2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bexy Bexy Anadolu üniversitesi ile Atatürk üniversitesinin sınavları çakışıyor galiba yeni tarihe göre baktın mı?

Güzelliklerle Dolu Mutlu Huzur Dolu Kazasız Belasız Bir Gün Dileğimle Günaydın Hayırlı Sabahlar.

bulca bulca
Screenshot_2017-02-16-11-22-50.png
Screenshot_2017-02-16-11-22-04.png

Ay ben karistirmisim vallahi çakışıyor napcam ben
Değişme olmazsa birinden birini tercih edeceksin.Anadolu üniversitesi değiştirmez bence artık.Senin yerinde olsam anadolu üniversitesini tercih ederdim çünkü anadoluda bütünleme yok finale girmezsen kalırsın çünkü etkisi büyük.Erzurum Atatürk aöf de bütünleme var diye biliyorum.

Değişme olmazsa birinden birini tercih edeceksin.Anadolu üniversitesi değiştirmez bence artık.Senin yerinde olsam anadolu üniversitesini tercih ederdim çünkü anadoluda bütünleme yok finale girmezsen kalırsın çünkü etkisi büyük.Erzurum Atatürk aöf de bütünleme var diye biliyorum.
Acaba öyle mi yapsam bulca :KK43:
Yoksa hic kayit yenilemesem mi birisinde. Yada mesela ata aöfye girmesem kaldığım derslerin hepsinden butunlemeye girebilir miyim?

Hazir carsida isim varken buroya ugradim..

Aldim kitaplarimi, eve gecip dinlendikten sonra hangi dersten calismaya baslayacagima karar vericem..

X