2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

amın canım amınn...bulursun ya doktordan cok ne var hele bıde buyuk sehırdeysen arasır bul burdan
valla daha küçük şehirdeydim çok iyi doktorlar bulup işimi hemen hallediyodum iki aydır üç beş tahlili zor yaptırdım bide ultrason sırasını bana kasımın başında verdiler düşün aralık 23 e sorsan büyükşehir

ya benım basımda trajıkomık bı olay gectı gecen hamılelıgımde ıste hazıranın 23 u gıbı aradım randevu ıstedım doktorumdan bana en erken 24 temmuza verebılcekelrını söledıler benım zaten 15 temmuzda bebegım öldu kurtaj oldum=)

Selamlar bir süredir yoktum. Batlar ne durumda. Güzel haber var mı?

Kızlar regl öncesi akıntı normal mi daha önce hiç takip etmediğimden kendimi ne zaman ne olurdu bilmiyorum arada sarı akıntı olurdu onu biliyorum sadece dün gece yatmadan çok hafif belli belirsiz leke gördüm herhalde sabah olurum dedim ama şimdi de beyaz şeffak karışık bi akıntı var

bilemedım canım bende hıc hatırlamıyorum ama reglımden önce olmaz benım böle

bugün 11.30 da ultrasona gidiciğim

Kızlar endometrium 6.5 cm çıktı 4-5 mmlik önemsiz kistler var dedi beta istemedi klomen kullandim dedim çatlama için dimi herşey normal dedi pco şüphesi var onun için de başka bi uzmana yönlendirdi zaten memnun değildim bu doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…