2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

2.sınıf derslerini alamazsın 1.sınıf 2.dönem dersleridir onlar eğer bu sene kayıt olduysan teknoloji 2 yazar misal bu sene kaldığın dersleri seneye alacaksın 2.üniversite olarak kayıt olduysan 35 tl kayıt parası almış olabilirler.225+35: 260 eder.

Evet olur.

Bu yorumunu sonra gördüm ilk başta bunuda yazaydın keşke 2008 de kayıt olduğun için bölümün kaç yıllık bilmiyorum ama azami öğrencilik süreni aşmışsın o yüzden 35 tl katkı payı almışlar 2008 de kayıt olduğun için 2.sınıf dersleri eklenir.Lisansta 7 yıl gibi mesela indirimli akbil vs alamazsın.Erkekler askerlik belgesi vs alamaz.

bulca ah yaktı beni zaten 2008 deki kayıt. .gno yu da etkiliyormus.bilseydim sildirip tekrar girerdim sınava. Ne diyeyim elbet vardır bi hayır.2 senelik bölüm.

Kızlar bugün kayıt yeniledim. Sadece para yatırdım ve kayıt durumum aktif oldu ama e öğrenmeden derslere baktığımda hala 1. Dönemin derslerini görüyorum. Sizde durum nasıl?

Ben Lider yayınlarından calistim vizede. Hiç kitapta okuduklarimdan sormadilar ama hiç yani. Finalde kitaplardan çalıştım öyle kurtardım. Sanırım yanlış yayınevi seçtim.

Bürodan alinoyormus artık. Sahi ben geçen yilinkini almadim unuttum gitti. Üniteler dersten derse değişiyor. Bazısında ilk 4 bazısında 5.
ben hep bürodan almıştım.ama mesaj geliyodu belgeniz gelmiştir alabilirsiniz diye.bu sefer gelmedi.kazanamadım mı acaba=)
ama hiç 5 olmadı ki şimdiye kadar.10 ünite varsa ya 4 tür vizede ya 6.bahar dönemi vizede ilk 4,finalde tamamı diye hatırlıyorum.

3 ve üstü belge alıyor diye biliyorum ama emin değilim. Benim 10 ünite olanlar 5-5 bölünmüş. Bence bölüme göre değişiyor bu ünite bölme durumu da.

Kızlar bugün kayıt yeniledim. Sadece para yatırdım ve kayıt durumum aktif oldu ama e öğrenmeden derslere baktığımda hala 1. Dönemin derslerini görüyorum. Sizde durum nasıl?
Aynen canım benimkilerde değişmedi henüz..

bayanlar onur/yüksek onur belgeleriniz geldi mi?
bir de vizede ilk 4 üniteden sorumluyuz değil mi?
Gelmedi açıklandıktan sonra 20 gün diyor daha olmadı, mesaj gelir dediler henüz gelmedi de. Sorumluluk üniteleri yazılmış çoktan, öğrenci girişten bakabilirsin

baktım ama güz dönemi var sayfada bahar dönemi yok.ya da ben yanlış yere bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…