• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

valla canım yumurtlamadan bır gun önce başladım hafıften ama yumurtlama oldugun gun varya uzanamıodum bıse almak ıcın bı baskı vardı sankı solumda böle toplam 3 gun surdu.yok canım ya haklısın cok ıyı anlıyorum senı artık hersey bırbırıne karısıo.şimdi beklemeye gectım artık keyfım ısterse bırlıkte olurum.bu ayda hamıle kalamazsam varya cok buyuk hayal kırıklıgı yasarım cunku takıbımı ıyı yaptım testlerle falan ama ıste allahbılır yınede uygun zamanı
ben de ilişki peşinde koşmaktan hiç hoşlanmıyorum
hiç bişey anlamıyorum zaten çocuk için olanlardan,
ya benim üç yumurtam göründü ultrasonda, sağdaki 17 cm ti solda iki tane ama yeterince gelişmemişti, hani diyorumki sağdaki tutmazsa diğer soldakiler de bu dönemde gelişirse, o yüzden hiç ara vermeden devam mı edilse çalışmalra diyorum ama....
ayda iki yumurtlama da oluyo ya bazılarında

ben de ilişki peşinde koşmaktan hiç hoşlanmıyorum
hiç bişey anlamıyorum zaten çocuk için olanlardan,
ya benim üç yumurtam göründü ultrasonda, sağdaki 17 cm ti solda iki tane ama yeterince gelişmemişti, hani diyorumki sağdaki tutmazsa diğer soldakiler de bu dönemde gelişirse, o yüzden hiç ara vermeden devam mı edilse çalışmalra diyorum ama....
ayda iki yumurtlama da oluyo ya bazılarında
evet de bılemeyızkı canım ıste senın garantıye alman ıcın 2 gune bır ılıskı lazım

evet de bılemeyızkı canım ıste senın garantıye alman ıcın 2 gune bır ılıskı lazım
evet iki güne birde de kaçma ihtimali yine var gibi,
hayrılısı herşeyin
bir de ovu testlerini yapmak için üç dört saat su içemmek lazım değil mi , çalışıyorum ve üstelik susuz hiç durmamam sen nasıl yaptın canım

b
evet iki güne birde de kaçma ihtimali yine var gibi,
hayrılısı herşeyin
bir de ovu testlerini yapmak için üç dört saat su içemmek lazım değil mi , çalışıyorum ve üstelik susuz hiç durmamam sen nasıl yaptın canım
bende calısıyorum canım ben 2 saat su ıcmedım öncesınde öyle yazıyor acıklamasında.ögleden sonra 4 de yapıodum hergun

Kızlar ben dayanamadım ağrı kesici içtim böyle bacak bel ağrısı yaşamadım yani bu kadar şiddetli regl ilk gunde olur

ben bu gün kan testi verdim 1.20 çıktı yani gebelik yok,ama adet gecikmem devam ediyor 1 hafta daha adeti bekleyip doktora gidicem.Allah isteyen heskese ben de dahil tez zamanda bebekler nasip etsinnnn

ben bu gün kan testi verdim 1.20 çıktı yani gebelik yok,ama adet gecikmem devam ediyor 1 hafta daha adeti bekleyip doktora gidicem.Allah isteyen heskese ben de dahil tez zamanda bebekler nasip etsinnnn
amın canım.sıkma canını gecıkme olabılıyor malesef hepımızın basına geldı ısallah bıdahakı aya ıstedıgın olur

günaydın kızlar herkes nerede...@zeynepzumra ıkı gundur yoksun ortada

günaydın kızlar herkes nerede...@zeynepzumra ıkı gundur yoksun ortada
Günaydın canım ne olsun akşam az bi leke geldi gibi ama sabah olmamıştı başka bişey bakalım bekliyorum

üff gelmesın ya senın ilk denemen ama dımı
evet canım ilk ayım valla dün akşam artık ağrı kesici içtim sancıdan o mu engelledi bilmiyorum ki olurum diyodum sabaha iyi bi doktor buldum onunla devam edicem inşallah

evet canım ilk ayım valla dün akşam artık ağrı kesici içtim sancıdan o mu engelledi bilmiyorum ki olurum diyodum sabaha iyi bi doktor buldum onunla devam edicem inşallah
ilk ayınsa normal adet olman benkorunmayı bıraktıkdan sonra 3ncu ayımda hmıle kaldım vucudun alısması gerekıomus o duruma.hemen tutrması buyuk sans olur yanı

ilk ayınsa normal adet olman benkorunmayı bıraktıkdan sonra 3ncu ayımda hmıle kaldım vucudun alısması gerekıomus o duruma.hemen tutrması buyuk sans olur yanı
senin çocuğun var mıydı canım ? haklısın ben zaten yaza kadar kendime süre tanıyorum aslına bakarsan ama işte düzensiz uzayan adet döngüleri yüzünden doktor kontrolünde olsun dedim lh yüksek çıkınca tabi onu da düzeltmek lazım şimdi bu ayda progesterona baktırmayı düşünüyorum

günaydın kızlar, dr çarşamba gel yumurtan çatlamış mı bakayım demişti, sanırım yarın gidecem, bir de sol tarafımdaki yumurtalar ne alemd e çok merak ediyorum, sol da da iki gelişmemiş yum vardı geçen hafta

günaydın kızlar, dr çarşamba gel yumurtan çatlamış mı bakayım demişti, sanırım yarın gidecem, bir de sol tarafımdaki yumurtalar ne alemd e çok merak ediyorum, sol da da iki gelişmemiş yum vardı geçen hafta
ben de yarın ultrasona gidicem ama genel bi kontrol vajinal ultrason hiç olmadım böyle olunca bu haftaya randevu aldım bakalım bende ne çıkacak daha önce sağ yumurtalıkta 2 cm kist vardı

Back