ben de ilişki peşinde koşmaktan hiç hoşlanmıyorumvalla canım yumurtlamadan bır gun önce başladım hafıften ama yumurtlama oldugun gun varya uzanamıodum bıse almak ıcın bı baskı vardı sankı solumda böle toplam 3 gun surdu.yok canım ya haklısın cok ıyı anlıyorum senı artık hersey bırbırıne karısıo.şimdi beklemeye gectım artık keyfım ısterse bırlıkte olurum.bu ayda hamıle kalamazsam varya cok buyuk hayal kırıklıgı yasarım cunku takıbımı ıyı yaptım testlerle falan ama ıste allahbılır yınede uygun zamanı
evet de bılemeyızkı canım ıste senın garantıye alman ıcın 2 gune bır ılıskı lazımben de ilişki peşinde koşmaktan hiç hoşlanmıyorum
hiç bişey anlamıyorum zaten çocuk için olanlardan,
ya benim üç yumurtam göründü ultrasonda, sağdaki 17 cm ti solda iki tane ama yeterince gelişmemişti, hani diyorumki sağdaki tutmazsa diğer soldakiler de bu dönemde gelişirse, o yüzden hiç ara vermeden devam mı edilse çalışmalra diyorum ama....
ayda iki yumurtlama da oluyo ya bazılarında
evet iki güne birde de kaçma ihtimali yine var gibi,evet de bılemeyızkı canım ıste senın garantıye alman ıcın 2 gune bır ılıskı lazım
bende calısıyorum canım ben 2 saat su ıcmedım öncesınde öyle yazıyor acıklamasında.ögleden sonra 4 de yapıodum hergunevet iki güne birde de kaçma ihtimali yine var gibi,
hayrılısı herşeyin
bir de ovu testlerini yapmak için üç dört saat su içemmek lazım değil mi , çalışıyorum ve üstelik susuz hiç durmamam sen nasıl yaptın canım
gelmesinde aksi yönde bir şey hissetmiyorum :) 10 aydır hislerin hiç değişmedig
elmesın kanlar.bende en erken 10 gun sonra ögrenebılrım cok sabırsızım ya
KAÇ GUN VAR BATAgelmesinde aksi yönde bir şey hissetmiyorum :) 10 aydır hislerin hiç değişmedi
5-6 gün 26 en gec 27 aralıkta olurum diye tahmin ediyorumKAÇ GUN VAR BATA
amın canım.sıkma canını gecıkme olabılıyor malesef hepımızın basına geldı ısallah bıdahakı aya ıstedıgın olurben bu gün kan testi verdim 1.20 çıktı yani gebelik yok,ama adet gecikmem devam ediyor 1 hafta daha adeti bekleyip doktora gidicem.Allah isteyen heskese ben de dahil tez zamanda bebekler nasip etsinnnn
Günaydın canım ne olsun akşam az bi leke geldi gibi ama sabah olmamıştı başka bişey bakalım bekliyorumgünaydın kızlar herkes nerede...@zeynepzumra ıkı gundur yoksun ortada
yaaaa bu yerleşme kanaması dedıkelrı sey olmasınGünaydın canım ne olsun akşam az bi leke geldi gibi ama sabah olmamıştı başka bişey bakalım bekliyorum
canım ateş takibi yapıyorum tabloya göre regli geliyoyaaaa bu yerleşme kanaması dedıkelrı sey olmasın
üff gelmesın ya senın ilk denemen ama dımıcanım ateş takibi yapıyorum tabloya göre regli geliyo
evet canım ilk ayım valla dün akşam artık ağrı kesici içtim sancıdan o mu engelledi bilmiyorum ki olurum diyodum sabaha iyi bi doktor buldum onunla devam edicem inşallahüff gelmesın ya senın ilk denemen ama dımı
ilk ayınsa normal adet olman benkorunmayı bıraktıkdan sonra 3ncu ayımda hmıle kaldım vucudun alısması gerekıomus o duruma.hemen tutrması buyuk sans olur yanıevet canım ilk ayım valla dün akşam artık ağrı kesici içtim sancıdan o mu engelledi bilmiyorum ki olurum diyodum sabaha iyi bi doktor buldum onunla devam edicem inşallah
senin çocuğun var mıydı canım ? haklısın ben zaten yaza kadar kendime süre tanıyorum aslına bakarsan ama işte düzensiz uzayan adet döngüleri yüzünden doktor kontrolünde olsun dedim lh yüksek çıkınca tabi onu da düzeltmek lazım şimdi bu ayda progesterona baktırmayı düşünüyorumilk ayınsa normal adet olman benkorunmayı bıraktıkdan sonra 3ncu ayımda hmıle kaldım vucudun alısması gerekıomus o duruma.hemen tutrması buyuk sans olur yanı
ben de yarın ultrasona gidicem ama genel bi kontrol vajinal ultrason hiç olmadım böyle olunca bu haftaya randevu aldım bakalım bende ne çıkacak daha önce sağ yumurtalıkta 2 cm kist vardıgünaydın kızlar, dr çarşamba gel yumurtan çatlamış mı bakayım demişti, sanırım yarın gidecem, bir de sol tarafımdaki yumurtalar ne alemd e çok merak ediyorum, sol da da iki gelişmemiş yum vardı geçen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?