2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bulca sen dondurmaya devam mı? ?
evet anca seneye eylülde açarım bir aksilik olmazsa çünkü 2.dönem açsamda pek faydası olmaz.GNO hesaplanırken hem 1.dönemin hem 2.dönemin ortalaması alınır bende de 1.dönemin ortalaması yok boşu boşuna para yatırmak istemiyorum :)

evet anca seneye eylülde açarım bir aksilik olmazsa çünkü 2.dönem açsamda pek faydası olmaz.GNO hesaplanırken hem 1.dönemin hem 2.dönemin ortalaması alınır bende de 1.dönemin ortalaması yok boşu boşuna para yatırmak istemiyorum :)
Bulca simdi bahar donemi icin kayit yenileyecegiz ya hani..

Yeni kayit yaptigimiz seklinde mi yapacagiz herseyi
Yoksa sisteme girip ders mers sececek miyiz ?

Bulca simdi bahar donemi icin kayit yenileyecegiz ya hani..

Yeni kayit yaptigimiz seklinde mi yapacagiz herseyi
Yoksa sisteme girip ders mers sececek miyiz ?
PArayı yatırdın mı tamamdır 1.sınıf olduğun için ders seçme hakkın yok üniversite otamatikmen yüklüyor hepsini.Kitap alacaksan büroya gidersin yok almayacaksan gitmene gerek yok büroya.

Tekrar kayıt yenileme yapmıcak mıyız internet ten?? Sadece para mı yatırılıyor??
Evet para yatıracaksın tekrardan .Kayıt yenileme butonu aktif olunca oraya tıklarsın ne kadar para ödeyeceğini görürsün aynı olur alttan dersin olmadığı için.Kitap almayacaksan büroya gitmene gerek yok.

Evet para yatıracaksın tekrardan .Kayıt yenileme butonu aktif olunca oraya tıklarsın ne kadar para ödeyeceğini görürsün aynı olur alttan dersin olmadığı için.Kitap almayacaksan büroya gitmene gerek yok.
Alıcam kitaplarımı... telden ekampüs dersleri açılmıyodu. Dün bilgisayardan denedim dersler açılıyor. Artık filmleri de izlicem inş..

bulca bulca yine ben=))
aöf yi aradım.mezuniyet için.başvuru yapmak gerekliymiş.bi mail adresi verdi.
ama ikinci dönemden sonra başvuru yaparsanız daha iyi olur mezunlara öncelik veriliyor çünkü dedi.
pek bi şey anladığımı söyleyemem=)kafama yatmadı yani ikinci dönem finalleri bitecek sonuçlar açıklanacak başvuru yapılacak da öyle çağrılacak.bu zamanlamanın tutacağını zannetmiyorum.sence?

bulca bulca yine ben=))
aöf yi aradım.mezuniyet için.başvuru yapmak gerekliymiş.bi mail adresi verdi.
ama ikinci dönemden sonra başvuru yaparsanız daha iyi olur mezunlara öncelik veriliyor çünkü dedi.
pek bi şey anladığımı söyleyemem=)kafama yatmadı yani ikinci dönem finalleri bitecek sonuçlar açıklanacak başvuru yapılacak da öyle çağrılacak.bu zamanlamanın tutacağını zannetmiyorum.sence?
Zaten dereceye girenlere davetiye yolluyorlar siz de başvuru yaparsanız başvuru yapınca onay mı vereceklermiş o zaman onay olunca gidersin eğer öyleyse.

Mutluluk yakanıza yapışsın, Huzur ayağınıza dolaşsın, Sevinç ellerinize bulaşsın, Neşeniz başnızı döndürsn inşaAllah.Günaydın.

Mutluluk ,Nefes aldığımız Her güne şükredebilmektir. Şükrümüzün çok olduğu bir gün olması dileğimle. Mutlu sabahlar.Günaydın.

Dostlukların tükenmediği, sevgilerin ölmediği, gözyaşlarının akmadığı, gülücüklerin bitmediği en güzel sabahlar sizlerin olsun.

Önce kendime sonra evime sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda bana değenne varsa yüreğimle beynim arası çizgi derinliğince günaydın.

Umut Dolu, Neşe Dolu, Arkadaşça, Keşkelerden Uzak, Çok Güzel Bir Gün Olması Dileğiyle... Tüm Dostlara Günaydınlar.

X