Hadi inşallah canımyok canım aramadım 2 buçuk gibi arayacam öyle dediler
Canım sonuç çıkmış mı ?yok canım aramadım 2 buçuk gibi arayacam öyle dediler
Çıkmış 0.1 , beni bulmaz zaten iyisi , takvimin hayırlı olsun Can'ımCanım sonuç çıkmış mı ?
Öyle deme canım hayırlısını dile Allah tan en kısa zamanda inşallah canım dua ediyorum inan banaÇıkmış 0.1 , beni bulmaz zaten iyisi , takvimin hayırlı olsun Can'ım
Teşekkür ederim Can'ımÖyle deme canım hayırlısını dile Allah tan en kısa zamanda inşallah canım dua ediyorum inan bana
Evet canım dün bakıldı 64.2 çok şükür güzel ilerliyor sen nasılsın ?elmol tekrR Hcg baktırdın mı
Ne kullaniyosun canım klomen mi ?Çok iyi maşallah Can'ım ya , ben de Dr a gittim üçüncü günüm adet te , aynı ilaçlara devam , bayram sonrası tekrar gidecem
Klomen ve glifor Can'ım. Kilo problemim VarNe kullaniyosun canım klomen mi ?
Ben de glukophane kullaniyodum canım ama bıraktım çatlatma ignesinden bi süre sonra doktora da sormayı unuttum inşallah güzel olur bu sefer sonucu canımKlomen ve glifor Can'ım. Kilo problemim Var
Gozun aydin canim, Allah bebegini kucagina da alabilmeni nasip etsin insallah.Ben de glukophane kullaniyodum canım ama bıraktım çatlatma ignesinden bi süre sonra doktora da sormayı unuttum inşallah güzel olur bu sefer sonucu canım
Sağol canım siz yolu bitirirken ben yakaladım ucundan :) nasıl geçiyor hamilelik cinsiyeti ne ?Gozun aydin canim, Allah bebegini kucagina da alabilmeni nasip etsin insallah.
Iyi geciyo canim cok şükür, ben de senin gibi bebegime zamaninda cok isteyerek ve zor kavustugum icin pek biseyden sikayet etmiyorum, hamileligin tadini cikarmaya calisiyorum. Oğlum olacak insallah. Darisi tum isteyenlerin basina. Allahim aratmasin kimseye.Sağol canım siz yolu bitirirken ben yakaladım ucundan :) nasıl geçiyor hamilelik cinsiyeti ne ?
Amin canım Allah hayırlı evlatlar nasip etsin az önce lavaboda peçeteye çok hafif pembelik geldi korktum yaaIyi geciyo canim cok şükür, ben de senin gibi bebegime zamaninda cok isteyerek ve zor kavustugum icin pek biseyden sikayet etmiyorum, hamileligin tadini cikarmaya calisiyorum. Oğlum olacak insallah. Darisi tum isteyenlerin basina. Allahim aratmasin kimseye.
Inşallah şifa olur canımBzde agustosta basladik ama olmadi soğan kürunu uygulucam bu hafta...
Canim bol su ic dinlen, bi de ben olsam progestan alirdim. Bana her ihtimale karsi ilk 12 hafta kullandirmisti doktorum.Amin canım Allah hayırlı evlatlar nasip etsin az önce lavaboda peçeteye çok hafif pembelik geldi korktum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?