yok canım ayın 19 unda regl olmazsam giderim evde teste devam ederim artık bakalım, arkadaşımın 7,5 cm kisti vardı ona tedaviye diye gitti hamile olduğunu öğrendiOlabilir canm belki de o çatlamıştir. Hadi o dollendiyse kistler nolacak acaba.bugün mü gideceksin kadın doguma
Engel değilmiş demek ki hayırlısı o zman canım senin de öyle olur inşallah kistler de kaybolup gideryok canım ayın 19 unda regl olmazsam giderim evde teste devam ederim artık bakalım, arkadaşımın 7,5 cm kisti vardı ona tedaviye diye gitti hamile olduğunu öğrendi
şimdi okudum biraz da çatlatma iğnesi sonrasında da kullanılan ilaçlardan dolayı yumurta gelişip kiste dönüşebilirmiş özellikle pko bu duruma çok müsaitmiş canım inşallah öyledir benim de yaaEngel değilmiş demek ki hayırlısı o zman canım senin de öyle olur inşallah kistler de kaybolup gider
ama çatlatma iğnesini vurmuşsun. dönüşmemesi lazım dı kiste. hay allah. bende de pco var. adetinin günü şaşmayan insanlardan olmak isterdim. bak benm 8 gün gecikti hala adet yok. cuma sabah da test yaptım negatif. kesin kist var şuan bnde de. hayıt tohumu içmeye başladım bu sabah. söktürür diye umuyorumşimdi okudum biraz da çatlatma iğnesi sonrasında da kullanılan ilaçlardan dolayı yumurta gelişip kiste dönüşebilirmiş özellikle pko bu duruma çok müsaitmiş canım inşallah öyledir benim de yaa
İnşallah canım ya hayırlısıyla . Yarın da bi test yap bakalım ne çıkacakşimdi okudum biraz da çatlatma iğnesi sonrasında da kullanılan ilaçlardan dolayı yumurta gelişip kiste dönüşebilirmiş özellikle pko bu duruma çok müsaitmiş canım inşallah öyledir benim de yaa
yapıcam canım pek umudum kalmamış olsa da takip edicem mecbur duruma göre de doktoruma randevu alayımİnşallah canım ya hayırlısıyla . Yarın da bi test yap bakalım ne çıkacak
Canım tahlillerde bi sorun çıkmadı endoskopi yapıldı b12 ve kansızlık var bende ama şimdi gayet iyi rahim filmi çekilecekti ramazan da ama 4 gün gecikti adetim bakalım hayırlısı cnm yaTeşekkür ederim canım sen ne durumdasın düştükten sonra ?
B12 benim de başa bela hep düşükCanım tahlillerde bi sorun çıkmadı endoskopi yapıldı b12 ve kansızlık var bende ama şimdi gayet iyi rahim filmi çekilecekti ramazan da ama 4 gün gecikti adetim bakalım hayırlısı cnm yasen ne yaptın
Anladım canım hayırlısı olsun inşaAllah. bende sürekli b12nin iğnesini oluyorum şimdi tedavi için bakıldı aksi baya yüksek çıktı yüksek çıkması iyi tabide neden sürekli düştüğü araştırılacaktı. Bugün doktora gidecm inşaAllah 6 gün oldu adet hala yok...B12 benim de başa bela hep düşükben de napim klomenle yumurta takibi yaptım bu ay bide taş düşürdüm iğnenin 13. Günü bide iki tarafta kist oldu adet günüm geçerse doktoruma gidicem şimdilik böyle
naptın elmol var mı bir gelişme?Az önce test yaptım kızlar çok belirsiz ince resimde pekte görünmüyor bi bakın bakalım
Eki Görüntüle 1846428
yok canım testte yapmıyorum artık doktoruma randevu alıcam kanda bakar direk pek ümidim de kalmadı açıkçası iki tane kist çıkıncanaptın elmol var mı bir gelişme?
herşeyin hayırlısı diyelim o zaman. takma kafaya. benim de 10. gün hala adet olmadım. hergün adet olacakmışım gibi ağrım var. kist işte böyle pislik birşey. 1 2 gün daha kendiliğinden gelmesini beklicem. yoksa doktora gidip söktürücü istiycem ben de .bu ağrıyı çekmeye değmezyok canım testte yapmıyorum artık doktoruma randevu alıcam kanda bakar direk pek ümidim de kalmadı açıkçası iki tane kist çıkınca
aynen ben de öyleyim canım daha günüm gelmedi ama sürekli kontrol ediyorum regl geldi gelecek hissediyorum ama gelir mi artık bilmemherşeyin hayırlısı diyelim o zaman. takma kafaya. benim de 10. gün hala adet olmadım. hergün adet olacakmışım gibi ağrım var. kist işte böyle pislik birşey. 1 2 gün daha kendiliğinden gelmesini beklicem. yoksa doktora gidip söktürücü istiycem ben de .bu ağrıyı çekmeye değmez
İyi canım ya kist olmamış bak. boş yere stres ettirmiş o doktor daKızlar doktordan geldim kist falan yok çatlayan yumurta sisermis kist değil onlar dedi bugün leke geldi sabah doktor beta istedi duruma göre tekrar tedavi başlanacak ramazan sonrası da olmazsa hsg artık
Evet canım catlayinca demekki fazla gecikmiyor iftarda sahurda şeklinde içerim artık napim vakit kısa ama zaten öncesinde de çok saate dikkat etmemiştim :)))) hayırlısı olsun da kist olmamasına çok sevindim yaa içim karardı kaç gündür resmenİyi canım ya kist olmamış bak. boş yere stres ettirmiş o doktor dayumurta catlamissa mi gunude adet olunurmus. Geçen ay bende gününde olmuştum benimki de catladi o zman ? Catlamadiguni düşünüyordum. Adet olursan yine klomene mi baslican. Ramazanda nasıl olacak
Evet ya bi de onla ugrasmak vardı çok sevindim olmamasına. Ya demek ki benimki de catladi iğneden sonra 16.gun olmuştum.hatta bu ay da catladi heralde :) regl belirtileri var cok uzamaz. Eşlerin doktora gitmesi ve hsg şart oldu canmEvet canım catlayinca demekki fazla gecikmiyor iftarda sahurda şeklinde içerim artık napim vakit kısa ama zaten öncesinde de çok saate dikkat etmemiştim :)))) hayırlısı olsun da kist olmamasına çok sevindim yaa içim karardı kaç gündür resmen
Eşim kabul etti yaptiricaz pazartesi fiyat sorucam bakalım hem kontrol e çağırdı daha tam sokulmedi bekliyorum bakalım belki bu ay takipsiz daha rahat geçer oluverir canım belli olmazEvet ya bi de onla ugrasmak vardı çok sevindim olmamasına. Ya demek ki benimki de catladi iğneden sonra 16.gun olmuştum.hatta bu ay da catladi heralde :) regl belirtileri var cok uzamaz. Eşlerin doktora gitmesi ve hsg şart oldu canm
Ya ne güzel bende dün akşam konuştum herşeyi her durumu anlattım ramazandan sonra yaptirack inşallah. Yok canım ya nerde bende o şans.gulukofeni hep unuttum içmeyi .kur yapmadım.inofolic icmedim. Bir haftaya gelir benimki de karnım gogusler agriyorEşim kabul etti yaptiricaz pazartesi fiyat sorucam bakalım hem kontrol e çağırdı daha tam sokulmedi bekliyorum bakalım belki bu ay takipsiz daha rahat geçer oluverir canım belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?