Ah canım mis gibi bebek kokmustur şimdi eviniz ismi ne oldu ? Allah sağlıklı ömür versin hayırlı evlat olsunlar canım ben zaten bulantı kusmadan uykuya hasret kaldım şu sırada bacaklarımın ağrısından mide yanmasindan çekiyorum napalım sağlıklı kavuşalım daEvet canım 5 ocakta dogdunkuzu gunler çok yogun geçiyor uykusuz gecıyor:) uyuyabıldıgın kadar uyu bıdaha kesıntısız uyuyamıcaksın:)
Canimm hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah minik kızınKızlar bugün cinsiyet öğrendim çok şükür kızım geliyor
Ah biliyorum canım aklıma da geldin aslında doktorum yüzde yüz demiyorum ama bence kız dedi bacak arasına iyice baktı yakinlastirdi gösterdi burda bi çıkıntı bulamadım dedi bomboştu gerçekten de :)Canimm hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah minik kızınemin mi konuştu doktorun. Ben bir ay kızım diye sevdim biliyosun :))
Hayırlısı artık canim minik kızın ne tatli olur şimdiAh biliyorum canım aklıma da geldin aslında doktorum yüzde yüz demiyorum ama bence kız dedi bacak arasına iyice baktı yakinlastirdi gösterdi burda bi çıkıntı bulamadım dedi bomboştu gerçekten de :)
Şimdilik unisex bişey aldım uğur olsun diye dediğin gibi ayrintilidan sonra başlıcam inşallah :) senin az kaldı artık hazır mi herşey ?Hayırlısı artık canim minik kızın ne tatli olur şimdiama sen yine de ayrintiliya girmeden kıyafet alma :))
İyi yapmışin canım.bu arada profilin çok güzel :) kıyafetleri tamam da şampuan deterjan falan o tarz şeyleri kaldı canım. Carsiya çıkınca o kadar yoruluyorum ki yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum artık. 30 haftadan sonra geçmiyor zman sanki :)Şimdilik unisex bişey aldım uğur olsun diye dediğin gibi ayrintilidan sonra başlıcam inşallah :) senin az kaldı artık hazır mi herşey ?
Ah canım benim şimdiden geçmiyor diyebilirim çok sabırsızlanıyorum biran önce kucağımda istiyorum ve sezeryandan çok korkuyorumİyi yapmışin canım.bu arada profilin çok güzel :) kıyafetleri tamam da şampuan deterjan falan o tarz şeyleri kaldı canım. Carsiya çıkınca o kadar yoruluyorum ki yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum artık. 30 haftadan sonra geçmiyor zman sanki :)
Geçer canm bak 17 . haftadasin bile :) bende normal doğumdan korkuyorum nedense ikinamazsam falan diye korku sardı.tabi en sağlıklı olanı normal amaAh canım benim şimdiden geçmiyor diyebilirim çok sabırsızlanıyorum biran önce kucağımda istiyorum ve sezeryandan çok korkuyorum
Çok şükür geldik bu haftalara inşallah sonunu da görmek nasip olur ya ben sezeryan kesik falan korkuyorum normal doğum istiyorum benim normalde adetim de acillik olur sancıdan kivranirim bide düşük oldu çekerim sancisini yeterki doğal şekilde gelsin istiyorum Allah nasip ederseGeçer canm bak 17 . haftadasin bile :) bende normal doğumdan korkuyorum nedense ikinamazsam falan diye korku sardı.tabi en sağlıklı olanı normal ama
En sağlıklı su hangisi olacksa öyle olsun inşaallah canım kolay doğumlar nasip etsin rabbim. Aminn canım kucağımiza aldigimiz günleri de görelim inşallahÇok şükür geldik bu haftalara inşallah sonunu da görmek nasip olur ya ben sezeryan kesik falan korkuyorum normal doğum istiyorum benim normalde adetim de acillik olur sancıdan kivranirim bide düşük oldu çekerim sancisini yeterki doğal şekilde gelsin istiyorum Allah nasip ederse
Inşallah canım :) işim konusunu ne yaptınız ? Biz erkekte kesin gibiydik şimdi kız olunca düşünüyoruz yavaştan Nil ve Alya isimleri şuan geçiyo :)En sağlıklı su hangisi olacksa öyle olsun inşaallah canım kolay doğumlar nasip etsin rabbim. Aminn canım kucağımiza aldigimiz günleri de görelim inşallah
Kız olsaydı elvin ada koymayı dusunuyordum yada Zeynep şura. Erkek olursa belliydi zaten kayinpederin ismi olacak canim . Hayalimde cok isim vardı ama maalesef olamayacak . Vefat etmiş kayınpeder .eşim tek erkek olduğun için itiraz edemedim. Alya ve Nil de çok güzel:)Inşallah canım :) işim konusunu ne yaptınız ? Biz erkekte kesin gibiydik şimdi kız olunca düşünüyoruz yavaştan Nil ve Alya isimleri şuan geçiyo :)
Allah rahmet eylesin canım eşinin gönlü olsun işte, ömrü uzun olsun hayırlı evlat olsun oglusunun inşallah :) ben kız olduğunu öğrendiğimden beri çok sabırsızım biran önce doğsun konuşsun kızsal muhabbetler edelim istiyorumKız olsaydı elvin ada koymayı dusunuyordum yada Zeynep şura. Erkek olursa belliydi zaten kayinpederin ismi olacak canim . Hayalimde cok isim vardı ama maalesef olamayacak . Vefat etmiş kayınpeder .eşim tek erkek olduğun için itiraz edemedim. Alya ve Nil de çok güzel:)
Çok sağol canım aminn inşaallah...kızlar çok tatlı oluyor ya yeğenlerim var arayıp konuşuyorlar benimle bi teyzosss diyisi var çok hoşuma gidiyorAllah rahmet eylesin canım eşinin gönlü olsun işte, ömrü uzun olsun hayırlı evlat olsun oglusunun inşallah :) ben kız olduğunu öğrendiğimden beri çok sabırsızım biran önce doğsun konuşsun kızsal muhabbetler edelim istiyorumbu arada ayrıntılı ultrasonu nasıl yapmıştın canım ? Beni doktorum iyi bi yerde yapılsın istiyorum dedi kendi hastanesinde olduğu halde başka özele yönlendirdi kendi hastanesi 200 tl yonlendirdigi profesör 350 tl kararsız kaldım eşim de iyisi olsun diyo ama bilemedim yaa
Ayrıntılıya genelde perinatologlar bakiyomus onların ultrasonlari daha iyi oluyormuş işin uzmaniymislar. Bi araştır ona git derim canım. Benimkine bakan radyologtu ama ilgilendi baya yine de perinotologa gitmedim diye içimde kaldı. Çok sağlıklıdır inşallah yavrularimiz dua ediyorum bol bol yapacak bisey yok canmAllah rahmet eylesin canım eşinin gönlü olsun işte, ömrü uzun olsun hayırlı evlat olsun oglusunun inşallah :) ben kız olduğunu öğrendiğimden beri çok sabırsızım biran önce doğsun konuşsun kızsal muhabbetler edelim istiyorumbu arada ayrıntılı ultrasonu nasıl yapmıştın canım ? Beni doktorum iyi bi yerde yapılsın istiyorum dedi kendi hastanesinde olduğu halde başka özele yönlendirdi kendi hastanesi 200 tl yonlendirdigi profesör 350 tl kararsız kaldım eşim de iyisi olsun diyo ama bilemedim yaa
Evet canım beni yonlendirdigi doktor da perinatalog profesör zaten öyle söyledi iyi bi uzmanin yapmasını istiyorum ben onu tavsiye ederim dedi kendi hastanesinde olmasına rağmen başka özele gönderdi biz de eşimle içimizde kalmasın gidelim dedik 9 marta alabildim randevu çok dolu bideAyrıntılıya genelde perinatologlar bakiyomus onların ultrasonlari daha iyi oluyormuş işin uzmaniymislar. Bi araştır ona git derim canım. Benimkine bakan radyologtu ama ilgilendi baya yine de perinotologa gitmedim diye içimde kaldı. Çok sağlıklıdır inşallah yavrularimiz dua ediyorum bol bol yapacak bisey yok canm
Ama erkeğin de büyümüş adam halleri yok mu o da beni benden alıyor kızın da ayrı cilvesi tabi :)Çok sağol canım aminn inşaallah...kızlar çok tatlı oluyor ya yeğenlerim var arayıp konuşuyorlar benimle bi teyzosss diyisi var çok hoşuma gidiyorbide erkek var hiç konuşmak bile istemiyor varsa yoksa yaramazlık :)) ben acilen kendi gittiğim hastanede yaptırdım canım çok icime sinmedi ama napim.. sükûr bisey çıkmadı .. araştırmaya öylesine bi gidelim dedim suyun fazla acilen detayliya gir dedi o yüzden acil oldu .. normali 175 ti renklisi 230 du renkli yaptirmistim ben canım
Çok iyi yapmışsınız canım inşallah iyi haberler alirsiniz ondan da. Sonrasında bi şeker yüklemesi var zaten. Sonrası da beklemece :)) bu arada edesko vardı ya bu topikte .dua ediyordum aklıma geldikçe .mesajlarına baktım tüp bebek yaptırmış tutmuş o da.cok sevindim. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsun inşallahEvet canım beni yonlendirdigi doktor da perinatalog profesör zaten öyle söyledi iyi bi uzmanin yapmasını istiyorum ben onu tavsiye ederim dedi kendi hastanesinde olmasına rağmen başka özele gönderdi biz de eşimle içimizde kalmasın gidelim dedik 9 marta alabildim randevu çok dolu bide
Aynen babası gibi hareketler sözler falan .. her ikisinin de yeri cokkk ayrı tabi :))Ama erkeğin de büyümüş adam halleri yok mu o da beni benden alıyor kızın da ayrı cilvesi tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?