2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

selam canım bence kan verme stresine girmektense evde test yap takip et daha önce adetin düzenli miydi ? bazen mevsim değişikliği vb nedenlerle gecikebilir
en fazla 2 3 gün geçerdi

elmol çok üzüldüm yaa inşaallaah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik oluşur

Canım niye ara vereceksin ki ? Devam kür yaparak devam et .. ben de istanbuldayım cumartesi film için randevu aldım
Mide probleminden kurlerden korkuyorum ben ıhlamur içsem midemi ağrıtır bu akşamdan beri kıvranıyorum ağrıdan adet geliyo bu gece olurum artık perşembe giderim doktora yine

Mide probleminden kurlerden korkuyorum ben ıhlamur içsem midemi ağrıtır bu akşamdan beri kıvranıyorum ağrıdan adet geliyo bu gece olurum artık perşembe giderim doktora yine
Ben gitmeyeceğim sanırım Dr a bu ay , bakalım rahim filmime göre de karar verecem ,eşimin sonuçları nı da alacaz bakalım baya ayrıntılı testler verdi

Ben gitmeyeceğim sanırım Dr a bu ay , bakalım rahim filmime göre de karar verecem ,eşimin sonuçları nı da alacaz bakalım baya ayrıntılı testler verdi
Ne güzel eşin de test veriyo benimkini ikna edemiyorum bu akşam konusucam tekrar

elmol canım olmadı Bu ay Dr a ara ver istersen ilaç alma ama denemeye devam et
Aslında onu istiyorum ama zaman kaybı oluyo bana adet uzuyo gününü bilmiyorum ilişki uymuyo falan daha gerilicem diyorum bilmeyince de böyle bilip olması da güzel alıştım mi ne :)

Kızlar reglime daha 3-4 gün var bu gün kan testi yaptırdım sonuç 0,5 çıkmış hemşire hamilelik yok demiş nette araştırdım sanki farklı yazıyor sizce durum nedir???

Kızlar reglime daha 3-4 gün var bu gün kan testi yaptırdım sonuç 0,5 çıkmış hemşire hamilelik yok demiş nette araştırdım sanki farklı yazıyor sizce durum nedir???
Değere göre gebelik yok ama daha günün varmış bekle bakalım canım

Kızlar merhaba, ben 14 aylık evliyim ve 4 aydır bebek düşünüyoruz, biraz da stresliyiz eşim de ben de. şu an adetime 2 gün kaldı. 10-12 gün önce çok şiddetli sancılarım oldu bu sebeple de geçtiğimiz hafta sonu doktora gittim, MCHC değerim %38lerde yani normal değerin biraz üstünde çıktı. Ultrasonda gördüğü kadarıyla da yumurtalıklarımda bir kanama olduğunu söyledi doktor (Acildeki doktor kadın doğum doktoru değil). Şu an hasta olacakmışım gibi göğüs ağrım var. Doktora gitmeye korkuyorum buna benzer bir tecrübesi olan var mı ?

Selam
bugün adet günüm ama hic bir şekilde adet belirtim yok normalde bi kac gün oncesinden başlardı acaba adet belirtisi yasamadanda hamile kalan varmı

Merhaba canım MCHC değeri ne oluyor ki bilmiyorum hiç ? son durumun nedir ?

Selam
bugün adet günüm ama hic bir şekilde adet belirtim yok normalde bi kac gün oncesinden başlardı acaba adet belirtisi yasamadanda hamile kalan varmı
Selam canım ne durumdasın ? inşallah gebelik olmuştur

Bu arada kızlar bugün doktora çıktım tekrar klomen başladık cumaya kontrolüm var hadi hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…