2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

öylede canım ne bılım subat gecmedenben bıraz zor cıkıcam gıbı bu durumdan.....folık asıt ıcıyorum ya 3 ay oldu pekmez ıcıcem bende artık bunyem kuvvetlensın dıe bıraz
iç canım kaliteli yumoşlar için bal çörek otu tarçın karışımını da ye sabah akşam.
Sen kendine iyi bak moralini yüksek tut ki gelsin bebeğin :)
ben de umutsuzluğa kapılıyorum doktor 4. de de olmazsa hsg ve aşılama dedi. Buna gerek kalmaz inş tabi..
Bu aydan sonra olmazsa bıraksam mı diyorum
sporuma giderim kilomu veririm yaza düğünler var :)
Bilmiyorum ki ayyyy..

Kızlar hala regl gelmedi ilaç biteli iki gün oldu daha beklemem lazım 10 güne kadar bekleniyormuş ama sağ tarafım inanılmaz ağrıyo yaa kramp gibi giriyo sabahtan beri
Geçmiş olsun canım inş adetin geliyordur.. adet habercisidir inş bu kramplar.

İnşallah bu ay son uğraşın olur canım sabrın sonucunu versin Rabbim düğünlere göbüşlü göbüşlü gidesin

dogru söyluosun tatlımda ah bı rahat bırakabılsek kendımızı bende zayıfım=) yıne aldım kılo bu hamılelıkten sonra bıraz toparladım ama bı kaç kılom daha eksık... bende kendımı eglencelere verdım bu ay alısverıs konser falan anca gezıyorum yoksa kafam dagılmıo...bu ayda olmazsa bıraz bırak bakım kendı halıne artık olmazsada hsg cektır mutlaka önlemını al

İnşallah bu ay son uğraşın olur canım sabrın sonucunu versin Rabbim düğünlere göbüşlü göbüşlü gidesin
Ayy aminnnnnnnn inş canım ya :) keşkeee.. çok güzel olurdu valla..

Ben de spora gidiyorum işte kayınvalide gelcek bi gelemedi :))) çalışmalara devam.. olmazsa bir dahaki aya çektireyim hsg niye zaman kaybediyorum ki :S

ya bencede zaman en degrlı sey kaybetme hemen önlem al...ben gıdım bu ay hem doktorumla konusum deyım bu ayda olmazsa hormonlarıma bak falan dıe bı plan proje cızım bakım...üstümde görunmeyen bır baskı kaynanamı aramaya korkıom konu cocuga baglanıo

Biz de de konu o gelcek yine konu o.
yazın onlara tatile gideriz hala yok mu vs.
ay bilmiyorum ki nedir bu çektiğimiz
Gel artık bebeğim kurtar anneni diyorum :)

Biz de de konu o gelcek yine konu o.
yazın onlara tatile gideriz hala yok mu vs.
ay bilmiyorum ki nedir bu çektiğimiz
Gel artık bebeğim kurtar anneni diyorum :)
evet ya gelsın artık bebıslerımız=)senın gerı sayım basladı hayırlısı olur ınsallah bu ay canım senın ıcın 2016 ugurlu gelsın bıze

evet ya gelsın artık bebıslerımız=)senın gerı sayım basladı hayırlısı olur ınsallah bu ay canım senın ıcın 2016 ugurlu gelsın bıze
Ah Ah inşallah canım.. Bat 29 ocak olacak benim. Hayırlısı bakalım dualarım hepimiz için. Gelsin bebişler yeter daaa :)
Eşimle uf puf sorununu çözdük gibi gün aşırı başlamadık daha yarından itibaren başlıcaz ama sanırım uf puf yapmıcak o modda şuan.
Bu seferde ben sıkıldım istemiyorum zorunlu geliyor yapıyoruz da noluyor diyorum işkence oluyor o zaman zor geliyor bana..
İşte bebek için sabrediyorum :)

Kızlar adet bitti grip başladı. kaç aydır niyet edip vaz geçiyoruz . Hep problem çıkıyo .Dr un verdiği ilaçlardan antibiyotik icmedim

Kızlar adet bitti grip başladı. kaç aydır niyet edip vaz geçiyoruz . Hep problem çıkıyo .Dr un verdiği ilaçlardan antibiyotik icmedim
Geçmiş olsun canım aynı durumu geçen ay ben yaşadım regl bitti iki haftadan uzun süren bi gribe yakalandım çok dikkat et grip ağır geçiyor bu sene kimi duyduysam

canım reglın yenı bıttıyse ııc antbıyoık bıse olmaz hem ıyılesmenı hızlandırır ben sormustum daha öncekı hamılelgımde doktora ılk baslarda sıkıntı yok demıstı

benım daha 4 şubat cook var=) o yuzden stessızım suan keske hep böle gecırebılsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…