- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.001
3-4 haziran yaziyor paylastigim yazidaPeki finaller ne zaman
Ay göremedim birden heyecan yaptım :)3-4 haziran yaziyor paylastigim yazida
Ay göremedim birden heyecan yaptım :)
Aa gercekten mi bebegim hangisi degistirdi tarihi? Eskiden cakismiyordu ya bakiyorum hemenBexy Anadolu üniversitesi ile Atatürk üniversitesinin sınavları çakışıyor galiba yeni tarihe göre baktın mı?
Anadolu üniversitesi değişti.Nisanın 16 da seçim var üniversite de değiştirdi tarihi.Aa gercekten mi bebegim hangisi degistirdi tarihi? Eskiden cakismiyordu ya bakiyorum hemen
Hangi tarihe aldi ata aöf 29 30 mayıstaAnadolu üniversitesi değişti.Nisanın 16 da seçim var üniversite de değiştirdi tarihi.
Hangi tarihe aldi ata aöf 29 30 mayısta
bu değil yukarıda alıntı yaptım.ayrıca 29-30 mayıs demişsin hafta içine denk geliyor o.
Ay ben karistirmisim vallahi çakışıyor napcam benbu değil yukarıda alıntı yaptım.ayrıca 29-30 mayıs demişsin hafta içine denk geliyor o.
Değişme olmazsa birinden birini tercih edeceksin.Anadolu üniversitesi değiştirmez bence artık.Senin yerinde olsam anadolu üniversitesini tercih ederdim çünkü anadoluda bütünleme yok finale girmezsen kalırsın çünkü etkisi büyük.Erzurum Atatürk aöf de bütünleme var diye biliyorum.Ay ben karistirmisim vallahi çakışıyor napcam ben
Acaba öyle mi yapsam bulcaDeğişme olmazsa birinden birini tercih edeceksin.Anadolu üniversitesi değiştirmez bence artık.Senin yerinde olsam anadolu üniversitesini tercih ederdim çünkü anadoluda bütünleme yok finale girmezsen kalırsın çünkü etkisi büyük.Erzurum Atatürk aöf de bütünleme var diye biliyorum.
Bence degisme olur gibime geliyorAcaba öyle mi yapsam bulca
Yoksa hic kayit yenilemesem mi birisinde. Yada mesela ata aöfye girmesem kaldığım derslerin hepsinden butunlemeye girebilir miyim?
Ataturk universitesini aradim degisme ile ilgili bir bilgi suanda yokmuş.Bence degisme olur gibime geliyor
Diger okulun kayitlari ne zaman basliyor kuzumAtaturk universitesini aradim degisme ile ilgili bir bilgi suanda yokmuş.
Acaba dilekce falan yazsam mı
Bebegim ende 20 21 i gibi gitmeyi dusunuyorum