2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

gelır cnm 1 haftaya anca gelıyor zaten.ilk kez mı kullandın tarlusal??
Hayır canım geçen seferde kullandım ikinci bu ama oncekinde kullanırken olmuştum bekliyorum bakalım inşallah gelir artık valla napicami da şaşırdım çok huzursuzluk veriyor

foto atabılırmısın cnım testı_=?

Denedim az önce ama kamerada görünmeyecek kadar hafif bi çizgi CNm umarım yanılmıyoruzdur psikolojik olabilir diye eşime de baktırdım ama o da gördü bugün adet olmam gerekiyor hiç ağrım yok arada bi sol kasığıma iğne batıyo gibi oluyo o kadar

canım idrarda bı saatten sonra cıkan sonuc yanıltıcı oluyor adetınde gecıyormus bence kan ver supheden kurtul

canım idrarda bı saatten sonra cıkan sonuc yanıltıcı oluyor adetınde gecıyormus bence kan ver supheden kurtul

Ya evet o yüzden emin olamadım zaten direk hafif çizgi olsa da pozitif oluyo genelde daha önce 3 gebelik geçirdim hep öyle oldu ama bu tam 1 saat sonra öyle bi sonuç verdi Eşimin işi gereği Van'da oturuyoruz yoğun çalışıyorlar en yakın sağlık ocağı 3km uzakta yalnız gitmeme de izin vermiyor çok sabırsızlanıyorum ya
Napıcam bilemedim

Canım testi tekrarlasan öyle bi imkanın var mı ?

Günaydın arkadaşlar. Biz eşimle konuştuk ve beyfendi borçlardan dolayı çocuk istemiyormuş. İstiyormuş ama geleceği düşünüyormuş masraf Hastane vs.

Ben de bu ay deneyelim çünkü klomen+iğne var. Olmazsa borç bitene kadar çocuk konusu acmicam dedim. Yani bu ayda hamile olamazsam aranızdan ayrılıyorum. Döndüğümde herkes hamiş olmuş olur inş.

Ya en azından konuşup durumu değerlendirmiş olmuşsun canım aklına bin türlü şey geliyordu diğer türlü borçlarınız çok mu düğünden kalan borçlar mı ? bizim de borçlarımız var biraz benim eşim de onları takıyor olabilir ben de sorucam erkekler ince eleyip sık düşünüyor para konusunda inşallah sen de hamile olup dönersin gidersen de :)

Komşumdan istedim akşama alıp gelecek bi test. yarın sabah ilk idrarla deniycem inşallah varsa çıkar da sağlık Ocağı'na gitmeme gerek bile kalmaz çok zor bi bekleyiş
İnşallah vardır canım sabırsız bir bekleyiş sonu güzel olsun :)

Oze

L

Bugün doktora gidecem canim ilk olarak ne yapar adet söktürücü mu verir.
Gebelik testi ister her ihtimale karşı yoksa söktürücü verir muhtemelen canım benim öyle oldu ama hala gelen giden yok

Offff bundan korkuyordum ((
Ben de korktum ama çare yoktu canım pko görünümü var dedi ama önemli boyutta kistin yok dedi falan filan regl gelse testlerim var bir sürü yapılacak sabırsızlıkla bekliyorum

Ben de korktum ama çare yoktu canım pko görünümü var dedi ama önemli boyutta kistin yok dedi falan filan regl gelse testlerim var bir sürü yapılacak sabırsızlıkla bekliyorum
Bende öyle yapacam tahlilleri falan yaptircam bisey varsa da erkenden tedavisini oluruz inşallah canim

[[/QUOTE]
yaa=(cok uzuldum canım ya ama ınsallah bu ay vardır da allahım tekrar bekletmez senı hem belkı böle daha ıyı olur kafana takmadan bı surec gecırırsın bı bakmıssın bebek olmus öyle daha kolay oluyor dıyolar cunku

Bende öyle yapacam tahlilleri falan yaptircam bisey varsa da erkenden tedavisini oluruz inşallah canim
aynen öyle canım ben yumurtlama bile bilmezdim regl olmadığı her an hamile kalınır sanıyodum ilk sene olmasın falan diyodum kendimce ama yok düştü bi kere içime önce tedavi olalım güzelce başta en önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…