• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Ben hep beşinci gün başladım , bakalım Bu ay nr olacak , insan umudunu kaybediyor ya
aaa olur mu canım ya niye umudunu kaybediyosun moralini yüksek tut canım ben geçen ay gerçekten çok stres olmadım içime değişik bişeyler olduğu doğmuştu her zamanki gibi hissetmiyodum bu defa da pek umutlu değilim ama denemekten vazgeçmicem nasip ne zamansa olacak inşallah

elmol elmol canımm benimm çokk üzüldüm Rabbim yardımcın olsun inşaAllah ama dediğin gibi hamile kalabiliyormuşsun hamd olsun bizde buna sevinelim. Rabbim hayırlı zamanda nasip edecektir inşaAllah canımm :)

elmol elmol canımm benimm çokk üzüldüm Rabbim yardımcın olsun inşaAllah ama dediğin gibi hamile kalabiliyormuşsun hamd olsun bizde buna sevinelim. Rabbim hayırlı zamanda nasip edecektir inşaAllah canımm :)
Çok sagol canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip olur canım

Kızlar ne durumdasınız kimsenin sesi çıkmaz oldu yahu buralarda

Canım ben cuma akşam iğnemi oldum , Cumartesi pazar ilişki oldu, bilmiyorum artık neler olur .... sen basılsın
ah canım hadi hayırlısı olsun inşallah :)
benim de dün 12. gündü sağda 11 12 mm iki yumurta vardı düşük sonrası geç gelişmesi normal dedi doktor perşembe tekrar gidicem herhalde cuma ya da cumartesi ben de iğne olurum

ah canım hadi hayırlısı olsun inşallah :)
benim de dün 12. gündü sağda 11 12 mm iki yumurta vardı düşük sonrası geç gelişmesi normal dedi doktor perşembe tekrar gidicem herhalde cuma ya da cumartesi ben de iğne olurum
Benim zaten hep geç geliştiği için normal geliyor seninkilerin boyutu , bakalım bu ya neler olacak , benim Dr tam 36 saat sonra ilişki önermişti, öyle saatli ilişki çok zor oluyor, pazar günü baya bulantım ve ağrım vardı , acaba o gün mü çatladılar

Benim zaten hep geç geliştiği için normal geliyor seninkilerin boyutu , bakalım bu ya neler olacak , benim Dr tam 36 saat sonra ilişki önermişti, öyle saatli ilişki çok zor oluyor, pazar günü baya bulantım ve ağrım vardı , acaba o gün mü çatladılar
olabilir canım ben önceki iğneden bi gün sonra mide bulantısıyla uyandım öğlene kadar zor yatışmıştı iğnedeki hcg çok etkilemişti senin kaçıncı günde olgunlaştı canım benim de geç aslında 14 15 de oluyorum iğneyi bu defa daha geç olacak 16 17 yi bulur sanırım büyürlerse tabi

olabilir canım ben önceki iğneden bi gün sonra mide bulantısıyla uyandım öğlene kadar zor yatışmıştı iğnedeki hcg çok etkilemişti senin kaçıncı günde olgunlaştı canım benim de geç aslında 14 15 de oluyorum iğneyi bu defa daha geç olacak 16 17 yi bulur sanırım büyürlerse tabi
Ben 16 da yaptım iğneyi , 18 de ilişki önerdi , 18 de berbat oldum , benim 19 20 21 gibi çatlıyor normalde , ama iğne etki edip de daha erken çatladıysa bileniyorum , 18 de çok kötüydüm , iğneden 40 saat sonra gibi

Ben 16 da yaptım iğneyi , 18 de ilişki önerdi , 18 de berbat oldum , benim 19 20 21 gibi çatlıyor normalde , ama iğne etki edip de daha erken çatladıysa bileniyorum , 18 de çok kötüydüm , iğneden 40 saat sonra gibi
Benim bi defa iğneden iki gün sonr çatladı ateş olctugum için anlıyorum ne zaman catladigini hayırlısı olsun inşallah güzelce degerlendirdiysen şimdi bekleme zamanı ;)

Hemen ne durumdayım bahsedeyim felaket grip oldum hala oksurukle boğuşuyorum neyse bu ay yumurtalar geç geliyo perşembe günü sağda 14.5 solda 14.5 yumurta olmuştu yarın tekrar gidicem muhtemelen ignemi olurum artık hayırlısı
N nerdeyim sen ne durumdasın ? Degerlendirdin beklemedesin sanırım progesteron testi yaptırmayı dusunuyo musun

Bekliyoeum canım yine klasik adet belirtilerim başladı :( , yine umudum yok desem .... ayın 10 U gibi adet günüm , allahım hayırlı sonuçları kalbimizr kabuşşnedirşsn , çok güzel bi değerlendirme yapabildiğimizi söyleyemem açıkcası eşimden dolayı , bilmiyorum artık canım ... bunay olmaZsa eşimi tekrar de gönderip ben de soğan suyu içmeyi planlıyorum ama yine de bırakamam Dr U mu sanırım ama eşimi de Dr a gitmesi için ikna etmeye çok uğraşacağım , çok geçmiş olsun canım , kaç mm olunca verecek Dr un sana iğneyi acaba

Bekliyoeum canım yine klasik adet belirtilerim başladı :KK43: , yine umudum yok desem .... ayın 10 U gibi adet günüm , allahım hayırlı sonuçları kalbimizr kabuşşnedirşsn , çok güzel bi değerlendirme yapabildiğimizi söyleyemem açıkcası eşimden dolayı , bilmiyorum artık canım ... bunay olmaZsa eşimi tekrar de gönderip ben de soğan suyu içmeyi planlıyorum ama yine de bırakamam Dr U mu sanırım ama eşimi de Dr a gitmesi için ikna etmeye çok uğraşacağım , çok geçmiş olsun canım , kaç mm olunca verecek Dr un sana iğneyi acaba
Hayırlısı olsun canım ya ama bak belirtiler adetin birebir aynısı ben hamile olduğumu öğrendiğim halde sürekli adet oldum mu diye kontrol etme ihtiyacı duyuyodum o kadar benziyorlar
Benim doktorum 20 mm olduğunda iğne veriyo yarın sabah belli olur bakalım perşembeden bu zamana epey büyümüş olmaları lazım ben de bi ay olmazsa soğan suyu yapıcam doktorum da fameraya geçsek mi demişti belki onu da denerim

Sağda 18 solda 21 mm ignemi oldum hayırlısı olsun inşallah

N nerdeyim sen 18 inde olmuştun iğneyi dimi aslında test günün gelmiş gibi duruyor inşallah vardır canım yaa

N nerdeyim sen 18 inde olmuştun iğneyi dimi aslında test günün gelmiş gibi duruyor inşallah vardır canım yaa
16 da olmuştum canım , geçen pazar da ilişki önermişti Dr oldu sonra bi daha olmadı , bakalım gün aşırı da demişti sonraki günlerde olmadı yani pek umut yok yine canım , kadının üstte olduğu tek ilişkiden gebelik çıkacağını hiç sanmıyorum , ben adeti ayın onu gibi bekliyorum , geçen ay 7 sinde olmuştum , hep 4 gün atar benim , günüm gelmedi yani canım , sen nasılsın naptın

Back