2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Güzel degerlendirdiysen bekleyelim canım yumurtaların iyiydi bu ay nasip belli mi olur ben de bi saattir eşime test diyorum vermen lazım diyorum yok yanasmiyo
Çok da güzel degerlendirmedim ya oluruna bıraktım. Pek umudum yok ki. Biri 27 mm biri 15 di. Ortası yoktu yumlarin bakalım on gün sonra belli olur zaten . hayırlısı herşeyin canim. Barı ramazandan önce olsam yine ilaç içerim de doğru düzgün giderim kontrollere. Aynen canm hiç yanasmiyolar. Benimkine korkuyo musun diyorum :) . Yok useniyorum diyo gıcık. O zman çocuk istemiosun dedim. Ne kadar guveniyosa kendine .keçiboynuzu pekmezi iç diyorum hiç yanaşmıyor . sanki sadece sorumluluk bizde

Ben de özele gidicem ilaçla olmadıkça anlar biraz ciddiyetini ikna olur belki o kadar ümitsiz olma canım 15 mm bana umutlu geliyo açıkçası

Ben de özele gidicem ilaçla olmadıkça anlar biraz ciddiyetini ikna olur belki o kadar ümitsiz olma canım 15 mm bana umutlu geliyo açıkçası
Bence de canim. Buradan okuduklarimi ornek de gosteriyorum tinlamiyo hiç ya ne kadar rahat . ama eninde sonunda gidecekler kaçış yok :) valla inşallah diyelim ama çok da umutlanmak istemiyorum canim. Çoğu arkadsta 4 -5 yum oluyo olmuyor bendeki bu yumal mi olacak diyorum. Nasip belki ama bekleyip gorecez. Olmazsa da çok uzulmem :)

@kvsrcrn sol kasığım çok baatıyor şuan bacağıma kadar iniyor ağrı canım yaa umutlanmak istemiyorum ama acaba mı diyorumm şeytan dürtüyor akşam test yaptı diye fakat kararsızım batta 6/7 gün var

Canimm çok fazla umutlanma olmazsa hayal kırıklığı çok olur ama neden olmasın ki bi dimi Rabbim ol dedikten sonra . yapma bence testi de yapacaksan bi iki gün kalınca yap.yine de sen bilirsin canm

Canim ya bizde iğneden sonra bi kere çalışma oldu. Normalde gunasiri olurken çok az oldu bu sefer ya benim bu ay çöpe gitti yani anlicagin

Canimm çok fazla umutlanma olmazsa hayal kırıklığı çok olur ama neden olmasın ki bi dimi Rabbim ol dedikten sonra . yapma bence testi de yapacaksan bi iki gün kalınca yap.yine de sen bilirsin canm

doğru söylüyosunda kasık ağrıları dürtüyor beni :) bugün yapmamda artık belki sabah ilk idrarla yapabilirim bi baklım hayırlısı olsun :)

hiç bilmiyorum vallaa :S galiba hafta sonuna kadar yapmam yaa akşam yine kasık ağrısı vardı uzun sürdü ama kırmızılar gelecek gibi sanki belirti onu gösteriyor o yüzden yapmıcam hafta sonuna kadar..
Bence de yapma canim bekle en iyisi. Kaşık ağrısı hayra alamattir inşallah. İnşallah gelmez kırmızılar. Benimde gigua ağrıları arttı on güne gelir

Canimm gogus agrilari arttı on güne adet olurum kesin . gelecek aya artık 4 gün kaldı canm..kış boyu calismadim bebeğe taktim kafayı simdi tutustum valla

Ne sınavı canım?

Bence de yapma canim bekle en iyisi. Kaşık ağrısı hayra alamattir inşallah. İnşallah gelmez kırmızılar. Benimde gigua ağrıları arttı on güne gelir

inşaallaahhh kısmet bakalım. senin kırmızılarda gelmez bu ay umarım hayırlısı olsun bakalım

Canimm gogus agrilari arttı on güne adet olurum kesin . gelecek aya artık 4 gün kaldı canm..kış boyu calismadim bebeğe taktim kafayı simdi tutustum valla
dur bakalım gebelik belirtileri de aynı biraz daha bekleyelim belli mi olur o kadar ilaç iğne oldun hayırlısı olsun da

dur bakalım gebelik belirtileri de aynı biraz daha bekleyelim belli mi olur o kadar ilaç iğne oldun hayırlısı olsun da
Göğüs ucu agrirmis hamilelikte bende o yok canim normal adet ağrısı bu. Hayırlısı olsun ne diyim . daha dikkatli olurum gelecek ay insallah

Göğüs ucu agrirmis hamilelikte bende o yok canim normal adet ağrısı bu. Hayırlısı olsun ne diyim . daha dikkatli olurum gelecek ay insallah
ben de gidicem doktora bi ay takip edelim bakalım neymiş benim yumurtaların durumu eğer ramazan öncesi regl olursam benim de göğüsler hassaslaştı iyice geliyor sanırım bekliyorum hala

ben de gidicem doktora bi ay takip edelim bakalım neymiş benim yumurtaların durumu eğer ramazan öncesi regl olursam benim de göğüsler hassaslaştı iyice geliyor sanırım bekliyorum hala
Geleceklerse erken gelseler de ilacı kullansak canim. Ramazanda sknti olur yoksa. Bu ay sıkı takibe alalım kendimizi bakalım hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…