2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Bilmiyorum işte doktor öyle dedi. Daha önce hamile olduğum için belki...

Bilmiyorum işte doktor öyle dedi. Daha önce hamile olduğum için belki...
Hamile kalabildigin için olabilir canım tabi bakalım Biz de yasayabilicez mi o duyguları bu pko berbat biseymis

Allah yardımcımız olsun cnm zor bir süreç ama sonu güzel olacak inşallah :)
kargasa Nerdesin cnmmmm
burdayım canımm cok sevındım görunce 3 yumurta vay bee=))) ınsallah döllenır canım bu ay saglıklı bı sekılde.bugun yıne randevun varmıs saat kaçta gıdıousn

burdayım canımm cok sevındım görunce 3 yumurta vay bee=))) ınsallah döllenır canım bu ay saglıklı bı sekılde.bugun yıne randevun varmıs saat kaçta gıdıousn
Günaydın canım. Maşallah diyim ins döllenir ler :) sıra bekliyorum doktorda

ay ınsss canım..bende baktırırm kafama eserse bu ay=)ama daha cok erken bugun 8ncı gun
12. Gün benim bugün
yumoslar büyümüş 17 18 20 mm
İğnemi oldum. 36 saat sonra catlar ve sağlıklı şekilde döllenirler ins. :)
Gün aşırı devam çalışmalara. Hayırlısı olsun ins. Bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürür ins

inş. hadi bakalım , geçen ay bende üç yum vardı ben de ultr. la baktırmıştım, ama biri büyümüştü, iğne vs olmadım, döllenmedi de maalesef, sanıırm bende teki çatlamıştı ve sen deki yum ların büyükşlüğü çok çok iyi maş.

inş bu ay dolar göbüşler...

benim de adetiminb 11 . günü bugün, bi kaç gün sonra ovu testine başlııcam, ovu testi yapacak olan var mı acaba bu ay, birlikte yapalım

Malesef canım ben de işe yaramıyor pkodan dolayı lh hep yüksek olunca hep pozitif çıkıyor ama çok koyu çıktığı günler vardı yumurtladım mı onu da bilmiyorum

iyi canım cok sevındım tekrar kontrolun varmı

ben yapcam canım ama daha bana erken 13.gunde baslıcam

İnş sağlıklı bir şekilde döllenme leri olur. Benımde yumos oluyor catlıyor döllenmiyor. Bu ay olur inş.
Benim 12. Gün bugün gün aşırı devam. .
iyi canım cok sevındım tekrar kontrolun varmı
Yok cnm artık adet gecikir de bebeği görmeye giderim ins :)

normalde yapmıo ama ilaç yakıyor tabi biraz.. bilmiyorum neden bu sefer böyle oldu
üff ya moralım bozuluo valla daha fazla stres olmadan hamıle kalmam lazım benım benle bırlıkte hamıle kalan 2 kısı vardı etrafımda bırı dogurmus erken olmus dogumu 35.ncı hafdtada dogurmus dıgerıde dogurmak uzere bende dureklı ölmeseydı sımdıye benımde dogardı modundayım bu ara

ooo öyle düşünürsek benim kaç yaşında olacaktı şimdi. O melek oldu gitti. Bizi cennette bekliyor bebeklerimiz.
Geçmişe dalarsan çıkamazsın ve arkana bakarak bugun de düzgün yürüyemezsin.
Geçmişte kaldı o... sürekli düşünürsek bu günümüz etkilenir.
Şimdi bu aya odaklan testlerine yemene içmene
ben bal tarçın çörek otu yedim bu ay mesela.
folik asit kullan mutlaka..
Gelecek bebişlerimiz tez vakitte inş. :)

öylede canım ne bılım subat gecmedenben bıraz zor cıkıcam gıbı bu durumdan.....folık asıt ıcıyorum ya 3 ay oldu pekmez ıcıcem bende artık bunyem kuvvetlensın dıe bıraz

Kızlar hala regl gelmedi ilaç biteli iki gün oldu daha beklemem lazım 10 güne kadar bekleniyormuş ama sağ tarafım inanılmaz ağrıyo yaa kramp gibi giriyo sabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…