Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de iyiyiz canım çok şükür :) senin oğlan adam olmus yaa artık geri sayım başladı darısı başımıza olsun inşallah :)Merhabalar canım. Bu topikte kimse kalmadı sanırım. Bugün kontrolum vardı benim ogluş 2500 gr olmus Herşey yolunda sukurler olsun.. sen nasılsın minnos nasil :)
Canım en garanti kan testi kiminde idrara geç geçebilir benim 10. gün negatifti 12. gün akşam evde yaptım test çıktı ertesi gün kanda 26 çıktı mesela ama arkadaşımın 66 çıktığı zaman bile idrar testi yok gibiydi yani çok karışmamis ondaKızlar bi sorum olucak bugün asilamanin 12.gunu idrar testi negatif benim gibi olup sonra kanda pozitif olan varmi
Saol canm cvp verdiğin için bir umut işte yarın kanda baktiricm inş pozitiftirCanım en garanti kan testi kiminde idrara geç geçebilir benim 10. gün negatifti 12. gün akşam evde yaptım test çıktı ertesi gün kanda 26 çıktı mesela ama arkadaşımın 66 çıktığı zaman bile idrar testi yok gibiydi yani çok karışmamis onda
Aynen canım gün sayiyoruz artık. Alışverişi de tamamlıyoruz yavaştan .. zaman çabuk geçiyor gerçekten . Sende baslarsin bi kaç haftaya alışverişe:)Biz de iyiyiz canım çok şükür :) senin oğlan adam olmus yaa artık geri sayım başladı darısı başımıza olsun inşallah :)
Uğur olsun diye bi tulum aldım sadece tatlış bişey 25 haftadan sonra başlarım diyorum bakalımAynen canım gün sayiyoruz artık. Alışverişi de tamamlıyoruz yavaştan .. zaman çabuk geçiyor gerçekten . Sende baslarsin bi kaç haftaya alışverişe:)
Hayırlısı canım inşallah vardır bize de haber verSa
Saol canm cvp verdiğin için bir umut işte yarın kanda baktiricm inş pozitiftir
Canım nasılsın ? Son durumun nedir ? Biz ayrintiliya girdik herşey yolunda çok şükür 23 cm 340 gr prenses :))Aynen canım gün sayiyoruz artık. Alışverişi de tamamlıyoruz yavaştan .. zaman çabuk geçiyor gerçekten . Sende baslarsin bi kaç haftaya alışverişe:)
Oy maşallah kuzuya sağlıkla gelsin annesi :) ben 36+3 te doğum yaptım canım perşembe günü. Bebeğim kuvozde işte bir hafta kalacakmis. Sabah akşam emzirmeye geliyorum . hayırlısı ile bi evimize gelaeydiCanım nasılsın ? Son durumun nedir ? Biz ayrintiliya girdik herşey yolunda çok şükür 23 cm 340 gr prenses :))
Ay şimdi okudum mesajlarını doğum yapmışsın gözün aydın :)) müsait olursan anlar canım doğumunu merak ettim bebeğin en kısa zamanda evinize gelsin inşallah darısı başıma olsun :))Aynen canım gün sayiyoruz artık. Alışverişi de tamamlıyoruz yavaştan .. zaman çabuk geçiyor gerçekten . Sende baslarsin bi kaç haftaya alışverişe:)
Okudum canım merak ettim seni içime de doğdu bi an aslında hayırlısıyla gelsin oğlusun canım kilosu falan güzeldi en son neden kuvözde şimdi bi sıkıntısı yok inşallahOy maşallah kuzuya sağlıkla gelsin annesi :) ben 36+3 te doğum yaptım canım perşembe günü. Bebeğim kuvozde işte bir hafta kalacakmis. Sabah akşam emzirmeye geliyorum . hayırlısı ile bi evimize gelaeydi
Ben grip olmuştum iki hafta önce dış ağrısı da çektim o yuzden bendeki enfeksiyon geçmiş biraz .o yüzden kuvoze aldılar bide erken doğdu ya ondan sanırım. Özel hastane de olunca çok meraklılar kuvoze işte. 2910 gr 49 cm doğdu teyzesi.darisi san inşallah. Doğum hikayemi de anlatırım kolay oldu inşallah sende öyle kolayca yaparsın canm:)Okudum canım merak ettim seni içime de doğdu bi an aslında hayırlısıyla gelsin oğlusun canım kilosu falan güzeldi en son neden kuvözde şimdi bi sıkıntısı yok inşallah
Maşallah size canım kilosu da çok güzel beklese 4 kiloya yaklasacakmis desene çok güzel ya normal istiyorum sezeryandan çok korkuyorum darısı başıma olsun inşallahBen grip olmuştum iki hafta önce dış ağrısı da çektim o yuzden bendeki enfeksiyon geçmiş biraz .o yüzden kuvoze aldılar bide erken doğdu ya ondan sanırım. Özel hastane de olunca çok meraklılar kuvoze işte. 2910 gr 49 cm doğdu teyzesi.darisi san inşallah. Doğum hikayemi de anlatırım kolay oldu inşallah sende öyle kolayca yaparsın canm:)
Iyiyim canım benim güzel gidiyor şimdilik siz nasılsınız oglusunla :)elmol canım nasıl gidiyor nasılsın
İyi canım tekmeler artmıştır bu haftalarda :) ben özledim valla tekmelerinj :)) iyiyiz sükûr canım biz de hayat onun üzerine kuruldu sanki her şeyimiz bebeğimiz oldu çok çok güzel bi duygu sende yarıyı gectin bakalım sağ salim kavusursun inşallah melegineIyiyim canım benim güzel gidiyor şimdilik siz nasılsınız oglusunla :)
Ah tekmeler çok güzel de biran önce kucağıma almak istiyorum rüyalarımda doguruyorum :))İyi canım tekmeler artmıştır bu haftalarda :) ben özledim valla tekmelerinj :)) iyiyiz sükûr canım biz de hayat onun üzerine kuruldu sanki her şeyimiz bebeğimiz oldu çok çok güzel bi duygu sende yarıyı gectin bakalım sağ salim kavusursun inşallah melegine