valla daha küçük şehirdeydim çok iyi doktorlar bulup işimi hemen hallediyodum iki aydır üç beş tahlili zor yaptırdım bide ultrason sırasını bana kasımın başında verdiler düşün aralık 23 e sorsan büyükşehiramın canım amınn...bulursun ya doktordan cok ne var hele bıde buyuk sehırdeysen arasır bul burdan
kırmızı bir haberle gelecegıme eminim :)cuma haberleşelim o zman :)
ya benım basımda trajıkomık bı olay gectı gecen hamılelıgımde ıste hazıranın 23 u gıbı aradım randevu ıstedım doktorumdan bana en erken 24 temmuza verebılcekelrını söledıler benım zaten 15 temmuzda bebegım öldu kurtaj oldum=)valla daha küçük şehirdeydim çok iyi doktorlar bulup işimi hemen hallediyodum iki aydır üç beş tahlili zor yaptırdım bide ultrason sırasını bana kasımın başında verdiler düşün aralık 23 e sorsan büyükşehir
yok valla kuruduk kaldıkSelamlar bir süredir yoktum. Batlar ne durumda. Güzel haber var mı?
28 ini bekliyorum ben de..yok valla kuruduk kaldık
ben de 25-26.28 ini bekliyorum ben de..
canım sen nerelerdesın. az kaldı ya 28ıne heycanlandım bak28 ini bekliyorum ben de..
bilemedım canım bende hıc hatırlamıyorum ama reglımden önce olmaz benım böleKızlar regl öncesi akıntı normal mi daha önce hiç takip etmediğimden kendimi ne zaman ne olurdu bilmiyorum arada sarı akıntı olurdu onu biliyorum sadece dün gece yatmadan çok hafif belli belirsiz leke gördüm herhalde sabah olurum dedim ama şimdi de beyaz şeffak karışık bi akıntı var
Zor günler geçiriyorum Allah yardım etsin ins. Bebek haberiyle sevinirim.canım sen nerelerdesın. az kaldı ya 28ıne heycanlandım bak
biraz araştırdım şimdi öncesinde normalmişbilemedım canım bende hıc hatırlamıyorum ama reglımden önce olmaz benım böle
Telaş tan sıkıntıdan anlayamadım hiç.ben de 25-26.
var mı herhangı bır degısıklık
benım yok
hayırdır canım özel degılse.?ben 31.nde yapcamZor günler geçiriyorum Allah yardım etsin ins. Bebek haberiyle sevinirim.
Senin de 28nde falan değil mi?
benımkı akıntı var .ama normal adet öncesı olurTelaş tan sıkıntıdan anlayamadım hiç.
Akıntı bile yok bu ay bende. Klomen catlatma ignesi olmama rağmen hemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?