• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

senin çocuğun var mıydı canım ? haklısın ben zaten yaza kadar kendime süre tanıyorum aslına bakarsan ama işte düzensiz uzayan adet döngüleri yüzünden doktor kontrolünde olsun dedim lh yüksek çıkınca tabi onu da düzeltmek lazım şimdi bu ayda progesterona baktırmayı düşünüyorum
SEN ÖNLEMLERINI AL TABİ.BENIM COCUGUM YOK CANIM MALESEF 9 HAFTALIKKEN KALBI DURDU BEBEGIN KAYBETTIK

günaydın kızlar, dr çarşamba gel yumurtan çatlamış mı bakayım demişti, sanırım yarın gidecem, bir de sol tarafımdaki yumurtalar ne alemd e çok merak ediyorum, sol da da iki gelişmemiş yum vardı geçen hafta
git bakalım canım ısallah ıstedıgın gıbı olmustur

SEN ÖNLEMLERINI AL TABİ.BENIM COCUGUM YOK CANIM MALESEF 9 HAFTALIKKEN KALBI DURDU BEBEGIN KAYBETTIK
çok geçmiş olsun canım ne zaman oldu bu, ay ben daha vajinal ultrasondan tırsıyorum çok zor gerçekten kadın olmak :(

merhaba gecen sene mart ayında bir düşük yaşadım. ama arkasından bir daha hamile kalamadım. kendi doktorum hersey normal dedi. bekleyeceğiz dedi tedavilik bir duerum yok dedi ona inanmayıp başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri söyledi. yumurtlama takibi yapalım dedi. böyle bir süreç yaşayan var mı :KK43:

merhaba gecen sene mart ayında bir düşük yaşadım. ama arkasından bir daha hamile kalamadım. kendi doktorum hersey normal dedi. bekleyeceğiz dedi tedavilik bir duerum yok dedi ona inanmayıp başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri söyledi. yumurtlama takibi yapalım dedi. böyle bir süreç yaşayan var mı :KK43:
merhaba canım. Allah bir daha yasatmasın :(
ben de mart ayında denemelere basladım. herhangı bir problemımız yok. ama 10 aydır olmadı. ben hıc hamıle kalamadım :KK22:
3-4 dr a göründüm. en son devam ettiğim dr rahimde 5-6 mm lik polip gördü. engelliyor olabilir dedi.çünkü başka sorunumuz yok :( tabiki Allah bilir vaktini ama. yumurtalama takibi de yaptırdım yine olmadı. ben de aldırmayı düşünüyorum eğer kaybolmamışsa :KK51:

banada ufak kist var dedi. ama adetlerin düzenli olduğu için zararı yok dedi. bende cuma günü gideceğim konuşacağım tekrar bakalım ne olacak

çok geçmiş olsun canım ne zaman oldu bu, ay ben daha vajinal ultrasondan tırsıyorum çok zor gerçekten kadın olmak :KK43:
saol canım temmuzda yasadım malesef.hıc korkma vajınal ultrasonda gıc bıse yokkı cok kolay yanı..bende ılk cekınıyordum sonra kurtaj bıle oldum=)allah sana göstermesın

ben de yarın ultrasona gidicem ama genel bi kontrol vajinal ultrason hiç olmadım böyle olunca bu haftaya randevu aldım bakalım bende ne çıkacak daha önce sağ yumurtalıkta 2 cm kist vardı
kist içim soğan kürü yapan ve memnun kalan çok kişi var bu formda, denen istersen canım

banada ufak kist var dedi. ama adetlerin düzenli olduğu için zararı yok dedi. bende cuma günü gideceğim konuşacağım tekrar bakalım ne olacak
canım sen kurtajdan sonra ne zman bıraktın korunmayı ben temmuzda kurtaj oldum ekımde bıraktım sımdı 2 ay oldu bakalım beklıyorum

git bakalım canım ısallah ıstedıgın gıbı olmustur
bakalım işyerim yoğun biraz,
hem gitmek istiyorum hem de olumsuz bişey duymaktan korkuyorum ,
burda yumurtlama testi ile hamile kalan çok kişi okudum az önce de bi kişinini hikayesini de okudum, senden çok ümitliyiym ben canım, her ay diyorum ki bu ay tutmazsa ovu testi yapacam ama çok üşeniyorum çok zor geliyor, su içme memk aynı saati beklemek vs,
dr a hergün gidip yumurtaya baktırma şansımız olsa keşke

valla ben de bu sefer sasırdım gercekten. daha önceden de takıp yaptırmıstım. görmemıstı dr.
benımde adetlerim duzenli. rahım fılmı hormonlar, sperm testı. hepsi normal olunca 10 aydır da gebelık olusmayınca dr alabiliriz dedi. artık ne derse uygulucam. beklemek daha zor çünkü ;)

canım sen kurtajdan sonra ne zman bıraktın korunmayı ben temmuzda kurtaj oldum ekımde bıraktım sımdı 2 ay oldu bakalım beklıyorum
canım bana doktor ilk adetini gör sonra başla dedi. ben 3 ay denedim sonra gene gittim normal dedi. klomen falan kullansam dedim suan değil dedi. ardından 2 ay sonra gene gittim hala hersey normal dedi beni artık biraz çaresiz görünce elime bi sürü test yazdı bende sinirlendim o gun test vermedim. şimdi gecen hafta adet oldum. perşembe falan bitecek. bi baksın bakalım

kist içim soğan kürü yapan ve memnun kalan çok kişi var bu formda, denen istersen canım
canım mide problemim var soğanın en ufak kokusu bile beni benden alıyor onun soğan suyu olduğu fikri bile psikolojik dokunacaktır eminim hayıt tohumu duydum onu denicem inşallah bu ay

burda yumurtlama testi ile hamile kalan çok kişi okudum az önce de bi kişinini hikayesini de okudum, senden çok ümitliyiym ben canım, her ay diyorum ki bu ay tutmazsa ovu testi yapacam ama çok üşeniyorum çok zor geliyor, su içme memk aynı saati beklemek vs,
canım aynen hergün gidemiyoruz. ben işten çok izin alamıyorum çok sıkıntı oluyor hafta sonu da doktorlar özelde saat 2 ye kadar var. tahlil vs istediğinde ta pazartesiye kalıyor gene gidemiyosun. arayıp öğreniyorum. ama artık bu işin üstüne düşeceğim.

canım ateş takibi yap istersen her sabah alarmınla yataktan çıkmadan hemen dil altından ölç ateşini programlar var fertility friend mesela burda da ateş ölçme diye topik var orda arkadaşlar da yardımcı oluyolar sağolsunlar

saol canım temmuzda yasadım malesef.hıc korkma vajınal ultrasonda gıc bıse yokkı cok kolay yanı..bende ılk cekınıyordum sonra kurtaj bıle oldum=)allah sana göstermesın
bakalım iyi bi bayan doktor bulursam onu da yaptırabilirim sanırım yavaş yavaş alışmak lazım canım Allah sana da bi daha yaşatmasın canım böyle şeyler

valla ben de bu sefer sasırdım gercekten. daha önceden de takıp yaptırmıstım. görmemıstı dr.
benımde adetlerim duzenli. rahım fılmı hormonlar, sperm testı. hepsi normal olunca 10 aydır da gebelık olusmayınca dr alabiliriz dedi. artık ne derse uygulucam. beklemek daha zor çünkü :KK66:
cuma haberleşelim o zman :)

ay saol canım ya ben pek umıtlı olamıyorum o kadar kan testı yaptırım 0,100 lerı falan gördum gecen aylar bu ay da hersey olabılır yanı...canım üşenicek hıc bıse yokkı 2 satte su ıcmeyıver=)bebıs ıcın degmezmı

canım bana doktor ilk adetini gör sonra başla dedi. ben 3 ay denedim sonra gene gittim normal dedi. klomen falan kullansam dedim suan değil dedi. ardından 2 ay sonra gene gittim hala hersey normal dedi beni artık biraz çaresiz görünce elime bi sürü test yazdı bende sinirlendim o gun test vermedim. şimdi gecen hafta adet oldum. perşembe falan bitecek. bi baksın bakalım
valla bende ekımde gıttım hamıleyım sanıp.bana dedı 3-4 ay dene bakalım olmazsa gel klomene baslarız dedı pekı dedım bakalım şubata kadar yolu var yoksada gıdıcem artık.

bakalım iyi bi bayan doktor bulursam onu da yaptırabilirim sanırım yavaş yavaş alışmak lazım canım Allah sana da bi daha yaşatmasın canım böyle şeyler
amın canım amınn...bulursun ya doktordan cok ne var hele bıde buyuk sehırdeysen arasır bul burdan

Back