2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bu Gün Ettiğimiz Her Dua; Derdimize Deva, Hastalarımıza Şifa, Gönüllerimize Huzur Geçmişlerimize Rahmet Evimize Bereket Getirsin.Hayırlı Cumalar.

Kokusuyla, sesiyle, dokunuşuyla, aslında sadece varlığıyla bile size huzur verebilen sevdikleriniz olsun yanınızda, GÜNAYDIN

Kızlar ben sabah gidip paramı yatırdım fişini ve kimliğimi anneme verip eve döndüm, annem şimdi alıp getirmiş kitaplarımı, kimliğimi ve öğrenci belgesi vermiş bürodaki abi.

kızlar ben 260 yatırdım..nıye farklı kı harç paraları?bide ben 1.sınıfım hıc ekle-sıl yapmadım unıversıte kendı belırledı dersleri ama bu donemın dersini seneye bırakmış,2.sınıfın dersinden almış..anlatabıldım mı bılmıyorum ama nıye böyle olmuskı?kredileride aynı ıkı dersin

kızlar ben kaydımı yaptım internetten ödememi de internetten yaptım, büroya gitmeme gerek yok değil mi? Kitapları almak istemiyorum. Uzman Kariyerin yayınlarından çalışıyorum zaten durduk yere gitmek istemiyorum. Aktif yazıyo öğrenci durumum.

kızlar ben kaydımı yaptım internetten ödememi de internetten yaptım, büroya gitmeme gerek yok değil mi? Kitapları almak istemiyorum. Uzman Kariyerin yayınlarından çalışıyorum zaten durduk yere gitmek istemiyorum. Aktif yazıyo öğrenci durumum.
Kitap almayacaksaniz gitmenize gerek yok. Hangi bölüm? Sadece yardımcı kitap yetiyor mu?

Kızlar ben 2008 de kayıt yaptırdım ama sınavlara gitmedim..kaldı olarak gözüküyor sistemde..bu donemde 1 ff dersim var dno 3,12 gno 1,56..bu gno niye bukadar düşük ki ?2008 de girmedigim sinavdan dolayı mı açaba? Eğer öyleyse bahar dönemin de de yukseltememki 2,00 nin altında olursa zaten kalıyorum.sizinde dno yüksekken gno düşük mu?

Kitap almayacaksaniz gitmenize gerek yok. Hangi bölüm? Sadece yardımcı kitap yetiyor mu?
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi okuyorum. Yardımcı kitap yetiyor bana geçen dönem sadece murat yayınlarına çalıştım yüksek onur belgesi aldım. Bu dönemde uzman kariyerin aktif öğreten fasiküllerini aldım. E-kampüs ten zaten bakıyorum özetlere sorulara falan. Aöf nin kendi kitapları benim içimi karartıyo çok sıkıcı ondan hiç bulaşmıyorum.

X