• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

122 den 22 ye kendi düşmesine doktor da bi şaşırdı benim açıkçası ama demekki dediği gibi değişken bi hormonmus benim göğüsler sıvı gelmesi falan da olmadı
Bende baya şaşrdım 122 baya yüksekmiş senin göğsünden süt akmıyo diye düşmesi ondan olabilir benimkinden süt akıyo baya hemde

elmol elmol canım rüyamda ucuz bebeklerim olmuştu o kadar güzel bu duyguydu ki anlatamam rabbim gerçek olan günleri de gösterir inşaallah :dua:

elmol elmol canım rüyamda ucuz bebeklerim olmuştu o kadar güzel bu duyguydu ki anlatamam rabbim gerçek olan günleri de gösterir inşaallah :dua:
Amin canım üçüz zor olur kız rüyada bile zorlar :)))) inşallah en kısa zamanda güzel haberlerde buluşuruz benim annemde beni gelinlikle görmüş baktım netten evli birini gelinlikle görmek herkesin sevinecegi bi habere o kişinin bebeği olacaginaymis annem bilmiyo çocuk düşündüğümü falan

Amin canım üçüz zor olur kız rüyada bile zorlar :)))) inşallah en kısa zamanda güzel haberlerde buluşuruz benim annemde beni gelinlikle görmüş baktım netten evli birini gelinlikle görmek herkesin sevinecegi bi habere o kişinin bebeği olacaginaymis annem bilmiyo çocuk düşündüğümü falan
İkiz bile zor ucuzu dusunemiyorum valla:) hafi inşallah senden hayırlı haberler bekliyorum canım ardından da ben vereyim inşallah :dua:

@kvsrcrn canım bu sabah da böyle çıktı en alttaki

Eklentiler

• IMAG0748_1.jpg
    IMAG0748_1.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 46
Bu sabahki test ve sanırım olmadı adet belirtileri başladı bile

Eklentiler

• IMAG0767_1.jpg
    IMAG0767_1.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 34
Hayırlısı inşallah canım iki gün daha sabret bakalım belli olur o zaman.. benim de gogusler hafiften ağrımaya başladı daha 15. Gunum . Düzeldi sanırım adetim de
Ay adetin uzamamasi bile çok güzel bişey pkoda çünkü adet olmadıkça tekrar bi deneme şansın başlamıyor sanki insan çok sinir oluyor

Ay adetin uzamamasi bile çok güzel bişey pkoda çünkü adet olmadıkça tekrar bi deneme şansın başlamıyor sanki insan çok sinir oluyor
Aynen öyle canım ama adetim bu kez erken gelirse diğer ay da tedavi olamicam memlekette olacaz o dönemde .orda da gidemem doktora :(

Aynen öyle canım ama adetim bu kez erken gelirse diğer ay da tedavi olamicam memlekette olacaz o dönemde .orda da gidemem doktora :KK43:
Ben de adet olursam eşim test verene kadar akışına birakicam bi süre

elmol elmol canm test yaptın mı bugun
Ah canım sorma başıma geleni urolojiye gittim enfeksiyondan bide taş düşmüş mu diye ultrasonda taş düşmüş yok ama sağda 33 solda 36 mm kist çıktı overda :( karalar bağladım şuan :(

Ah canım sorma başıma geleni urolojiye gittim enfeksiyondan bide taş düşmüş mu diye ultrasonda taş düşmüş yok ama sağda 33 solda 36 mm kist çıktı overda :KK43: karalar bağladım şuan :KK43:
Canım ne bekliyoruz neler çıkıyo :( çok büyük kistler değil inşallah adetle atarsin. Midem rahatsız olmasa soğan kuru de yapardin. Adetle gider umarım. Şimdi bende korktum ben hiç baktirmadim acaba benimki de kist oldu .şimdi ne durumdayım hiç bilmiyorum:(

Canım ne bekliyoruz neler çıkıyo :KK43: çok büyük kistler değil inşallah adetle atarsin. Midem rahatsız olmasa soğan kuru de yapardin. Adetle gider umarım. Şimdi bende korktum ben hiç baktirmadim acaba benimki de kist oldu .şimdi ne durumdayım hiç bilmiyorum:KK43:
ay evet yaa herşey normal giderken bi sürü şey çıktı başımıza iğneye rağmen çatlamaması çok ilginç üstelik ateş ölçüyorum ateşe göre de ovulasyon olmuş görülüyor sanırım 3. yumurta çatladı gerisi kist oldu zaten pkoda geriden gelişebiliyor ya yumurtalar bakalım kendi doktorum ne diyecek

ay evet yaa herşey normal giderken bi sürü şey çıktı başımıza iğneye rağmen çatlamaması çok ilginç üstelik ateş ölçüyorum ateşe göre de ovulasyon olmuş görülüyor sanırım 3. yumurta çatladı gerisi kist oldu zaten pkoda geriden gelişebiliyor ya yumurtalar bakalım kendi doktorum ne diyecek
Olabilir canm belki de o çatlamıştir. Hadi o dollendiyse kistler nolacak acaba. :110: bugün mü gideceksin kadın doguma

Back