evet canım adet düzensizliğim vardı ama son 3 aydır en fazla 1 2 gün oynuyordu..bu ay değişik şeyler yaşadım, böyle öncesinde 2 gün süren kahverengi akıntı, son birkaç gündür kesilmeyen normal akıntı,gögüs ucu acıması. aslında yapmadım evde tekrar test.hayal kırıklığından korktuğum için. her negatif çıktığında bir daha test yapmycam diyorum.ama napiim en olmadı bugün alcam bi tane yarın sabah yaparım.Merhaba canım adet duzensizligin var mıydı ? Tekrar bi kontrole git bence evde test yaptın mı tekrar
yarin terminim var orda sonuclar belli olucak insallahAslında ateş olcsen anlarsın catladigini ama geçmiş sanırım bi kontrole daha gitsen en azından günün geçerse git hem gebelik bakılır hem kist var mı duruma bakılır inşallah bebek gelir
naptın canım test aldın mı ?evet canım adet düzensizliğim vardı ama son 3 aydır en fazla 1 2 gün oynuyordu..bu ay değişik şeyler yaşadım, böyle öncesinde 2 gün süren kahverengi akıntı, son birkaç gündür kesilmeyen normal akıntı,gögüs ucu acıması. aslında yapmadım evde tekrar test.hayal kırıklığından korktuğum için. her negatif çıktığında bir daha test yapmycam diyorum.ama napiim en olmadı bugün alcam bi tane yarın sabah yaparım.
testi aldım ama sabahı bekliyim diyorum yapmak için?naptın canım test aldın mı ?
İnşallah hayırlıdır canım bu ağrılar . Benimki iğneden dört gün sonra başlamıştı oniki gün sonra da regl oldum zaten. Sen bi test yapsan@kvsrcrn ay benim bugün göğüslerim inanılmaz şişti ve acıma başladı benim de regliden bir hafta önce başlar böyle bugün iğnenin 9. günü zaman da geçmiyo zaten
Yaptım canım silik çizgi çıktı daha 9. Gün ya geçmemiş anlaşılan dün hiçbişey yoktu bugün çamaşırı istemiyorum resmenİnşallah hayırlıdır canım bu ağrılar . Benimki iğneden dört gün sonra başlamıştı oniki gün sonra da regl oldum zaten. Sen bi test yapsan
Ya var ya içimden sanki oldu diye geçiyor inşallah yanilmiyorumdur canimYaptım canım silik çizgi çıktı daha 9. Gün ya geçmemiş anlaşılan dün hiçbişey yoktu bugün çamaşırı istemiyorum resmen
Ah canım inşallah benim içimden bişey geçmiyor normal adet bekler gibiyim ama bunu beklemek bile zor iğnenin etkisi 12 günde geçiyormuş daha üç gün çıkar sanırım bu siliklik sahte de olsa böyle net çizgi görmek güzelmiş amaYa var ya içimden sanki oldu diye geçiyor inşallah yanilmiyorumdur canim
Hepsi de aynı gibi degil mi ? Yapmaya devam et sen koyulasma olursa vardır inşallah canm. Ama iğne etkisi tamamen kaybolup tekrardan da yükselen arkadaşlar da vardi3 sabahtır yaptığım testler
8. gün yaptığım daha belirgin dünkü çok silik bugünkü de silik ama biraz daha belli gibiydi bakalım yarın ne gösterecek zaman geçmiyorrrrrHepsi de aynı gibi degil mi ? Yapmaya devam et sen koyulasma olursa vardır inşallah canm. Ama iğne etkisi tamamen kaybolup tekrardan da yükselen arkadaşlar da vardi
Aynen canım ya beklemek zor gerçekten ama dusunmemeye çalış yapacak bisey yok. İnşallah daha koyulasmis girursun yarın. Bende günde bir bardak içiyordum uç gündür içermiyorum baya yogundum.ama devam edecem canm8. gün yaptığım daha belirgin dünkü çok silik bugünkü de silik ama biraz daha belli gibiydi bakalım yarın ne gösterecek zaman geçmiyorrrrr
sen napıyosun kür başlayacaktın başladın mı?
Inşallah canım son günler artık belli olur ne var ne yokAynen canım ya beklemek zor gerçekten ama dusunmemeye çalış yapacak bisey yok. İnşallah daha koyulasmis girursun yarın. Bende günde bir bardak içiyordum uç gündür içermiyorum baya yogundum.ama devam edecem canm
Canım benim prolaktinim 20 yi geçmezdi bi tahlilde 54 çıktı doktorum biz ona çok takilmiyoruz değişken bi hormon dedi sonra endokrinolojide 122 çıktı iki hafta sonra tekrar test verdim 22 çıktı kendi düşmüştü yani hamile kalmadım henüz ama :)Slm kızlar yeni üye oldum 1.5 yıllık evliyim ilk sene cocuk eşim yeni olduğumuz için istemedi . Şimdi ise kendi side çok istiyo 4 ay denedik olmadı doktora gittik prolaktinim 44 çıktı dostinex verdi doktor haftada yarım kulanıyom çok sitres yaptım kendime bunu prolaktini yüksek olup sonradan hamile kalan varmı bu arada göğsümden sütte akıyo .
Benim doktorum ise bu değer sınır üstü gebe kalmaman ondan dedi yumurtalik kontörlerim hepsi temizCanım benim prolaktinim 20 yi geçmezdi bi tahlilde 54 çıktı doktorum biz ona çok takilmiyoruz değişken bi hormon dedi sonra endokrinolojide 122 çıktı iki hafta sonra tekrar test verdim 22 çıktı kendi düşmüştü yani hamile kalmadım henüz ama :)
Test yeri gibi duruyo sabah ilk idrarla tekrarla canım inşallah vardırEki Görüntüle 1845177 Kızlar slm bugün akşam test yaptım aradan 1 saat falan geçti test böyle oldu.bat tarihim dündü benim bi bakar mısınız car mı sizce
122 den 22 ye kendi düşmesine doktor da bi şaşırdı benim açıkçası ama demekki dediği gibi değişken bi hormonmus benim göğüsler sıvı gelmesi falan da olmadıBenim doktorum ise bu değer sınır üstü gebe kalmaman ondan dedi yumurtalik kontörlerim hepsi temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?