Hamile olduğumu bilsem hergün yapar keyfini çıkarırım inan çift çizginin :) ahhh ahhhhh Allahım , tekmeleyince mi demişsin ya inan Gözlerim doldu iş yerinde ..sen hamileliğini nasıl öğrenicen kız tekmelemeye başlayınca mı
ay canım yaaa kıyamam inşallah olmuştur yaa progestan kullanıyo musun eğer kullanmıyosan bu kadar gecikmesi normal değil çok umut vermiş gibi olmıyım ama bence varHamile olduğumu bilsem hergün yapar keyfini çıkarırım inan çift çizginin :) ahhh ahhhhh Allahım , tekmeleyince mi demişsin ya inan Gözlerim doldu iş yerinde ..
Al artık canım ben de çok merak ediyorum bak ben netten aldım on tane şimdi başlıcam yapmaya dün başladım zaten ben dayanamıyorum yaa ilk hafta rahat geçiyo sonra bi sabırsızlık çöküyor bana nasıl bekliyosunuz valla hiç benlik değil :)Alsam mı eve geçerken bir test
Canım yani bomboş çıkmasını görmek hiç kolay değil .... beklemek de zor ama dioeri daha zor , aldım yapacam biraz bekleyeyim idrar iyice biriksinAl artık canım ben de çok merak ediyorum bak ben netten aldım on tane şimdi başlıcam yapmaya dün başladım zaten ben dayanamıyorum yaa ilk hafta rahat geçiyo sonra bi sabırsızlık çöküyor bana nasıl bekliyosunuz valla hiç benlik değil :)
Benim de 4 Ekim beklicez en net haftasonu belli olurİliskiden kaç gün sonra yapıyorsunuz testleri ya benim 5 ekim yumurtlama gunumdu ilişkiye girdik o hafta bir kaç kez su an meraktan catliyorum regl im 21 inde o zamana kadar nasıl bekleyerek bilmiyorum
Hadi yaa resim atsaydın canım ama çok oldu iğneden sonra adette gelmedi bekle bakalım canım ya hiç belli olmaz
Resimlik bişey yok ki canım bomboş , şüphe duyulacak birşey yoktu ... hayırlısı Dr kapılarına devam... inş sen hamilesindir ...Hadi yaa resim atsaydın canım ama çok oldu iğneden sonra adette gelmedi bekle bakalım canım ya hiç belli olmazbenim de bomboş bugün artık geçti iğne etkisi pek sanmıyorum
Gerçekten çok üzüldüm canım yaaResimlik bişey yok ki canım bomboş , şüphe duyulacak birşey yoktu ... hayırlısı Dr kapılarına devam... inş sen hamilesindir ...
Ne olursak olalım pes etmeyelim tamam mıGerçekten çok üzüldüm canım yaaben belirtilerimi biliyorum hiç umut yok bu ay canım geçen ay hissetmiştim bi gariplik vardı bende bu ay yok o
Yok canım ben çok rahatım merakımdan test yapıp duruyorum yoksa nasip ne zamansa gelecek inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin ben kimyasal yaşamak istemem bi kere daha hele daha ileriki düşük çok yipraticiymis en hayırlı zamanda sağlıklı olsun beklerim sabırlaNe olursak olalım pes etmeyelim tamam mı
Sn evdeysen veya musaitsen kan tahlili ile sonuç alabilirsiniz belki kanda bir hafta sonra çıkıyor diye biliyorum ben çalıştığım için gidemiyorumBenim de 4 Ekim beklicez en net haftasonu belli olur
yok canım ben de çalışıyorum memurum kan tahlili ancak adet günüm geçerse ya da testte pozitif görürsem yaptırırım canımSn evdeysen veya musaitsen kan tahlili ile sonuç alabilirsiniz belki kanda bir hafta sonra çıkıyor diye biliyorum ben çalıştığım için gidemiyorumyoksa hiç beklenen yani hemen sağlık ocağına test yaptırırdım
muhtemelen pazar günü artık netleşir canım ama geç döllenme var o da ilginç geç belli oluyor o yüzden adetin geçince net sonuç alınırHmm anladım canım hafta sonu test yapsak çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?