en fazla 2 3 gün geçerdiselam canım bence kan verme stresine girmektense evde test yap takip et daha önce adetin düzenli miydi ? bazen mevsim değişikliği vb nedenlerle gecikebilir
inşallah hamilelik vardır canım bence doktora çık en azından ultrason da bi fikir verir doktoraen fazla 2 3 gün geçerdi
biraz daha bekleyecegim olmazsa cumartesi gidiceminşallah hamilelik vardır canım bence doktora çık en azından ultrason da bi fikir verir doktora
canım moral bozmak gıbı olmasın ama kan testı yok dıosa yoktur stresten gecıkmıstır adertın buyuk ıhtımal bız farkında oladan cok takıoz kafayabiraz daha bekleyecegim olmazsa cumartesi gidicem
inşallah canım bu ay yok adeti bekliyorum doktora gidicem tekrar gebelik elde ettiğimiz için doktor hsg ye gerek duymadı artık eşimin de sperm tahlilini yaptırmak istiyorum ikna edebilirsem inşallah bu arada tsh ım da 2,8 lere çıktı onun için de doktora gitmem gerekli 2 nin altında olmalı gerçi hamile kaldığımda 2,42 ydi
sağol canım inşallah nasip bekliyorum bakalımelmol çok üzüldüm yaa inşaallaah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik oluşur
Mide probleminden kurlerden korkuyorum ben ıhlamur içsem midemi ağrıtır bu akşamdan beri kıvranıyorum ağrıdan adet geliyo bu gece olurum artık perşembe giderim doktora yineCanım niye ara vereceksin ki ? Devam kür yaparak devam et .. ben de istanbuldayım cumartesi film için randevu aldım
Ben gitmeyeceğim sanırım Dr a bu ay , bakalım rahim filmime göre de karar verecem ,eşimin sonuçları nı da alacaz bakalım baya ayrıntılı testler verdiMide probleminden kurlerden korkuyorum ben ıhlamur içsem midemi ağrıtır bu akşamdan beri kıvranıyorum ağrıdan adet geliyo bu gece olurum artık perşembe giderim doktora yine
Ne güzel eşin de test veriyo benimkini ikna edemiyorum bu akşam konusucam tekrarBen gitmeyeceğim sanırım Dr a bu ay , bakalım rahim filmime göre de karar verecem ,eşimin sonuçları nı da alacaz bakalım baya ayrıntılı testler verdi
Aslında onu istiyorum ama zaman kaybı oluyo bana adet uzuyo gününü bilmiyorum ilişki uymuyo falan daha gerilicem diyorum bilmeyince de böyle bilip olması da güzel alıştım mi ne :)elmol canım olmadı Bu ay Dr a ara ver istersen ilaç alma ama denemeye devam et
Değere göre gebelik yok ama daha günün varmış bekle bakalım canımKızlar reglime daha 3-4 gün var bu gün kan testi yaptırdım sonuç 0,5 çıkmış hemşire hamilelik yok demiş nette araştırdım sanki farklı yazıyor sizce durum nedir???
Canım kanda cikmadiysa olma ihtimali yok bence kendimi kandırmayayim en iyisi kısmetDeğere göre gebelik yok ama daha günün varmış bekle bakalım canım
Merhaba canım MCHC değeri ne oluyor ki bilmiyorum hiç ? son durumun nedir ?Kızlar merhaba, ben 14 aylık evliyim ve 4 aydır bebek düşünüyoruz, biraz da stresliyiz eşim de ben de. şu an adetime 2 gün kaldı. 10-12 gün önce çok şiddetli sancılarım oldu bu sebeple de geçtiğimiz hafta sonu doktora gittim, MCHC değerim %38lerde yani normal değerin biraz üstünde çıktı. Ultrasonda gördüğü kadarıyla da yumurtalıklarımda bir kanama olduğunu söyledi doktor (Acildeki doktor kadın doğum doktoru değil). Şu an hasta olacakmışım gibi göğüs ağrım var. Doktora gitmeye korkuyorumbuna benzer bir tecrübesi olan var mı ?
Selam canım ne durumdasın ? inşallah gebelik olmuşturSelam
bugün adet günüm ama hic bir şekilde adet belirtim yok normalde bi kac gün oncesinden başlardı acaba adet belirtisi yasamadanda hamile kalan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?