingilizce
Hadi gozun aydinnnnnnnn bexycimmmMargam ata aöf sınavları açıklamışşş Eki Görüntüle 1955048
Ay bebegim şok oldum çok kötü bekliyordum inan kiii sinifta kalmasam bari diyordum notlara bakkHadi gozun aydinnnnnnnn bexycimmm
Varya yarin calisirim dedim Ama yapacak bir sey bulamadim.Margam ata aöf sınavları açıklamışşş Eki Görüntüle 1955048
Ders calisamadim diyip ders calisanlardansin demek ki bizi kandirdin hahahaAy bebegim şok oldum çok kötü bekliyordum inan kiii sinifta kalmasam bari diyordum notlara bakk
O kadar mutlu oldum ki artık daha cok ders calışcammm hepsi aa olsun
Yok aşkım valla calismadim hani aa alıcak kadar calismadim en azindan millet dusuk almışDers calisamadim diyip ders calisanlardansin demek ki bizi kandirdin hahaha
Bende 1 roman okudum 2.ye basladim begenmedim bıraktım simdi burdan kızlardan kitap aliyorum 2. El bi yandan onlari okuyacagim bi yandan derslere baslayacagım kuzum :)Varya yarin calisirim dedim Ama yapacak bir sey bulamadim.
Oturdum ders calistim , cok aciktim yemek arasi verdim...
Bugun tv de bir sey de yok.
Sende kitaplarini alinca basla himeeen..
Keyifli okumalar canimmmm.Yok aşkım valla calismadim hani aa alıcak kadar calismadim en azindan millet dusuk almış
Bende 1 roman okudum 2.ye basladim begenmedim bıraktım simdi burdan kızlardan kitap aliyorum 2. El bi yandan onlari okuyacagim bi yandan derslere baslayacagım kuzum :)
Heeee bende son gece sabaha kadar ders calisiyodumKeyifli okumalar canimmmm.
Ben simdiden basladim.
Bahar geldiginde mayistigim aklima geldi.
Hele birde havalar azicik guzellesince insanin evde durasi gelmiyor..
Okul yillarimdada boyleydim ben, bahar geldi mi kopuyodum derslerden
Ben kactim gelirim bir iki saate ♡Heeee bende son gece sabaha kadar ders calisiyodum
Bende esim gelince tasincam falan vaktim olmaz calismaya diye baslayacagim kuzum
Tamam kuzuum bende uyuyorum ♥Ben kactim gelirim bir iki saate ♡
hem vize hem final çakışıyor anadolu üniversitesinin başka değişeceğini zannetmem artık.Erzurumda ki bütünleme olayını tam bilmiyorum ama Anadolunun sınavlarına girmezsen dönem uzar diğer tarafta telefi sınavı var en azından.Mail at istersen okula.Acaba öyle mi yapsam bulca
Yoksa hic kayit yenilemesem mi birisinde. Yada mesela ata aöfye girmesem kaldığım derslerin hepsinden butunlemeye girebilir miyim?
Gunaydin bulcam aradim aöfyi vize ve final girmeyince otomatik kalınıyormuş. Boylece butünlemeye girmeye hak tanınıyormuş. Umarım dogrudur umarim ordaki kız dogru soylemistirhem vize hem final çakışıyor anadolu üniversitesinin başka değişeceğini zannetmem artık.Erzurumda ki bütünleme olayını tam bilmiyorum ama Anadolunun sınavlarına girmezsen dönem uzar diğer tarafta telefi sınavı var en azından.Mail at istersen okula.
bütün derslerden 2 kere gireceksin o zaman.kayıt yenileme yapman gerek mi peki bütünleme için.Gunaydin bulcam aradim aöfyi vize ve final girmeyince otomatik kalınıyormuş. Boylece butünlemeye girmeye hak tanınıyormuş. Umarım dogrudur umarim ordaki kız dogru soylemistir
Gerekmiyormuş bulca kız oyle soyledi onlardan otomatik kalındıgı için butlere girmeye hak kazanıyormuşsunbütün derslerden 2 kere gireceksin o zaman.kayıt yenileme yapman gerek mi peki bütünleme için.
Anadolu üniversitesinde son sınıfların girdiği tek ders sınavı için en az bir dönem kayıt yenilemek var şartı var o dersin sınavına girilmiş olması şartı var güz dönemi yenileme yapıldıysa bahar dönemi yapılmasına gerek yok diyorlar sadece.Gerekmiyormuş bulca kız oyle soyledi onlardan otomatik kalındıgı için butlere girmeye hak kazanıyormuşsun