Progestan yanımda var bi tane içtim şu içiyorum yatıyorum herşey Allah’tan canımCanim bol su ic dinlen, bi de ben olsam progestan alirdim. Bana her ihtimale karsi ilk 12 hafta kullandirmisti doktorum.
Ayaklarini hafif havaya dikip yatabilirsin canim, endiselenme yerlesme kanamasidir, benim de olmustu o dönemde hafiften. Mumkun oldugunca kalkma ayaga, tedbiri elden birakmamak lazim. Ilk 12 hafta cok dikkat et, sonra spora bile baslarsin.Progestan yanımda var bi tane içtim şu içiyorum yatıyorum herşey Allah’tan canım
Aynen dediklerini yapıyorum canım inşallah bişey olmasın sıkı sıkı tutunsun bebiş Allah yardım etsinAyaklarini hafif havaya dikip yatabilirsin canim, endiselenme yerlesme kanamasidir, benim de olmustu o dönemde hafiften. Mumkun oldugunca kalkma ayaga, tedbiri elden birakmamak lazim. Ilk 12 hafta cok dikkat et, sonra spora bile baslarsin.
Ne diyosunnn, kanaman mi var?Malesef düşük yapıyorum
Leke vardı canım hala var değer düşmüş yarın tekrar bakılacak sifirlanmasi lazımmış şuan da adet sancım var aşırı derecede acile gitmemek için direniyorumNe diyosunnn, kanaman mi var?
Hayırlısı olsun canım, nasipten otesi yok, tez zamanda yine güzel haberler verirsin insallah.Leke vardı canım hala var değer düşmüş yarın tekrar bakılacak sifirlanmasi lazımmış şuan da adet sancım var aşırı derecede acile gitmemek için direniyorum
Ay canim gecmis olsun.. sok oldum yukseliyodu en son..Malesef düşük yapıyorum
Malesef canım aynı hızda geri düştüAy canim gecmis olsun.. sok oldum yukseliyodu en son..
Hayirlisi olsun
Uzucu ama.yapcak bisey yok canim.hakkimizda hayirlisini dilemekten baska.. saglik olsun.Malesef canım aynı hızda geri düştübugün ikinci gün adet oldum dün çok kötüydü acile gittim bayağı kanama oldu bugün normal adete döndü nasip artık
Öyle canım şükür buna da en azından hamile kalabildim diyorum nasip bundan sonrasıUzucu ama.yapcak bisey yok canim.hakkimizda hayirlisini dilemekten baska.. saglik olsun.
Öyle canım şükür buna da en azından hamile kalabildim diyorum nasip bundan sonrası
Canım benim çok sagol toparladım hatta bugün klomen başlıyorum ben de doktordan geldim hiç bekletmeden başladık herşey güzel toparlamış çünkü rahim filmine gerek kalmadı dedi sperm hızı da iyi ki dolleyebildi dedi üç ay daha klomen le deneyelim dedi canım hadi hayırlısı olsun başa döndük olsun çok şükür yine daha kötüsü olabilirdielmol merhaba canım , senden eşime bile bahsetmiştim aynı günlerde klomen kullandık hamile kaldı diye anlatmıştım , çünkü umut olmuştun bize, geçmiş olsun canım, ben de yine klomen kullanıdm yarın dr a gideceğim, şimdi nasılsın bırakmayalım birbirimizi
doktora çıktın mı dün nasıl yumurtalar ne durumda iğneni oldun mu merak ettim canım benim ilk kontrol pazartesi günü bakalım büyücekler mielmol merhaba canım , senden eşime bile bahsetmiştim aynı günlerde klomen kullandık hamile kaldı diye anlatmıştım , çünkü umut olmuştun bize, geçmiş olsun canım, ben de yine klomen kullanıdm yarın dr a gideceğim, şimdi nasılsın bırakmayalım birbirimizi
Yumurta iki adet gördü canım bi tane de küçük onu saymadı ama , yarın bi da ha çağırıyor , iğne yapar heralde bu ay geçen ay üç yumurta var dşye yapmamıştıdoktora çıktın mı dün nasıl yumurtalar ne durumda iğneni oldun mu merak ettim canım benim ilk kontrol pazartesi günü bakalım büyücekler mi
ay hadi inşallah canım küçük olan kaç mm idi 15 i geçmişse gelir o da arkadan yetişir bence hadi hayırlısıYumurta iki adet gördü canım bi tane de küçük onu saymadı ama , yarın bi da ha çağırıyor , iğne yapar heralde bu ay geçen ay üç yumurta var dşye yapmamıştı
benim de fix canım hep 14. gün oldum çatlatma iğnemi ama hep 3. gün başlamıştım klomene bu defa 5. gün başladım sarkabilir canım bence iğneden önce ve sonra ateş ölç sabahları bikaç gün anlarsın ne zaman çatlamışYok geçmemişti canım , hayırlısı artık , dün adetin 13. Günü idi , benim döngüm 33 34 gün , benim yumurta çatlaması için erken daha ben ce hafta sonu yada gelecek hafta içi çatlar ama, bakalım takip etmek çok zor ya , senin döngüm benden daha kısaydı , yumurtan büyür hemencecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?