2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Anadolu üniversitesinde son sınıfların girdiği tek ders sınavı için en az bir dönem kayıt yenilemek var şartı var o dersin sınavına girilmiş olması şartı var güz dönemi yenileme yapıldıysa bahar dönemi yapılmasına gerek yok diyorlar sadece.
Bulca atatürk universitesinde öyle degil ki. Hem bahar hem guz doneminde var butunleme

Günaydın herkese
arkadaşlar kayıt yenileme işlemini yaptınız mı
ben son günlere kaldım
giriş ekranında yeni kayıt yaptıranlar için parayı bankaya yatırmalarının yeterli olacağı yazıyor.
çıktı felan almayacak mıyız acaba ilk dönem almıştık bugün halletmem lazım kayıt işini size danışmak istedim

Günaydın herkese
arkadaşlar kayıt yenileme işlemini yaptınız mı
ben son günlere kaldım
giriş ekranında yeni kayıt yaptıranlar için parayı bankaya yatırmalarının yeterli olacağı yazıyor.
çıktı felan almayacak mıyız acaba ilk dönem almıştık bugün halletmem lazım kayıt işini size danışmak istedim
Günaydın. Ben hep internetten yatırıyorum. Hiç çıktı almadım.

Bende 1. Sinifim atm sen para yatirdim.
Kitaplarimi aldim.
Baskada bir sey yapmadim.
Belki sisteme yansimamistir canim
canım bende kitaplarımı aldım sisteme yansımamış galiba dediğin gibi sanırım kayıtta sorun olsa kitapları vermezlerdi öyle değil mi.aksilik yarın şehir dışında olacağım büroya gidip soramıyorum da.

canım bende kitaplarımı aldım sisteme yansımamış galiba dediğin gibi sanırım kayıtta sorun olsa kitapları vermezlerdi öyle değil mi.aksilik yarın şehir dışında olacağım büroya gidip soramıyorum da.

Bir sıkıntı olacagini sanmiyorun.
Kayit yeniledikten sonra kitaplara almaya gittigimizde bir cikti verip kitaplari aldigimiza dair imza dahi attiriyorlar.. kayit yenilenmese aktif olmasa kitabini alamazdin (=
Sisteme yansir bugun yarin kuzumm

Benimkilerde yüklenmiş, büyük ihtimalle sırayla yüklüyorlardır, ben ilk gün yatırdım paramı anca açıldı henüz yinede içine sinmezse telefon et artık 7/24 diye biliyorum Lilruba Lilruba

bulca bulca merhaba bende işletme bölümü okuyorum son sınıfım geçen dönem tüm derslerim kaldı sadece 1 tanesinden geçebildim .şimdiden okulum bir dönem uzadı :KK43: nasıl çalışmalıyım bu dönem neler yapmalym yardım bekliyorum senden

bulca bulca merhaba bende işletme bölümü okuyorum son sınıfım geçen dönem tüm derslerim kaldı sadece 1 tanesinden geçebildim .şimdiden okulum bir dönem uzadı :KK43: nasıl çalışmalıyım bu dönem neler yapmalym yardım bekliyorum senden
Merhaba yeni gelebildim.Yardımcı kitap alabilirsin murat yayınları olabilir çıkmış sorulara bakabilirsin eskisi kadar çıkmıyor ama sen yinede göz at.Aöf nün kendi sitesinden canlı portal var e-seminer diye oradan da çalışabilirsin arkadaşlar oradan çalışıyor.Bunun yanı sıra aöf kitaplarının hepsini okumak istemiyorsan sonlarında ki özetlerine bak ve sonlarında ki testide çöz.

X