2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Çok iyi maşallah Can'ım ya , ben de Dr a gittim üçüncü günüm adet te , aynı ilaçlara devam , bayram sonrası tekrar gidecem

Klomen ve glifor Can'ım. Kilo problemim Var
Ben de glukophane kullaniyodum canım ama bıraktım çatlatma ignesinden bi süre sonra doktora da sormayı unuttum inşallah güzel olur bu sefer sonucu canım

Ben de glukophane kullaniyodum canım ama bıraktım çatlatma ignesinden bi süre sonra doktora da sormayı unuttum inşallah güzel olur bu sefer sonucu canım
Gozun aydin canim, Allah bebegini kucagina da alabilmeni nasip etsin insallah.

Sağol canım siz yolu bitirirken ben yakaladım ucundan :) nasıl geçiyor hamilelik cinsiyeti ne ?
Iyi geciyo canim cok şükür, ben de senin gibi bebegime zamaninda cok isteyerek ve zor kavustugum icin pek biseyden sikayet etmiyorum, hamileligin tadini cikarmaya calisiyorum. Oğlum olacak insallah. Darisi tum isteyenlerin basina. Allahim aratmasin kimseye.

Amin canım Allah hayırlı evlatlar nasip etsin az önce lavaboda peçeteye çok hafif pembelik geldi korktum yaa

Amin canım Allah hayırlı evlatlar nasip etsin az önce lavaboda peçeteye çok hafif pembelik geldi korktum yaa
Canim bol su ic dinlen, bi de ben olsam progestan alirdim. Bana her ihtimale karsi ilk 12 hafta kullandirmisti doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…