Yok canım gitmedim ya kpss var ya haftaya ına çalışıyorum gidince çok fazla vakit kayboluyor diye. Belki biraz da korkuyorum kist olmuş diyecek diye. Zaten olmuşsa olmuştur oluruna birakacam canm. Sende ne var ne yok@kvsrcrn canım naptın tekrar kontrole gittin mi yumurta çatlamış mı diye ?
bende bişey yok canım valla 23. gün bizde 3 defa çalışma var adeti bekliyorum artık göğüsler hassaslaştı ağrım da var henüz gelen giden yokYok canım gitmedim ya kpss var ya haftaya ına çalışıyorum gidince çok fazla vakit kayboluyor diye. Belki biraz da korkuyorum kist olmuş diyecek diye. Zaten olmuşsa olmuştur oluruna birakacam canm. Sende ne var ne yok
Maşallah canım düzeldi seninki heralde. İnşallah gelmez de bebek vardır canm isteğimiz o yöndebende bişey yok canım valla 23. gün bizde 3 defa çalışma var adeti bekliyorum artık göğüsler hassaslaştı ağrım da var henüz gelen giden yok
Ne kadar düzenli bilmiyorum ki canım erken şuan daha akintim var beyaz iki gündür ateş de olcuyorum ya o da düşüş yaptı regl mi pkonun oyunu mu bakıcam artık bebek imkansız gibi çok az çalışma var zamansızMaşallah canım düzeldi seninki heralde. İnşallah gelmez de bebek vardır canm isteğimiz o yönde
Hayırlısı olsun canım. Gelecek ayda daha dikkatli olursunuz inşallahNe kadar düzenli bilmiyorum ki canım erken şuan daha akintim var beyaz iki gündür ateş de olcuyorum ya o da düşüş yaptı regl mi pkonun oyunu mu bakıcam artık bebek imkansız gibi çok az çalışma var zamansız
Amin canım inşallah yaza güzel haberlerle başlarızHayırlısı olsun canım. Gelecek ayda daha dikkatli olursunuz inşallah
KVSRCN59 canm naptin kaç gün var bata. Belirtiler var mi
Bel ağrısı gigus agrisi kasik batmalari hayra alamettir inşallah canım :) kendini çok yormamissindir umarım ama bisey olmaz umarım. Evet canım perşembe iğneyi oldum ama ben hanı ovu zamanı olan akıntı olmadı bende yada farketmedim. Ama iğnenin vurulduğu gün ve sonraki gün kasiklarim agridi. Bilmiyorum neden. Kist olmamıştır inşallah canım bekleyip gorecez ama umudum yok yani bu aydanCanım tahminen 23/24 mayıs bat yani 7/8 gün var daha.. ara ara kasık batması oluyor ve kasıklarımdan başlayan ağrı bacaklarıma kadar gidiyor sanki adet olacakmışım gibi göğüslerim ovuden bu yada çok ağrıyor dokunamıyorum bile bel ağrısıda var tabi ama bilemedim vallaa beklemedeyim açıkcası hiç sanmıyorum bebiş olduğunu ama yinede merak ediyorum..hafta sonuda temizlik filan yaptım boya badana baya yoruldum inş. bebiş varsa bişey olmaz ..
sende galiba çat.iğnesi oldun demi hafta sonu pek giremedim msjları okudum arada ama cevap yazma fırsatım olmadı hiç. kaçıncı gündesin iğneden sonrabugün?
Bel ağrısı gigus agrisi kasik batmalari hayra alamettir inşallah canım :) kendini çok yormamissindir umarım ama bisey olmaz umarım. Evet canım perşembe iğneyi oldum ama ben hanı ovu zamanı olan akıntı olmadı bende yada farketmedim. Ama iğnenin vurulduğu gün ve sonraki gün kasiklarim agridi. Bilmiyorum neden. Kist olmamıştır inşallah canım bekleyip gorecez ama umudum yok yani bu aydan
İnşallah canım ya hayırlısı olsun hakkimizda. Ovu testi yapiyosan catlamistir sknti etme inşallah. Aramızda on gün var bende 29 nisanda adet oldum . eğer bebek yoksa inşallah uzamaz adetim . doktora da gitmedim tekrardan oluruna bıraktım çok da takmiyorum aslında olursa olur modundayimYumlar gelişene kadar bende de akıntı oldu canım ta ki dr 18mm olunca değerlendir dediğinde akıntı hiç olmadı nerdeyse olanda afedersin fazla spermdir mutlaka :) çok yormamaya özen gösterdim hayırlısı olsun bakalım. inşaallaah o belirtiler iyiye işarettir ama dediğim gibi hiç olabiliceğini düşünmüyorum :) iğnenin etkisiyle olmuştur ağrı canım bende de olmuştu iğne vurulduğum ay.. inşaallaahh olmamıştır kist bende ondan korkuyorum acaba onun ağrısımı diye bekleyip görcez.. benim sat 19 nisandı bu ay geç çatladı yumlar 23/24 atacaktır muhtemel kırmızılar gelirse :) umudumuzu yitirmek yok aslında hayırlısını dileyelim olur inşaallaahh....
aynı durumdayız aynı ağrılar bende de var beklediğim adet tarihi de 22 23 mayıs ama şuan akşam sabah olacakmışım gibiCanım tahminen 23/24 mayıs bat yani 7/8 gün var daha.. ara ara kasık batması oluyor ve kasıklarımdan başlayan ağrı bacaklarıma kadar gidiyor sanki adet olacakmışım gibi göğüslerim ovuden bu yada çok ağrıyor dokunamıyorum bile bel ağrısıda var tabi ama bilemedim vallaa beklemedeyim açıkcası hiç sanmıyorum bebiş olduğunu ama yinede merak ediyorum..hafta sonuda temizlik filan yaptım boya badana baya yoruldum inş. bebiş varsa bişey olmaz ..
sende galiba çat.iğnesi oldun demi hafta sonu pek giremedim msjları okudum arada ama cevap yazma fırsatım olmadı hiç. kaçıncı gündesin iğneden sonrabugün?
İnşallah canım ya hayırlısı olsun hakkimizda. Ovu testi yapiyosan catlamistir sknti etme inşallah. Aramızda on gün var bende 29 nisanda adet oldum . eğer bebek yoksa inşallah uzamaz adetim . doktora da gitmedim tekrardan oluruna bıraktım çok da takmiyorum aslında olursa olur modundayim
aynı durumdayız aynı ağrılar bende de var beklediğim adet tarihi de 22 23 mayıs ama şuan akşam sabah olacakmışım gibi
Bazı doktorlar çağırıyor tekrardan çatlamış mi diye bakmak için ama bizimkiler cag7rmadibende gitmedim bi daha dr. hayırlısı olsun bakalım inş. güzel haberler alırız bu ay..
al benden de okadar her an olacakmışım gibiyim :)
Bende de hafiften gogus ağrısı başladı çok uzamayacak sanırım adetimaynı durumdayız aynı ağrılar bende de var beklediğim adet tarihi de 22 23 mayıs ama şuan akşam sabah olacakmışım gibi
Başladı ama eser yok regliden sadece akıntı var bolca Ah zalim pkoBende de hafiften gogus ağrısı başladı çok uzamayacak sanırım adetim
Sen çatlamış mi kontrol ettirmedin dimi iğneden sonra kaçıncı gün şimdi ?Bende de hafiften gogus ağrısı başladı çok uzamayacak sanırım adetim
Benimki ongun önceden ağrımaya başlar canim sonra da gelir zaten. Perşembe oglen vuruldum o günü sayarak 5. Günüm canim. Yok gidemedim kontrole deSen çatlamış mi kontrol ettirmedin dimi iğneden sonra kaçıncı gün şimdi ?
Güzel degerlendirdiysen bekleyelim canım yumurtaların iyiydi bu ay nasip belli mi olurBenimki ongun önceden ağrımaya başlar canim sonra da gelir zaten. Perşembe oglen vuruldum o günü sayarak 5. Günüm canim. Yok gidemedim kontrole de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?