allah allah prolaktini mi yükseltiyormuş ya....hadi hayırlısı o zaman canım ben çörek otu yiyorum yoğurda katıp faydası olduğunu düşünüyorum güzel yumurta gelişiyor incir kürünü de prolaktini yükseltiyo dediler ama taze incir yemiştim bol bol geçen ay biliyosun hamilelikte oldu o şekilde dene canım faydasını görürsün
ay öyle kuru kuru çörek otu beni de mafediyor ben yoğurda karıştırıp bi kaşık yiyodum akşamları öyle rahat oluyorallah allah prolaktini mi yükseltiyormuş ya....
ben de zaten üst sınıra yakın çıkıyor pro, stresten diye düşünüyorum hatta bi ara süt de gelmişti benden antidepresan kullanırken bırakınca süt kesildi fakat prom sınır ayakın, yapmasam mı ki....
bilemedim, ben de bi ara çörekotunu öğütüp suyla yutuyordum sabah ilk işim baktım kusturuyor bıraktım çünkü içtiğim geri dışarı emeğim de boşa...:) ama bira ztokken yapsam sanırm kusmam
Merhaba canım şükür ya ne zaman nasipse olur inşallah sen nasılsın canım cinsiyet belli olmuş muydu?elmol canım merhabalar. Bayadir giremiyordum takip ediyordum ama . Çok sevinmistik ama hayırlısı olsun canım hamile kalabiliyosun sonuçta rabbim en kısa zmanda sağlıklı evlatlar nasip etsin
İnşallahhh. Yok canm ya geçen hafta gittim erkeğe benziyor ama yanilabilirm dedi çok kalabalıktı biraz da aceleye getirdi açıkçası. 24 ekimde gidecem belli olur inşaallah o zmanMerhaba canım şükür ya ne zaman nasipse olur inşallah sen nasılsın canım cinsiyet belli olmuş muydu?
Sağlıkla gelsin inşallah canım nasıl zorladı mi seni hiç hamilelikİnşallahhh. Yok canm ya geçen hafta gittim erkeğe benziyor ama yanilabilirm dedi çok kalabalıktı biraz da aceleye getirdi açıkçası. 24 ekimde gidecem belli olur inşaallah o zman
Yok canım çok sukur bulantılar çok az oldu ama bir haftadir ara ara karnım ve kasiklarim agriyor çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor beni umarım herşey yolundadırSağlıkla gelsin inşallah canım nasıl zorladı mi seni hiç hamilelik
Dinlen canım bol bol yolundadır Allahın izniyle yolu nerdeyse yariladiniz hadiYok canım çok sukur bulantılar çok az oldu ama bir haftadir ara ara karnım ve kasiklarim agriyor çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor beni umarım herşey yolundadır
Aynen canım :) inan çok dua ediyorum rabbim isteyen herkese ve sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallahDinlen canım bol bol yolundadır Allahın izniyle yolu nerdeyse yariladiniz hadi
Allah razı olsun canım Aminn :)Aynen canım :) inan çok dua ediyorum rabbim isteyen herkese ve sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah
kaç gün oldu canım bayağı oldu senin 20. gün olacak sanırım nerdeyse niye yapmıyosun yaa ay ben dün başladım yapmaya kanda 3,72 çıkınca bi deniyim dedim dün :)))elmol merhaba canım ben hala test yapmadım
Aaa maşallah yaBak biraz da olsa çıktı benim idrardan kana geçiyo sanırım :)))
gebelik testi canım üstelik 4 tl lik :))Aaa maşallah yabu gebelik testi değil mi? Ben yapamam istemiyprum ya çok hayal kırıklığım olduğundan ..
öyle de benim tam tersi sanırım diyorum bu kadar değerle çizgi çıkar mı hiçCanım bi de kandan idrara Geçmez mi ?
sen hamileliğini nasıl öğrenicen kız tekmelemeye başlayınca mıAaa maşallah yabu gebelik testi değil mi? Ben yapamam istemiyprum ya çok hayal kırıklığım olduğundan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?