• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Merhaba canım MCHC değeri ne oluyor ki bilmiyorum hiç ? son durumun nedir ?
kırmızı kan hücresindeki hemoglobin yoğunluğu değeriymiş normalde kadınlarda biraz düşük ble olurmuş benimki de normalden yüksek. bugün kadın doğuma gidicem yumurtalıklarda görülen kist kanaması için bakalım o ne dicek 1 saat sonra hatta randevum yazarım :super:

kırmızı kan hücresindeki hemoglobin yoğunluğu değeriymiş normalde kadınlarda biraz düşük ble olurmuş benimki de normalden yüksek. bugün kadın doğuma gidicem yumurtalıklarda görülen kist kanaması için bakalım o ne dicek 1 saat sonra hatta randevum yazarım :super:
anladım canım hadi bi git bakalım kadın doğum daha net cevap verecektir sana

ne zamandır kullanıyorsun ?
ben mayısta kullandım o zaman taş düşürmüştüm çok etkili olmadı sonra ağustosta kullandım gebelik oldu ama düşük oldu kimyasal gebelik yaşadım işte geçen ay kullandım adet oldum şimdi gittim tekrar başladım ilaca

ben mayısta kullandım o zaman taş düşürmüştüm çok etkili olmadı sonra ağustosta kullandım gebelik oldu ama düşük oldu kimyasal gebelik yaşadım işte geçen ay kullandım adet oldum şimdi gittim tekrar başladım ilaca
inşallah bu sefer işe yarar ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
benim doktor da baktı rahim duvarın iyice kalınlaşmış adet gecikmesi olursa kan tahlili yapalım dedi. yarın günüm pazartesiye kadar beklicem galiba ya da yarın yaptırırım sabredemezsem :ıslık:

inşallah bu sefer işe yarar ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
benim doktor da baktı rahim duvarın iyice kalınlaşmış adet gecikmesi olursa kan tahlili yapalım dedi. yarın günüm pazartesiye kadar beklicem galiba ya da yarın yaptırırım sabredemezsem :ıslık:
hadi inşallah canım hiç test yapmış mıydın evde ?

Bende asilama olali 7 gun oldu nasil beklicem bilmiyom ya daha 1 hafta var sonucaa
valla çok stresli canım beklemek ben de 9 güne kadar sabırla bekliyorum sonra duramıyorum artık hergün test yapmaya başlıyorum

yok canım sadece klomen kullanıyorum şimdilik aşılama sonraki aşama
Canim ya ins gerek kalmadan asilamaya hamile kalirsin mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine rabbim vermesin skntiyi ben 4 senedr neler cekiorum pko var bendede klomen catlama ignesiyle olmadi ama benim cok skntm vardi ondan sora ogremdm rahimmfilminde cikti amaliyat oldum 1 ay sonrada asilama simdi bekliyom iste sonucu ama ben komen kullandigimda doktorun iliski onerdgi gunlerde afedrsin it gibi kostura kostra calistim yorgun vucdla biseyde olmuyo bide esim boyle gunleri bekliomus gibi eften puften kavga cikariodu aglamaktan telef oliyodum sinrimden flan

Kizlar adetime 4 gün var dayanamadim normal ucuz testlerden yaptim negatif umarim erken yaptigim içindir çünkü belirtileri çok kuvvetli :( sizcede erken olduğu için cikmamkstir dimi ??

Kizlar bide idrari teste damlattiktan sonra ekranda kirmizi renk dagilarak yayildi biraz sonra tek çizginin üzerinden toplandi acaba bozuk olabilir mi ?

Canim ya ins gerek kalmadan asilamaya hamile kalirsin mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine rabbim vermesin skntiyi ben 4 senedr neler cekiorum pko var bendede klomen catlama ignesiyle olmadi ama benim cok skntm vardi ondan sora ogremdm rahimmfilminde cikti amaliyat oldum 1 ay sonrada asilama simdi bekliyom iste sonucu ama ben komen kullandigimda doktorun iliski onerdgi gunlerde afedrsin it gibi kostura kostra calistim yorgun vucdla biseyde olmuyo bide esim boyle gunleri bekliomus gibi eften puften kavga cikariodu aglamaktan telef oliyodum sinrimden flan
benim de pko var canım çok ileri derecede değil ama var haşimato tiroidi var b12 ve d vitamini düşük onları hallediyorum gerçi işte böyle inşallah gerek kalmaz artık hamile kalırız canım ben bi defa kaldım inanıyorum ikinci de sağlıklı olacak senin hiç gebelik olmadı mı ? bu arada bu tedavi zamanı emin ol bütün eşlere bişey oluyo benimki de aynı normalde öyle değil ama iğne olduğum zaman bi hallere giriyo

Bu zamana kadar yapti
Bence degildir canim zaten oyle oluyoki
Bu zamana kadar yaptigim hic bi testte boyle bi şey görmedim bahsettiğim tüm ekranin pembe olmasi değil canim çizgiler deki koyu kirmizinin dagilmasi sonra tek çizgiyle birlesmesi

Kizlar bide idrari teste damlattiktan sonra ekranda kirmizi renk dagilarak yayildi biraz sonra tek çizginin üzerinden toplandi acaba bozuk olabilir mi ?
yok canım testler öyle olur zaten ilk pembe olur sonra testin boyası çizgilerde toplanır tek çizgiyse negatiftir biraz erken istersen adet günü tekrarla testi inşallah vardır canım

Back