• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Hamile olduğumu bilsem hergün yapar keyfini çıkarırım inan çift çizginin :) ahhh ahhhhh Allahım , tekmeleyince mi demişsin ya inan Gözlerim doldu iş yerinde ..
ay canım yaaa kıyamam inşallah olmuştur yaa progestan kullanıyo musun eğer kullanmıyosan bu kadar gecikmesi normal değil çok umut vermiş gibi olmıyım ama bence var ;)

Alsam mı eve geçerken bir test
Al artık canım ben de çok merak ediyorum bak ben netten aldım on tane şimdi başlıcam yapmaya dün başladım zaten ben dayanamıyorum yaa ilk hafta rahat geçiyo sonra bi sabırsızlık çöküyor bana nasıl bekliyosunuz valla hiç benlik değil :)

Al artık canım ben de çok merak ediyorum bak ben netten aldım on tane şimdi başlıcam yapmaya dün başladım zaten ben dayanamıyorum yaa ilk hafta rahat geçiyo sonra bi sabırsızlık çöküyor bana nasıl bekliyosunuz valla hiç benlik değil :)
Canım yani bomboş çıkmasını görmek hiç kolay değil .... beklemek de zor ama dioeri daha zor , aldım yapacam biraz bekleyeyim idrar iyice biriksin

İliskiden kaç gün sonra yapıyorsunuz testleri ya benim 5 ekim yumurtlama gunumdu ilişkiye girdik o hafta bir kaç kez su an meraktan catliyorum regl im 21 inde o zamana kadar nasıl bekleyerek bilmiyorum

28 eylulde yumurtam çatladı pazartesi beta 5.67 çıktı umutlandım bugün ise 3.12 sizce ne oluyo. Hiç ihtimal yok mu

İliskiden kaç gün sonra yapıyorsunuz testleri ya benim 5 ekim yumurtlama gunumdu ilişkiye girdik o hafta bir kaç kez su an meraktan catliyorum regl im 21 inde o zamana kadar nasıl bekleyerek bilmiyorum
Benim de 4 Ekim beklicez en net haftasonu belli olur

elmol elmol biliyordum bomboş :KK43:( inş sen hamilesindir
Hadi yaa resim atsaydın canım ama çok oldu iğneden sonra adette gelmedi bekle bakalım canım ya hiç belli olmaz :( benim de bomboş bugün artık geçti iğne etkisi pek sanmıyorum

Hadi yaa resim atsaydın canım ama çok oldu iğneden sonra adette gelmedi bekle bakalım canım ya hiç belli olmaz :KK43: benim de bomboş bugün artık geçti iğne etkisi pek sanmıyorum
Resimlik bişey yok ki canım bomboş , şüphe duyulacak birşey yoktu ... hayırlısı Dr kapılarına devam... inş sen hamilesindir ...

Resimlik bişey yok ki canım bomboş , şüphe duyulacak birşey yoktu ... hayırlısı Dr kapılarına devam... inş sen hamilesindir ...
Gerçekten çok üzüldüm canım yaa :( ben belirtilerimi biliyorum hiç umut yok bu ay canım geçen ay hissetmiştim bi gariplik vardı bende bu ay yok o

Ne olursak olalım pes etmeyelim tamam mı
Yok canım ben çok rahatım merakımdan test yapıp duruyorum yoksa nasip ne zamansa gelecek inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin ben kimyasal yaşamak istemem bi kere daha hele daha ileriki düşük çok yipraticiymis en hayırlı zamanda sağlıklı olsun beklerim sabırla ;)

Vee bugün negatif artık test zaten belirtim de yok bu defa :işsiz:

Eklentiler

• cameringo_20161013_072942.jpg
    cameringo_20161013_072942.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 60
Benim de 4 Ekim beklicez en net haftasonu belli olur
Sn evdeysen veya musaitsen kan tahlili ile sonuç alabilirsiniz belki kanda bir hafta sonra çıkıyor diye biliyorum ben çalıştığım için gidemiyorum:( yoksa hiç beklenen yani hemen sağlık ocağına test yaptırırdım

Sn evdeysen veya musaitsen kan tahlili ile sonuç alabilirsiniz belki kanda bir hafta sonra çıkıyor diye biliyorum ben çalıştığım için gidemiyorum:KK43: yoksa hiç beklenen yani hemen sağlık ocağına test yaptırırdım
yok canım ben de çalışıyorum memurum kan tahlili ancak adet günüm geçerse ya da testte pozitif görürsem yaptırırım canım

Hmm anladım canım hafta sonu test yapsak çıkar mı acaba
muhtemelen pazar günü artık netleşir canım ama geç döllenme var o da ilginç geç belli oluyor o yüzden adetin geçince net sonuç alınır

Back