Bende baya şaşrdım 122 baya yüksekmiş senin göğsünden süt akmıyo diye düşmesi ondan olabilir benimkinden süt akıyo baya hemde122 den 22 ye kendi düşmesine doktor da bi şaşırdı benim açıkçası ama demekki dediği gibi değişken bi hormonmus benim göğüsler sıvı gelmesi falan da olmadı
Amin canım üçüz zor olur kız rüyada bile zorlar :)))) inşallah en kısa zamanda güzel haberlerde buluşuruz benim annemde beni gelinlikle görmüş baktım netten evli birini gelinlikle görmek herkesin sevinecegi bi habere o kişinin bebeği olacaginaymis annem bilmiyo çocuk düşündüğümü falanelmol canım rüyamda ucuz bebeklerim olmuştu o kadar güzel bu duyguydu ki anlatamam rabbim gerçek olan günleri de gösterir inşaallah
İkiz bile zor ucuzu dusunemiyorum valla:) hafi inşallah senden hayırlı haberler bekliyorum canım ardından da ben vereyim inşallahAmin canım üçüz zor olur kız rüyada bile zorlar :)))) inşallah en kısa zamanda güzel haberlerde buluşuruz benim annemde beni gelinlikle görmüş baktım netten evli birini gelinlikle görmek herkesin sevinecegi bi habere o kişinin bebeği olacaginaymis annem bilmiyo çocuk düşündüğümü falan
Canım tam secemiyorum ama usttekilerle aynı gibi ? Sence ?@kvsrcrn canım bu sabah da böyle çıktı en alttaki
Bisey soracm canım çizgi hani oklar var ya o kısımda var bide koyu çizginin olduğu kısımda hangisine bakacağız@kvsrcrn canım bu sabah da böyle çıktı en alttaki
Ortadaki kısım canım gölge gibi gorunenlerBisey soracm canım çizgi hani oklar var ya o kısımda var bide koyu çizginin olduğu kısımda hangisine bakacağız
Canım hala var çizgi .ben 13.gunde test yapmıştım bembeyazdi .senin 12.gun inşallah vardır. Biraz daha sabret bakalimBu sabahki test ve sanırım olmadı adet belirtileri başladı bile
Varda hiç koyulasma yok bakalım sabredip gorcezCanım hala var çizgi .ben 13.gunde test yapmıştım bembeyazdi .senin 12.gun inşallah vardır. Biraz daha sabret bakalim
Hayırlısı inşallah canım iki gün daha sabret bakalım belli olur o zaman.. benim de gogusler hafiften ağrımaya başladı daha 15. Gunum . Düzeldi sanırım adetim deVarda hiç koyulasma yok bakalım sabredip gorcez
Ay adetin uzamamasi bile çok güzel bişey pkoda çünkü adet olmadıkça tekrar bi deneme şansın başlamıyor sanki insan çok sinir oluyorHayırlısı inşallah canım iki gün daha sabret bakalım belli olur o zaman.. benim de gogusler hafiften ağrımaya başladı daha 15. Gunum . Düzeldi sanırım adetim de
Aynen öyle canım ama adetim bu kez erken gelirse diğer ay da tedavi olamicam memlekette olacaz o dönemde .orda da gidemem doktoraAy adetin uzamamasi bile çok güzel bişey pkoda çünkü adet olmadıkça tekrar bi deneme şansın başlamıyor sanki insan çok sinir oluyor
Ben de adet olursam eşim test verene kadar akışına birakicam bi süreAynen öyle canım ama adetim bu kez erken gelirse diğer ay da tedavi olamicam memlekette olacaz o dönemde .orda da gidemem doktora
Ah canım sorma başıma geleni urolojiye gittim enfeksiyondan bide taş düşmüş mu diye ultrasonda taş düşmüş yok ama sağda 33 solda 36 mm kist çıktı overdaelmol canm test yaptın mı bugun
Canım ne bekliyoruz neler çıkıyoAh canım sorma başıma geleni urolojiye gittim enfeksiyondan bide taş düşmüş mu diye ultrasonda taş düşmüş yok ama sağda 33 solda 36 mm kist çıktı overdakaralar bağladım şuan
ay evet yaa herşey normal giderken bi sürü şey çıktı başımıza iğneye rağmen çatlamaması çok ilginç üstelik ateş ölçüyorum ateşe göre de ovulasyon olmuş görülüyor sanırım 3. yumurta çatladı gerisi kist oldu zaten pkoda geriden gelişebiliyor ya yumurtalar bakalım kendi doktorum ne diyecekCanım ne bekliyoruz neler çıkıyoçok büyük kistler değil inşallah adetle atarsin. Midem rahatsız olmasa soğan kuru de yapardin. Adetle gider umarım. Şimdi bende korktum ben hiç baktirmadim acaba benimki de kist oldu .şimdi ne durumdayım hiç bilmiyorum
Olabilir canm belki de o çatlamıştir. Hadi o dollendiyse kistler nolacak acaba.ay evet yaa herşey normal giderken bi sürü şey çıktı başımıza iğneye rağmen çatlamaması çok ilginç üstelik ateş ölçüyorum ateşe göre de ovulasyon olmuş görülüyor sanırım 3. yumurta çatladı gerisi kist oldu zaten pkoda geriden gelişebiliyor ya yumurtalar bakalım kendi doktorum ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?