Amin inşallah canım şeker yüklemesi bi sene önce yaptırdım ılk saat yüksek çıkmıştı tekrar bakmaya gerek olmasa biz onu yüksek kabul etsek dicem çünkü o testte ben çok fenalaştım :)Çok iyi yapmışsınız canım inşallah iyi haberler alirsiniz ondan da. Sonrasında bi şeker yüklemesi var zaten. Sonrası da beklemece :)) bu arada edesko vardı ya bu topikte .dua ediyordum aklıma geldikçe .mesajlarına baktım tüp bebek yaptırmış tutmuş o da.cok sevindim. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsun inşallah
Eşim hep kiz istedi annesi erkek şimdi kız nasipse kv in ılk yorumu degisebiliyomus biraz daha bekleyin :)) yine sen geldin aklıma tabi sevindi her turlusune de içinde erkek baskindi demekki benim için ikisine de heyecanlıydım sağlıklı olsun da insan hep tedirgin biran önce tamamlamak istiyor bu süreci hissetmeye başlasam içim rahat edecek takip edebilirim şimdi aklim hep ondaAynen babası gibi hareketler sözler falan .. her ikisinin de yeri cokkk ayrı tabi :))
Şeker yuklemesnde bende kötü oldum basım döndü ilk saatten sonra çıkardim zaten .çok sağlıklı bi sonuç alamadım ama ilk saat yüksek değildi o yüzden bi daha yaptırmak istemedim :)Amin inşallah canım şeker yüklemesi bi sene önce yaptırdım ılk saat yüksek çıkmıştı tekrar bakmaya gerek olmasa biz onu yüksek kabul etsek dicem çünkü o testte ben çok fenalaştım :)edosko seni merak ettim şimdi nasılsın ? Güzel haberlerin varmış hadi inşallah :))
İlk olunca gerçekten hiç farketmiyor ama çevre baskısı oluyor erkek yönünde nedense. Kime kız dediysem teyzemler falan bile bi daha kontrole gittin mi diyip durdular degisecegini umar gibi . Dediğin gibi kv denin ve gorumcelerin de kız deyince morallerinin bozulduğunu hissetmiştim. Sağlıklı olsunlar da hiç farketmiyor gercekten . Bu arada hissediyo musun bebisi :)Eşim hep kiz istedi annesi erkek şimdi kız nasipse kv in ılk yorumu degisebiliyomus biraz daha bekleyin :)) yine sen geldin aklıma tabi sevindi her turlusune de içinde erkek baskindi demekki benim için ikisine de heyecanlıydım sağlıklı olsun da insan hep tedirgin biran önce tamamlamak istiyor bu süreci hissetmeye başlasam içim rahat edecek takip edebilirim şimdi aklim hep onda
Henüz değil canım yani yanılıyorum sanırım net bişey hissetmedim daha bekliyorum devamlı ultrasonda yerinde durmuyo iki günde ogrenebildik cinsiyeti :))İlk olunca gerçekten hiç farketmiyor ama çevre baskısı oluyor erkek yönünde nedense. Kime kız dediysem teyzemler falan bile bi daha kontrole gittin mi diyip durdular degisecegini umar gibi . Dediğin gibi kv denin ve gorumcelerin de kız deyince morallerinin bozulduğunu hissetmiştim. Sağlıklı olsunlar da hiç farketmiyor gercekten . Bu arada hissediyo musun bebisi :)
Bende seyirme damar atımı gibi şeyler oluyordu bebek mıydı emin olamiyordum :) ama 19. Haftada ilk gözümle gordum teknesini :)Henüz değil canım yani yanılıyorum sanırım net bişey hissetmedim daha bekliyorum devamlı ultrasonda yerinde durmuyo iki günde ogrenebildik cinsiyeti :))
Doktorun hareketli diyorsa öyle gider canım .her gittiğimde çok hareketli diyor.su anda canimi bazen çok acıtıyor ama şikayetçi değilim :)Henüz değil canım yani yanılıyorum sanırım net bişey hissetmedim daha bekliyorum devamlı ultrasonda yerinde durmuyo iki günde ogrenebildik cinsiyeti :))
Bu kadar harekete yakında hissedersin dedi hatta ense ölçümü zamanı biraz yürü hareketlerini görelim dedi sonra da sakinlesmesini bekledi olcemedi sürekli takla atıyordu :)) bişey kalmadı 17 bitti bugün gününden önde biraz da sabırsızlıkla bekliyorum tekmeleriDoktorun hareketli diyorsa öyle gider canım .her gittiğimde çok hareketli diyor.su anda canimi bazen çok acıtıyor ama şikayetçi değilim :)
aaa eski dostlarım :) girmiyorum ne zamandır. valla çok şükür şimdilik haberler iyi. tüp bebek yaptırdık. sonuç pozitif şu an. daha yeni öğrendim. bakalım inşallah sorun çıkmaz.Amin inşallah canım şeker yüklemesi bi sene önce yaptırdım ılk saat yüksek çıkmıştı tekrar bakmaya gerek olmasa biz onu yüksek kabul etsek dicem çünkü o testte ben çok fenalaştım :)edosko seni merak ettim şimdi nasılsın ? Güzel haberlerin varmış hadi inşallah :))
Ay canım yaa sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim başta beklemek zor olur ama ilerisi çok güzel olacak inşallah :) benim kızım geliyor nasipse :)aaa eski dostlarım :) girmiyorum ne zamandır. valla çok şükür şimdilik haberler iyi. tüp bebek yaptırdık. sonuç pozitif şu an. daha yeni öğrendim. bakalım inşallah sorun çıkmaz.
siz de ne var ne yok =) cinsiyeti belli olmuştur dimi
oy maşallah..Ay canım yaa sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim başta beklemek zor olur ama ilerisi çok güzel olacak inşallah :) benim kızım geliyor nasipse :)
Ah canım bundan sonra hiç oh yok ama çok tatlı telaşlar özlüyorsun bebeğini görmek için gün sayıyorsun :) inşallah pıt pitlar da duyulur bayağı var randevuna daoy maşallah..
aynen öyle canım pozitifi görmekle bitmiyor. en azından kalp atışını duyana kadar bir oh çekemiyoruz. 4 martta randevum.
valla sıkıntı olmasında bekleriz. 2 senedir olsun diye bekliyoruz. bu bekleme daha güzel =)Ah canım bundan sonra hiç oh yok ama çok tatlı telaşlar özlüyorsun bebeğini görmek için gün sayıyorsun :) inşallah pıt pitlar da duyulur bayağı var randevuna da
Kesinlikle çok güzel canım her anın tadını çıkarmak gereklivalla sıkıntı olmasında bekleriz. 2 senedir olsun diye bekliyoruz. bu bekleme daha güzel =)
öyle yapıyorum canım. inşallah hayırlı haberler veririm 4 ünde =) belki de ikizdir :) değerlerim iyi baya ama nasip. Sağlıklı olsunda 1 e razıyım.Kesinlikle çok güzel canım her anın tadını çıkarmak gerekli
Ay ikizle çifte mutluluk olur çok ikiz var canım şu sıralar :)öyle yapıyorum canım. inşallah hayırlı haberler veririm 4 ünde =) belki de ikizdir :) değerlerim iyi baya ama nasip. Sağlıklı olsunda 1 e razıyım.
Aynen canım az kaldı hissetmelere. Hatta sert tekmelere de bir kaç hafta var :) hayırlısıyla gelsin o günler :))Bu kadar harekete yakında hissedersin dedi hatta ense ölçümü zamanı biraz yürü hareketlerini görelim dedi sonra da sakinlesmesini bekledi olcemedi sürekli takla atıyordu :)) bişey kalmadı 17 bitti bugün gününden önde biraz da sabırsızlıkla bekliyorum tekmeleri
Merhabalar canım. Bu topikte kimse kalmadı sanırım.Merhaba kızlar nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?