Anladım canım inşallah işe yarar o kür. Ramazan dolayısıyla bende ara vericen tedaviye canm ya ben de kurlerden yaparım heralde.bu arada hsg yı de aradan cikarsaydim keskeben i
ben bir hafta ayrılıcam 20 sinden sonra ama araya ramazan girdiği için eğer regl olursam böğürtlen kökü deniycem bu defa doktor işini adli tatile bıraktım hem iş yoğunluğum olmaz rahat olurum diye hem de ramazanı atlatmış olurum
Eşim test vermeden hsg çilesi çekmeyi düşünmuyorum canım ben de inatlasicam onunla kur falan deneyelim bakalım belki gerek kalmaz başka testeAnladım canım inşallah işe yarar o kür. Ramazan dolayısıyla bende ara vericen tedaviye canm ya ben de kurlerden yaparım heralde.bu arada hsg yı de aradan cikarsaydim keske
Bi dha ilişki olmadı canm.yarın kan vercem perşembe doktoruma gtcembır daha ne zaman tekrarlıcaksın testı. o zaman neden sııfırlanmadı acaba kımyasalsa
adetten sonra ılıskı olmadımı. ama ne zaman tutuncak o zaman 10 gun gectı daha.
ılgınc valla.
aynen canım bakalım drlada görusucem randevu alıcam.sahalara dönüyosun demek canım hadi bakalım
yarın belli olur o zaman. yanı o zamanda ılıskı olup 15 nısandan döllenıp bu tarıhte 14 cıkması acıklanamaz bısey canım :)Bi dha ilişki olmadı canm.yarın kan vercem perşembe doktoruma gtcem
Ramazandan sonraya kalır büyük ihtimal zaten hsg. Eşime mesaj atım da soyleyim bakalım randevu al test için diye ne diyecek :)Eşim test vermeden hsg çilesi çekmeyi düşünmuyorum canım ben de inatlasicam onunla kur falan deneyelim bakalım belki gerek kalmaz başka teste
benim beyaz akıntım adet öncesi hep olur.kızlar pco yum kaç aydır on beş günde bir adet oluyordum ve bu ay olmadım adet 38. gündeyim idrar da negatif çıkıyor kan verip hayal kırıklıgı yaşamaktan korkuyorum biraz daha mı beklemeliyim idrar testi içi bir haftadır beyaz akıntım var yoğun kokusuz şekilde başına gelenlerden bilgi almak istiyorum
benim beyaz akıntım adet öncesi hep olur.
sen kendini daha ıyı tanırsın suphen varsa yaptır. yoksa bekle canım.
Allah tan bir mucize diliyorum.yarın yazacağım canm.yarın belli olur o zaman. yanı o zamanda ılıskı olup 15 nısandan döllenıp bu tarıhte 14 cıkması acıklanamaz bısey canım :)
adet 30 unda oldum dıyosun. sımdı yumurtlama zamanı olur en erken.
merak ettım valla bızede haber ver canım.
15 gunde 1 adet oluyorum demıssın. rahim incelmesi mi var ? nedenmiş dr a gittin mi onla ılgılı canım. pko olunca daha gec adet olunuyor cunku bıldıgım.edosko kontrol hapını bıraktıktan sonra adet duzensızlı oldu bende ve bu ay ılk defa gecikti hiç bu kadar yoğun akntı olmamıştı adet oldum zannedip baktıgımda beyaz akıntı oldugunu görüyorum ama idrar testini yaptıgımda negatıf çıkıyor
..
15 gunde 1 adet oluyorum demıssın. rahim incelmesi mi var ? nedenmiş dr a gittin mi onla ılgılı canım. pko olunca daha gec adet olunuyor cunku bıldıgım.
sen ıyısı dr a görun fırsatın varsa.
anladım canım. pko da varsa yumurta takıbı yaptırmak en ıyısı. dr kontrolunde olman. en azından ne derecede onu ogrenırsın.bilmiş dr un birisi bana duphaston verdi ve onun yan etkisi oldu sanırım bi kutu içip bıraktım onu da bir ay öyle bir süreç yaşamıştımedosko gideceğim baska bir dr a böyle giderse..
anladım canım. pko da varsa yumurta takıbı yaptırmak en ıyısı. dr kontrolunde olman. en azından ne derecede onu ogrenırsın.
[doğum kontrol hapını bırakalı 6 ay olmadı daha erken diye düşünüyorum ama gitmem gerek bu ay da negatif çıkarsa düşüncem ..
yani ben gözünü korkutmayayımda. bizimki herşey tamam 15 aydır olmadığı ıcın
seninde bılınen yumurtlama problemın varsa boşuna zaman kaybetme diye dedim.
tabi Allah nasıp ettikten sonra onlar bir şekilde gelişir bulusur
Merhaba canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ateş ölçmeyi denedin mi ya da ovulasyon testini belki ovulasyonu yakalayamadiniz pko falan var mı ?merhaba kızlar.ben aranızda yeniyim.bizde 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz ama 1 kimyasal gebelik dışında birşey yok. bende 3 ay klomen kullandım ama sonuç yine negatif.nisanın 27 sinde de ilk aşılamamı yaptırdım ve şimdi sonuç bekliyorum. aslında yarın 14. gün olacak ama doktorum adetin 1-2 gün geçmesini beklememi istedi.gerçi bende umutlu değilim o yüzden kendim bile test yapmayı düşünmüyorum.buraya yazıp size içimi dökmek istedim kızlar.bu bekleme işi ne zor bir süreç böyle. allah isteyen herkese en kısa zamanda beklediği bebekleri verir inşallah.
Merhaba canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ateş ölçmeyi denedin mi ya da ovulasyon testini belki ovulasyonu yakalayamadiniz pko falan var mı ?
Canım bende de pko var malesef lh 10 fsh 3.5 yumurtaliklarda da pko görünümü var ama önemli boyutta değil dedi doktor adetlerim düzenliydi kasımdan beri duzensizlesti ama en son 29. Gün regl oldum bu ayda umarım duzelmistir 17. Gundeyim henüz bi tedavi başlamadım düşünüyorum halateşekkür ederim canım.inşallah bu ay pozitifi görürüm ama dediğim gibi pek umudum yok.pko var.o yüzden bu kadar uğraştırıyor sanırım.ateş ölçme ya da ovulasyon testi olayına hiç girmedim bu zamana kadar çünkü malum adetlerim pko dan dolayı hep düzensiz. sizde durumlar nedir ? sizde mi tedavi görüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?