2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Günaydın bu arada kızlar haftasonu bi daha mi yapayım yani ben regl bekliyorum ne yalan soyliyim

günaydın kızlar, ben de burdayım merakla takip ediyorum hepimizi
gunaydın canım bızde merakla beklıyoruz nolcak dıye benımde canım sıkkın ya ovaluasyonu ıstedıgım gıbı degerlendıremedım hıc gelmıcek bı mısafırım cıktı geldı sehırdısından yatılı planlarım altust oldu valla

hiç öyle deme
belli olmuyor hiç,
öncesinde ya da sonrasında ki faaliyetler de de tutabiliyor
benim de ovulasyın karışık, ama nasip kısmet bekleyeceğiz,, aslında bzen diyorum hiç böyle üstüne düşmeyeyim sadece tahmini ovu günlerimi değerlenditmeye çalışayım diyorum ama bi bakıyrum ki bu sayfada yazıyorum ...

rabbim aratmasın kimseye.......

Ya aslında boş gecmedım perşembeydı ya ovu.ben çarşamba perşembe cuma cum.ertesi hep calıştım ama hep gecelerıydı mısafırler uyuyunca=))gece 1de falan

Ya aslında boş gecmedım perşembeydı ya ovu.ben çarşamba perşembe cuma cum.ertesi hep calıştım ama hep gecelerıydı mısafırler uyuyunca=))gece 1de falan
eee daha ne olsun canım, çok iyi olmuş,
ben senden umutluyum , benim adetim hep üç gün atar sen de böyle bi durum var mı ?
senini son başlangıç tarihin neydi, benim2 aralık başlangıçtı, yani ocak üç ya da dört diye hesap ediyorum sat, 14 gün öncesi bugüne denk geliyor, yum bugün mü?
hafta sonu değerlendirdik zor şimdi bugün bi daha of çok karışık sağ kasığım ciddi ağrıyor, sağdaki yum büyümüştü zaten, aralık 15 te 17 cm di, çok karışık kafam benim

canım benımde sat 3 aralıktı normelde 30 gundur dongum ama son aylarda kurtajında etkısıyle bozuldu duzenım bellı degıldı.canım bak yumurtlama ılla 14 gun önce dıe bıse yok bende yumurtlamamı yanlıs bılıyrmusum ovu testlerıyle ogrendım normalde ben 17 gun bılıyorum meger 16 gun yumurtluyomsm ama benımde ınanılmaz bı agrım oldu yumurtlamada sol kasımda cok agrı vardı 3 gun surdu agrı

3 gün sürdü diyorsun ya canım
üç gün sürdü sonra yumurtladın ve geçti mi yoksa yum olmasına rağmen ağrı devam etti mi:)
ya çok değişik çok ayrıntılı sorular belki ama ne bileyi işte anlarsın halimden

valla canım yumurtlamadan bır gun önce başladım hafıften ama yumurtlama oldugun gun varya uzanamıodum bıse almak ıcın bı baskı vardı sankı solumda böle toplam 3 gun surdu.yok canım ya haklısın cok ıyı anlıyorum senı artık hersey bırbırıne karısıo.şimdi beklemeye gectım artık keyfım ısterse bırlıkte olurum.bu ayda hamıle kalamazsam varya cok buyuk hayal kırıklıgı yasarım cunku takıbımı ıyı yaptım testlerle falan ama ıste allahbılır yınede uygun zamanı

Kızlar ne alemdeyiz ben patladı patlıcam ay bu ay adetim çok ağır geçicek anlaşılan

benimde başım ağrıyor bugun
başkada bir şeyim yok turp gibiyim maşallah. her zamanki gibi
maşallah sana canım benim de artık regl olduğum gün başıma dehşet ağrı girer şuan belden aşağısı felce doğru gidiyo ay napcam bilmiyorum böyle

hadi yaa bayaa önceden başlıyomus..
normal zamanda da iki üç gün önceden başlar da bu kadar bacaklarımın ağrıdığını hatırlamıyorum sanki bütün gece yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…