- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
inşallah canım stres yapma kendinePazar bende deneyelim en iyisi belki çıkar kısmet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım stres yapma kendinePazar bende deneyelim en iyisi belki çıkar kısmet
Valla çok heyecan stres yapıyorum ilk denemenizi olduğu için merakliyiminşallah canım stres yapma kendine
daha erken değil mi canım ya keisn karar vermek için?muhtemelen pazar günü artık netleşir canım ama geç döllenme var o da ilginç geç belli oluyor o yüzden adetin geçince net sonuç alınır
Erken tabi canım ama belirti yok kidaha erken değil mi canım ya keisn karar vermek için?
bence en geç haftaya hafta içi bir gün test yapsak çıkar diye dusunuyorumdaha erken değil mi canım ya keisn karar vermek için?
benden bi gelişme yok canım benim de adet belirtilerim başladı karnım bile ağrıyo erken adet olabilirim bile hayırlısı olsun canım yaa yeni ay bakalım tekrar neler yapabilirizelmol cum sanırm adet oluyorum çook gecikmeli olarak, biraz geldi sabah, devamını bekliyorum papatya çayı içiyorum, inş sökülür de ben de istanbulda rahim filmimi çektirebilirim hazı r gitmişken, echomar ı arayıp randevu alacam bugün, sendne ne haber
eşimi de dr a ikna edeceğim istanbulda çok iyi bir ürolog bulduk, bugünde çörek otu bal içecem bi kaç gün boyunca iyice sökülsün, aslında ben üstüne düşüp ilaç kullandıkça anormallikler gelişiyor bende biliyor muusn? adetim git gide gecikiyor sanki... yeni ay inş. güzellikler getirir canımbenden bi gelişme yok canım benim de adet belirtilerim başladı karnım bile ağrıyo erken adet olabilirim bile hayırlısı olsun canım yaa yeni ay bakalım tekrar neler yapabiliriz
tabi stres çok etkiliyor ben de bu ay belki kendi haline bırakırım eşim tahlil versin istiyorum ikna olmuş gibi ama sürekli bahane buluyor ben de boşuna ilaca yüklenmiyim o böyle yapınca hevesim kaçıyo zateneşimi de dr a ikna edeceğim istanbulda çok iyi bir ürolog bulduk, bugünde çörek otu bal içecem bi kaç gün boyunca iyice sökülsün, aslında ben üstüne düşüp ilaç kullandıkça anormallikler gelişiyor bende biliyor muusn? adetim git gide gecikiyor sanki... yeni ay inş. güzellikler getirir canım
Merhaba canım ne kadardır istiyosun hiç bi tedavi oldun mu ?Hayırlı akşamlar kızlar benimde adetime dört gün kaldı cok istiyorum bebis ama olmuyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba canım ne kadardır istiyosun hiç bi tedavi oldun mu ?
Bende de hasimato var henüz ilaç başlamadık ama tabi bide pko var bi defa kimyasal gebelik yaşadım geçen ay artık nasip diyorum canım ne kadarlık evlisin ?Tiroid hastasiyim birde hipofiz bezinde tümör var bunun içinde dostinex kullaniyorum aslında ilaclarimi düzenli kullandığım sürece değerlerim güzel çıkıyor doktorum hamile kalmanda sorun yok diyor ama deniyoruz bakalım şimdilik üç seferdir sonuç hüsran
Bende de hasimato var henüz ilaç başlamadık ama tabi bide pko var bi defa kimyasal gebelik yaşadım geçen ay artık nasip diyorum canım ne kadarlık evlisin ?
Sen yeni evlisin canım sabret stres yapma Allah ın izniyle gelir bebiş ben 17 aylık evliyim 1 yıldır da bebek düşünüyorum3 aylık evliyim canm sen ne kadarlik evlisin? Adete ne kadar kaldı
Sen yeni evlisin canım sabret stres yapma Allah ın izniyle gelir bebiş ben 17 aylık evliyim 1 yıldır da bebek düşünüyorum
Amin canım inşallah sağlıklı gebelikler nasip olsunInsallah daha fazla beklemeden alırsınız mujdeli haberi gerçekten sabretmek gerekiyor