- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.390
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.981
2.sınıf derslerini alamazsın 1.sınıf 2.dönem dersleridir onlar eğer bu sene kayıt olduysan teknoloji 2 yazar misal bu sene kaldığın dersleri seneye alacaksın 2.üniversite olarak kayıt olduysan 35 tl kayıt parası almış olabilirler.225+35: 260 eder.kızlar ben 260 yatırdım..nıye farklı kı harç paraları?bide ben 1.sınıfım hıc ekle-sıl yapmadım unıversıte kendı belırledı dersleri ama bu donemın dersini seneye bırakmış,2.sınıfın dersinden almış..anlatabıldım mı bılmıyorum ama nıye böyle olmuskı?kredileride aynı ıkı dersin
Tamam kitap almayacaksan büroya gitmeye gerek yok.bulca ben tamamım dimi? Para yatırdık. Hesap aktif oldu. Ama içim rahat etmiyo..
Evet olur.Kızlar ben 2008 de kayıt yaptırdım ama sınavlara gitmedim..kaldı olarak gözüküyor sistemde..bu donemde 1 ff dersim var dno 3,12 gno 1,56..bu gno niye bukadar düşük ki ?2008 de girmedigim sinavdan dolayı mı açaba? Eğer öyleyse bahar dönemin de de yukseltememki 2,00 nin altında olursa zaten kalıyorum.sizinde dno yüksekken gno düşük mu?
Kızlar ben 2008 de kayıt yaptırdım ama sınavlara gitmedim..kaldı olarak gözüküyor sistemde..bu donemde 1 ff dersim var dno 3,12 gno 1,56..bu gno niye bukadar düşük ki ?2008 de girmedigim sinavdan dolayı mı açaba? Eğer öyleyse bahar dönemin de de yukseltememki 2,00 nin altında olursa zaten kalıyorum.sizinde dno yüksekken gno düşük mu?
Teşekkür ederimTamam kitap almayacaksan büroya gitmeye gerek yok.
Ben Lider yayınlarından calistim vizede. Hiç kitapta okuduklarimdan sormadilar ama hiç yani. Finalde kitaplardan çalıştım öyle kurtardım. Sanırım yanlış yayınevi seçtim.Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi okuyorum. Yardımcı kitap yetiyor bana geçen dönem sadece murat yayınlarına çalıştım yüksek onur belgesi aldım. Bu dönemde uzman kariyerin aktif öğreten fasiküllerini aldım. E-kampüs ten zaten bakıyorum özetlere sorulara falan. Aöf nin kendi kitapları benim içimi karartıyo çok sıkıcı ondan hiç bulaşmıyorum.
Bürodan alinoyormus artık. Sahi ben geçen yilinkini almadim unuttum gitti. Üniteler dersten derse değişiyor. Bazısında ilk 4 bazısında 5.bayanlar onur/yüksek onur belgeleriniz geldi mi?
bir de vizede ilk 4 üniteden sorumluyuz değil mi?
ben hep bürodan almıştım.ama mesaj geliyodu belgeniz gelmiştir alabilirsiniz diye.bu sefer gelmedi.kazanamadım mı acaba=)Bürodan alinoyormus artık. Sahi ben geçen yilinkini almadim unuttum gitti. Üniteler dersten derse değişiyor. Bazısında ilk 4 bazısında 5.
3 ve üstü belge alıyor diye biliyorum ama emin değilim. Benim 10 ünite olanlar 5-5 bölünmüş. Bence bölüme göre değişiyor bu ünite bölme durumu da.ben hep bürodan almıştım.ama mesaj geliyodu belgeniz gelmiştir alabilirsiniz diye.bu sefer gelmedi.kazanamadım mı acaba=)
ama hiç 5 olmadı ki şimdiye kadar.10 ünite varsa ya 4 tür vizede ya 6.bahar dönemi vizede ilk 4,finalde tamamı diye hatırlıyorum.
Aynen canım benimkilerde değişmedi henüz..Kızlar bugün kayıt yeniledim. Sadece para yatırdım ve kayıt durumum aktif oldu ama e öğrenmeden derslere baktığımda hala 1. Dönemin derslerini görüyorum. Sizde durum nasıl?
Gelmedi açıklandıktan sonra 20 gün diyor daha olmadı, mesaj gelir dediler henüz gelmedi de. Sorumluluk üniteleri yazılmış çoktan, öğrenci girişten bakabilirsinbayanlar onur/yüksek onur belgeleriniz geldi mi?
bir de vizede ilk 4 üniteden sorumluyuz değil mi?
baktım ama güz dönemi var sayfada bahar dönemi yok.ya da ben yanlış yere bakıyorum.Aynen canım benimkilerde değişmedi henüz..
Gelmedi açıklandıktan sonra 20 gün diyor daha olmadı, mesaj gelir dediler henüz gelmedi de. Sorumluluk üniteleri yazılmış çoktan, öğrenci girişten bakabilirsin
oh be sevinçten bugünü tatil ilan ediyorum
Bende cok sevindim baya suremiz var =)oh be sevinçten bugünü tatil ilan ediyorum
Peki finaller ne zamanBende cok sevindim baya suremiz var =)