2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Evet test ettim onayladım gördüm 2. Çizgiyi.ignenin 6. Günü. Ne güzel bir duygu ya. İnş adet gecikince de görürüm :))
=))ınsanı o bıle mutlu edıo ya bende ovaluasyondakı coft cozgıyı görunce sevınıyorum saka gıbı=)canım sen 8 gune ögrenrsın o zaman yanı haftya bugun falan

bugün veya yarın regl olmam gerek şuan hiç bir belirti kalmadı gögüslerdeki hassasiyette bitti

=))ınsanı o bıle mutlu edıo ya bende ovaluasyondakı coft cozgıyı görunce sevınıyorum saka gıbı=)canım sen 8 gune ögrenrsın o zaman yanı haftya bugun falan
Uzulcem işte o zaman çift olmazsa.. Neyse bakalım hayırlısı. Beklemeye devam 7. Gün :)

bekleyelım bakalım olmazsa hepımız uzulcez canım ya=(napalım ama olmazsa vazgecmek yok bıdaha bıdaha denıcez artık
Denicez ama ocakta tatile gitcez eşimin ailesine. 12 gün falan. Tam o döneme denk gelir orda hiç bişi yapmaz

selam kızlar bende halen denemelerdeyimm benide ekleyin inşallah yeni yılda hayırlısılya kavuşuruz bebişlerimize :)
zeynepzumra sat 07.12.2015 - bat 02.01.2016 :)

aminn canım evlendiğimizden beri bekliyoruz şükür mutlu huzurlu yuvamız var birde çoluklu .çocuklu yuvamız olsun diye beklemelerdeyiz :)
Ne zamandir evlisin canım ben yedi aylık evliyim bir aydır çocuk düşüncelerine girdim hayırlısı bakalım biraz lh yüksekliği var

16 aydır evliyim canım lh yüksekliğin olma sebebi neymiş ki geçmiş olsun.bende geçen ay tsh yüksekliği varmış ama şükür doktor ilaç verdi 4.99 değerden 2.28e kadar düştü gebelik için 2.5 altı olması lazımmış .

Benim insülin tsh falan hepsi normal sadece fsh 4.53 lh 9.03 tsh da 2.1 olması lazım sebebi ışte yumurta catlamasini etkiliyomus lh bide pco sanırım çünkü daha önce de tedavi olmuştum kistlerden

Ovulasyon testleri yanıltıyor beni canım ateş olcuyorum o da çok dengesiz yumurtlamis gösteriyor 20. Gün bugün 31. Gün adet olacak gibi belirtilerim var bekliyorum dongum de düzenli değil 30 35 40 degisiyo

Benim insülin tsh falan hepsi normal sadece fsh 4.53 lh 9.03 tsh da 2.1 olması lazım sebebi ışte yumurta catlamasini etkiliyomus lh bide pco sanırım çünkü daha önce de tedavi olmuştum kistlerden

Bende önce pco mu diye sorcaktım ama emin olamadım pcolular daaha kolay gebe kalıyor canım sanki yumurta için doktorlar takviye ilaç veriyor inşallah tez vakitte kavuşursun bebişinize :)

Bende önce pco mu diye sorcaktım ama emin olamadım pcolular daaha kolay gebe kalıyor canım sanki yumurta için doktorlar takviye ilaç veriyor inşallah tez vakitte kavuşursun bebişinize :)
Evet klomen kullandım bu ay canım inşallah dediğin gibi kolay olur degerlerim çok yüksek değil eskiden çok daha kötüydü yaklaşık 6 7 sene once çok karışıktı şimdi tek sorun lh doğru düzgün tedavi olmadığım ve kilo aldığım halde düzelmiş bayağı pco olduğumda 41 kiloydum suan 61 sen ne zamandir çocuk istiyorsun bi tedavi oldun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…